IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes
Ui samperi, ku oli taas outo uni.. Sen siitä saa, ku vetää pe, la ja su perseet, sit ma-aamuna virkeenä töihin. Duunien jälkeen uus veto päälle, kattoo Billy Talentii, jatkoille baariin, himas siinä 5 pintaan ja jälleen aamulla virkeenä töihin. Ti-ke yö oli (uskokaa pois) melkoista liskoo ja tsunamii.
Olin menos syömään Veho autotalolle tuohon Siilitien nurkille. Se oliki muuttunu mini-ostoskeskukses, mist löyty mäkkii, kledjukauppoja jnejne. Yht'äkkii mul oli messis Green filter (http://www.greenfilters.com/)-merkkinen treenilaukku. Yeah, meil myydään noit filsui töis. Oheistuotteita... Ei niinkään.
Olin sit aivan hukas siel ostoskeskukses, enkä löytäny itse Vehon lounasraflaa mistää. Sain puhelun, joka tuli filsu-Ville -nimiseltä kaverilta. Kerto, et oli saanu jostain tietää mun pöllineen sen treenikassin. Jotain yritin sönköttää ja tää Ville sit kerto tulevansa hakee sen. Tsiigasin puhelun jälkee laukun sisää: Paskaset alusvaatteet, parranajovehkeet, dödöö jnejne. Ei siis mtn kovin tappavaa.
Eipä siinä montaa minuuttia menny, ku salaperänen filsutoveri pärähti paikalle... Se oli Sakke saatana (sAKKE^`^). Rupes poraa jtn, et ajanu 7000 kilsaa ja haluu korvaukses 2 lounassetelii, et pääsee ostaa lipun Grace of his Briden keikalle (ja tietämättömille tiedoksi, toi on Saken bändi).
Sit taisinki herätä lämpimään tunteeseen. Olin kakannut housuuni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.