IRC-Galleria

KotiMaanantai 07.08.2006 04:24


Piiraa: Piiraa on laataamo, joka on piilotettu keskelle kuolevaa kuntaa, jossa kohta asuu enemmän poroja kuin ihmisiä. Piiraassa on tynnyrisauna, jossa voi saunoa sadistisesti akkojen kanssa, ja juosta alasti Jonkuun uimaan. Jongussa on aina vettä, vaikka olisi kuivin kesä vuosikymmeniin. Piiraassa on niin hiljaista yöllä, että korvat soi. Piiraassa voi olla takapihalla poroja. Piiraassa juoksen aina parhaat lenkkini, vaikka juoksumaastoja ei ole kuin tie Piiraaseen ja Piiraasta pois. Piiraassa on iso piha, ja muurikkapannu. Piiraassa on aina leikattu nurmikko. Piiraasta pääsee pois, jos haluaa (jos on ajokunnossa tai on rahaa tai tarpeeksi selvinpäin, että kykenee pyöräilemään reilun tunnin).

Äiti: Äiti on aina tehnyt makaronilaatikkoa, kun tulen kotiin. Äiti on ostanut kaapin täyteen ruokaa, ja normaalirasvaista Oltermannia, koska tytöt ei syö sitä kevytversiota. Äitillä on aina jäätelöä, ja äiti on aina ostanut karkkia. Äiti (tai sunnuntaina Isi) valmistaa aina ruokaa, ja siivoaa keittiön. Äitin kanssa voi keskustella Jane Austinista niin kauan kuin jaksaa. Äitiltä saa saunakaljaa, jos ei ole muistanut itse ostaa. Äiti on vihanen entiselle poikaystävälle, vaikka ei itse jaksa enää olla. Äiti tietää, että minä olen jo iso tyttö ja pärjään itsekin eikä huolehdi. Äiti ajattelee, että olen kaunein, ihanin ja lahjakkain!

Isi: Isi tervehtii aina "Tsaauuuuuu!!! Kuis Tampereen likka?" Isi opettaa kuinka irrotetaan pyörän rengas pyörästä, jotta puhjennut kumi voidaan vaihtaa. Isi uhraa omasta pyörästä sisäkumin, jotta tytön ei tarvitse käydä kaupasta ostamassa uutta. Isi ihmettelee miksei lauantaina viimeistään yheltätoista seiso taksi pihassa, ja tytöt tällää kunnan ainoaa (juntti)lihatiskiä varten. Isi laittaa kuivaa possua uunissa lapsille, ja paistaa muurikassa pekonisieniä, sipulia, perunoita ja maissia perheelle lauantai-iltana puolilta öin, vaikka elokuussa Piiraassa on jo saatanan kylmä siihen aikaan. Isi juo punaviiniä, vaikka ei tykkää siitä, koska lapset haluaa juoda lihan kanssa punaviiniä. Isin ei tarvitse välttämättä laulaa karaokea, jos lapset eivät sitä halua.

Kissa: Kissa luusuaa pitkin maita ja mantuja viikolla, mutta käy viikonloppuna, joka päivä, tarkistamassa, että onko tytöt tulleet kotiin. Kissan kanssa voi harjoitella kissakieltä. Kissan kanssa voi jutella mistä vaan. Kissalla on niin isot tassut, että joskus tulee mieleen, että onko sille tapahtunut mutaatioita, kun sille syötettiin viisi vuotta sitten koiran ruokaa. Kissa kehrää niin, että ikkunat tärisee, ja osoittaa kaikista selvimmin, että on tyytyväinen, että olen tullut kotiin. Kissa tulee kiehnäämään ja välittää. Kissa tulee niin lähelle nukkumaan, että sen karvoja saa syljeskellä suusta loppuyön.

Veli: Veli tulee aina ovelle vastaan, kun tulen kotiin. Veli kysyy ensin, että onko minulla mahatauti, ja kun sille on vastannut, että ei, niin sitten se halaa. Veli tietää ainoana, koko talossa, että mitä miltäkin metatiedottomalta videokasetilta löytyy. Veli tuo aina kaukosäätimen/puhelimen/kaljapullon, kun sitä pyytää, ja sanoo "Tässä rakas Anu."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.