IRC-Galleria

JA TAAS!!!!Torstai 03.08.2006 21:07

Eilen olin supertehokas. Aamulla tiskasin kaikki tiskipöydälle aineellistuneet kipposet ja kupposet, sekä imuroin, että luutusin huoneeni kauttaaltaan. Joo tietokonepöydän takaa myös. Pyyhin pölyt, ja vaivan palkaksi sain kämppikseltä ruokaa. Seuraavaksi pyöräiltiin Hatanpään ja Arboretumin ja yhden vadelmajättiksen kautta metsoon. Metsossa lainasin vain hyviä kirjoja, ja hyviä elokuvia. Musiikkiosastolta sain lisää Musea ja jonkin verran Pink Floydia. Tähän asti kuulostaa hyvältä eikö.

Jatkossa homma alkaa jo ontua, ja lupaan, että meno pahenee loppua kohti siinä määrin, että päivän hyvät työt voi únohtaa. Seuraavaksi arvottiin terassi- ja pussikaljan välillä ja päädyttiin pussikaljalle Koskipuistoon. Mahtawa ilma ja hyvä seura istuskella. Osittain näistä syistä kaksi puolikasta kolahti ohtaan kuin metrinen halako. Siinä sitten pullojen tyhjetessä alettiin suunnittelemaan vierailua Dorikseen illemmalla. Ennen kotiutumista pyörittiin Koskikeskuksessa tovi. Yllättäviä flashbackejä sunnuntaiselta työpäivän irvikuvalta, kun tuntui että kaikki ihmiset tuijottivat, ja korvissa suhisi huolestuttavasti. Heräteostin uudet kengät. A-a-aaa, ei saa vielä heristää. Kengät maksoivat 19.90€ ja entiset avokkaani, joilla olen urheasti heilunut koko kesän nauravat sekä kantapäistä että varpaista, joten nielkää mahdolliset soimaukset.

Sitten sopivassa sumussa kotiin, jossa sitten naukkailtiin viskiä keittiönpöydän ääressä ja kuunneltiin musiikkia. Takki käännettiin yhteensä 7 kertaa, ja kaiken vatvomisen tulos oli, että päätettiin lähteä kaupunkiin. Kämppis ystävällisesti puki minut, joten lähtöhössäkkä meni petollisen kivuttomasti, ja vähän ennen kymmentä löysimme itsemme Passionista. Kamalaa väkeä ja kamalaa musiikkia, paitsi loppuvaiheessa. Pari bisseä myöhemmin siirryimme Doorikseen, joka oli täydellisen tyhjä, mikä ei ole aina huono asia: dj:t ja baarimikot ovat ihan läsnäolevien raukkojen omassa käytössä, ja tämän seurauksena illan musiikkitarjonta oli parasta pitkiin aikoihin. Joku voisi valittaa yksipuolisuudesta, sillä The Arkia ja DM:a tuli paljon!!! Jossain vaiheessa mopo lähti käsistä ihan täydellisesti, ja minusta kuoriutui ykkösluokan känniääliö, mutta kämppis onneksi ymmärsi hoitaa ymmärtämättömät kotiin nukkumaan.

Ja sitähän luulisi, että isotöisin homma känniääliön hoivaamisessa on tämän houkuttelemisessa ulos juottolasta, mutta eipä tämän känniääliön kohdalla. Noin puolimatkassa kotiin allekirjoittanut, toistuvasti vahingollisin seurauksin tankojuopumukseen syyllistynyt, ajoi ulos, kapealta, ja naurettavan mutkaiselta pyörätieltä silminnäkijöiden mukaan "pää edellä ja pikkuhousut vilkkuen". Pyörän etujarrut meni törmäyksessä jumiin, ja pyörä demokraattisesti päätettiin jättää siihen. Nolo humaltunut, joutui siis hoipertelemaan kävelleen kämpille, jossa tämä ilta lopulta päättyi jos ei onnellisesti niin ainakin päättyi.

Aamulla sitten känniääliö oli jättänyt riivattunsa, ja entistä nolompi ja ansaittua vähempikrapulainen tyttönen tassutteli pyörälleen, ja kantoi sen kotiin. Pari napakkaa vasaraniskua jarrulevyyn, ja uskollinen ratsu antoi anteeksi. Vielä kun saisi tehtyä rauhan itsensä kanssa. Joo lenkille illalla...

Kiitos ja kumarrus samarialaiskämppikselle.

P.S Ja kokeilkaa Henkien Kätkemää krapulaleffana, toimii paremmin ku lisko-disko!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.