IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Blogimerkintä

« Uudempi -

Lost... everything happens in purposeTorstai 18.03.2010 23:44

Oli siisti uni viime yönä (jtn orastavaa kuumesekoiluu, duunis näytti mittari 37,5 mut ei päässy kotiin, NYYH). Kuka sanoo, ettei herra Dickson osais?
Reiniön Arttu oli jostain syystä duunis US-Partsil. Venattiin Suvin ja joidenki randomien kans siin parkkiksel herraa. Sieltähän se pärähtää saatanan iso Mikki Hiiri -pehmolelu kainalos ulos. Suvi sit menee ja pöllii sen Hiiren.. "YYYÄÄÄ, mun Mikki!!" huus Arttu mut Suvi paineli jo kaukana teollisuusalueella. Oikeuden puolustaja Dikkihän ei tällasta suvaitse ja lähtee painelee perään.
Yht'äkkii Roihupellon teollisuusalue muuttuu rivitalolähiöks (vähä samanlainen, ku meil Riukukujal Konalas) ja sielt jostain nurkan takaa sisko pärähtää Mikki kainalos. Eiku uudestaa juoksuks. Päädyn lastentarhan (lapsia, nam) viereen ja kysäsen 6-vuotiaalta Benjamin Linukselta, notta olisko se nähny toveria jättiläishiiri kainalos? Ei ehi Beni sanoo mitää, ku taivaalta lentää jtn valkosta spessee mun niskaan ja heti perään nestesaippuapullo. Rupeen tsiigailee, et mitä vittua täällä tapahtuu.. Sieltähän se Suvi visko jonku asunnon takapihalta kaikkee mahollista roinaa syliin ja huuteli: "EPISTÄ! SUN PITÄÄ LÖYTÄÄ MUT ILMAN APUJA!!!"
Sit oonki sen Benin kotona (yyyyeeaaa, nam) ja se rupee avautuu, et sitä kiusataan, osti se sit Camelia tai Bronxia, leikkaukset ja savut kuulema aina perseestä. Tajunnu mtn mitä se selitti mut ei haittaa. Se pani telkkarin päälle ja sielt alko just Walker, Texas Ranger.
Heti sen ohjelman alus oltii jossain isos hallis. Jotkut bändikisat menos tj.. Ekan bändin jäsenillä oli päässään vilkkuvat UFO-hatut ja kaikist soittimista lähti karmeet strobot. Itse muusikot näytti ihan joltain Battlestar Galactican alieneilta.
Sit tuli "Yhdysvaltojen" bändin vuoro. Kaikki niist oli semmosii hirveit steroidi-Arskoja paitsi kitaristi, joka oli naapurinainen... "Skaban" juontaja kysyy: "Kuka ei kuulu joukkoon?" Naapurimme rupee tuijottaa kameraa, osottaa sitä ja huutaa: "SINÄ DIK! US-PARTS KUTSUU! ON AIKA HERÄTÄ!" Sit ikään kuin putosin siit sohvast läpi ja heräsin kunnon säpsähdykseen. Us-Parts kutsui...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.