IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Kurkusta alas ne tais sittenki kulahtaa.Sunnuntai 21.05.2006 22:49

Uhkailin eilen kaikille, et kirjotan sellasen maraton-päikkärin vielä, ettei sitä ees Kononen jaksais loppuun asti lukee. Eli tästä lähtee.
Kyllä Descartesin pähkäilyt, yleismaailmalliset paskanjauhannat ja uskomattomat verbaaliset kyvyt saa kansan janoamaan lisää. Tomppaki itki verta mun laihaa olkapäätä vasten, ku "en yli viikkoon oo mitää kirjottanu ja aina ihan turhaa gallerias käyny kurkkaas, olisko Dikki laittanu liekiks".
Kannattaa tosiaan nauttia näistä viimesistä merkinnöistä, koska kesällä ehhei heru :P
Lähettiin tosiaan eilen Käskisiin päin grillaan (tai Ile sanoo eka, ettei me grillatakaan, q se ei osannu käyttää grillii), kattoo lätkää, euroviisuja ja kittaan kaljaa. Matin auto imi mun lisäks messiin Mikkovitunheiqrin, tutzin ja Tompan. Meiän ihana periaatteiden mies (tästä myöhemmin) osti mulle ihan ikioman paketin KALKKUNALEIKKEITÄ by Saarioinen <3<333
Päästiin perille ja lihaa löytyy lopulta sekä grillistä että sen ulkopuolelta (reetu, jonna, heidi, jake, tmist0, timi2xpissiteltta). En oo varma, löytyykö kaikki mut ymmärrätte varmaan: sillon join kaks kaljaa ja olin niin out tästä maailmasta et daah!!1 (L)
Onnistu Tomppa kaatamaan kaljan maahan, siihen posahti. Hyvä, ettei ollu DB näkemäs, ei olis mies istunu muutamaan tuntiin :<
Katteltii matsia jonku aikaa sisällä, kunnes porukkaa rupee liikkumaan baariin päin, heikkuri jr. mukaan luettuna. Se veti kuulema 5 tequilaa ja ginin johonki 20 minuuttin ja sen oli näkönenki, ku pääsivät takasin. Oikee Kimmo2: Ku tultiin pihaan, Mikko pelkää paskat housuis Ilee (no onhan se pelottava) mutta baarireissun jälkeen Mikon omat sihteerileikit. Juttakin on sitte nykyään mies, oli kivaa käydä taluttamas Mikko kuselle mökin taakse, melkeen sain ravistella <3
Mikko sitte meni vähän heikkoon happeen ja sammu yläkertaan. Teki mieli toteuttaa mun patterifetissi, mut en viittiny (kaikkihan tän tietää, mut jolleki sammuneelle tungettais sormiparistoja perä niin täyteen kun saa. Sit aamulla onnettoman, mauttoman pilan kohteeksi joutuneen henkilön mennessä vessaan kuunneltais siinä ulkopuolella ku patterit kolisee pöntön reunoja vasten)
Ei paljoo ääntä aamulla lähteny, ku Euroviisuja kateltii. Tmist0:n kanssa juotiin ensin onneen, sit suruun, sit tompan kauneudelle, mun rumuudelle (sillä kierroksella meni kisajuomaa mukavasti), ikkunaverhoille jne. Ei tää juomisen puolusteleminen niin vaikeeta loppujen lopuks ookaan. Mut tosiaan, ootteks kuullu, et Suomi voitti? :o
Ja nää meiän kaks grillimestarii. Kukaan muu koko porukasta osannu sitä grilliä käyttää ku Mattivitunhelikopteripete, niin tmist0 ja tutti menee sit siihen grillille säätämään jotain perussettii: Totta kai kaasu on pakko pitää koko ajan täysillä, sit vielä naama siihen päälle ku survoo tulta sinne ritilän alle. Oli kuulema lähel, ettei tmist0:n perskarvatki palanu. Näky ne lieskat talon taakse (n. 6 metrin roihu, yhtään liiottelematta).
Ihmettelin sit kun ilta oli kääntyny yöks, että missähän mun kaljat on. Tompan mukaan olkkariin on ilmestyny musta aukko, joka veti elämän eliksiirit toiseen ulottuvuuteen. Mut perustelin sit, miks siellä ei yksinkertasesti voi olla mustaa aukkoo. Älkää kysykö miten, rupes alkoholin virta sumentamaan muistilohkoja sen verta hyvin. Ja jatkoin jotain tuosta virrasta, Descartes-meininkii parhaimmilaan.
Mikko sihtas ämpäristä ohi, kivat laatat matolla. Ile ei kyl jääny yhtää huonommaks, ootte taitavii.
Siinä pääpiirteet, en kirjota, vaikka jotain tulis mieleen. Arvatkaa miks? No et teil olis jotain kysyttävää. Hajotkaa hörppyihinne, Descartes kuittaa ja nauttikaa nyt rakkaat fanittajani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.