IRC-Galleria

Sain "vauvan"!Maanantai 29.05.2006 12:46

Joo-o, vauva on musta ja karvainen, ja sillä on häntä. Pistää miettimään, kuka on isä :D no joo... Pentu on labradorinnoutaja ja nimi on Lulu aka Rising Sun. Pentu on TOOOOOOOOOOSI söpö ja ihana, vaikka se pureekin aika paljon.
Aluks mun piti hankkia petit brabancon, mut siitä ei oikeen tullu mitään ku kasvattaja ei sitten ottanutkaan yhteyttä vaikka niin piti. No sit mä jo päätin, että jos se ei tärppää niin hankin kultasennoutajan. No mutta kuinkas kävikään? Mulla on labbis. Sain vaan tiedon, että semmonen pentu olis luovutusiässä ja tarvittis omistajan. No minähän tartuin tilaisuuteen ku sellanen tarjottiin! Haettiin pentu eilen Valkeakoskelta ja siitä se sitten lähti :)
Saa nähdä miten meikätytön käy ku en oo koirien kanssa ollu oikeen tekemisissä vuosiin. Meillä oli joskus petit brabancon, mut se jouduttiin lopettaan keväällä -04. Ei se kyl ees ollu meillä vuosiin ku rakas isosiskoni ei huolehtinu siitä, joten koira lähti isovanhemmille. Sillä oli hyvä elämä, se hemmoteltiin piloille :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.