IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Oraakkeli..Sunnuntai 30.04.2006 22:22

Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan. Lopuksi haasta neljä kaveriasi tekemään saman."


1. Kuinka vanha olen? kuin taivas

1. Kuinka vanha olen? Seuraavaksi se täyttää 14.
2. mikä on horoskooppi? Tosimies ei välitä
3. nimeni? Kaleva
4. missä olen? Et tässä maailmassa.
5. mistä olen kotoisin? mökiltä
6. mikä on turhinta maailmassa? Katso tietosanakirjasta tuollaiset. Kysy minulta jotain henkilökohtaiseen elämääsi liittyvää.
7. mikä on minulle arvokkainta? litroittain
8. miltä tunnun? juu
9. miltä maistun? makealta
10.miltä tuoksun? puhtaalta
11. missä minun kuuluisi olla? Kiinassa, mutta en nyt ehdi tätä asiaa tarkemmin selvittää.
12. mistä minut löytää? netistä
13. missä asun? keittiön pöydällä
14. sukupuoli? Oliko tuo oikeasti sun verbaalisten kykyjen kliimaksi? Eihän tuosta tajua sikakaan mitään!
15. miten minut tavoittaa? samaa rutiinia
16. kuka on sinulle tärkein? Se poika joka poltti tupakkaa ala-asteella koulun jälkeen.
17. mikä minä olen? Olet alapääni aamukaste, mutta muista että elämme hektisesti muuttuvassa yhteiskunnassa.
18. miltä näytän? raikkaalta
19. mikä minun kuuluisi olla? Ei niin yhtään mikään. Kaikki tuollaisen on harhaa.

Haastan:
1. riks^
2. ^muhuuvi^
3. ^^Black_heart^^
4. tijt

eilen..Lauantai 29.04.2006 20:10

Eilen olin salos Nanan kans.. Istuskeltiin asemal ja sit Laura ja Heikki tuli sinne meitin kans... Oltiin niitten kans aika kauan.. Käytiin Figaros ja mentiin takas asemal hilluu.. Tyypit lähti joskus ysin aikoihin.. (vissiinki) Me jäätiin Nanan kans kahestaa saloo hilluu.. Kymmenen aikoihin Niina ja Jonna tuli meijän seuraks(mun piti lähtee mut jäin) ja me vaa sekoiltii.. Käytiin Annee morottamas ja lähettii syömää kanarii.. Naurettiins iel iha vitust.. Mä ja Niina mentiin haukkaamaan raikasta happea.. :D ja huomattiin et yhilt pojilt jäi autoon valot pääl ja sit Niina kävi sanomas siit niil.. Lähettiin siel hesel ku meinasin mennä sinne syömään mut ei siel ollu muuta ku auto kaista auki enää siihen aikaan.. Kello oli jtn 23.. Oltiin siin sit jonku aikaa ja mentiin sit tepal moikkaa daflii ja jtn likkaa.. Sit noi tyypit tuli saattaa mut mun skodel ja mä lähin kotii nukkumaan.. Kiitos Nana, Niina ja Jonna <3 (ja Laura ja Heikki)

[Ei aihetta]Perjantai 28.04.2006 02:51

nii joo ja käytiin Jennin ukolki..

:)Perjantai 28.04.2006 01:18

Tänään oli kiva päivä.. Ei koulus niinkään mut koulun jälkeen.. Olin Jennin(Hongisto?) ja Heidin kans(ja Tanjan kans vähän aikaa) käytiin ens syömäs ja sit lähdettiin inkereel.. Jenni tuli mun kyydis. Käytiin kaupas ja sit tultiin meil.. Oltiin tääl vähän aikaa ja sit lähdettiin Heidil.. Siel oltiin jonku aikaa ja sit lähdettiin kaivolan koulul kulttuuri juhliin.. Käytiin siin samas moikkaamas meijän ala-asteen opettajaa. Siit on tullu kauhee tiukkis. Meijän aikan se oli ihan vitun rento. No oltiin sit siel ja käytiin välil ajelemas.. Mentiin takas koulul ja juteltiin lisää open kans.. OLI IHAN OIKEESTI KIVA PÄIVÄ. Kiitos Jenni ja Heidi. &lt;sydän&gt;

Kohteliaisukksia kiitos xD Torstai 27.04.2006 17:23

Yksikin pieni kohteliaisuus saattaa saada olosi tuntumaan upealta. Anna siis minulle kohteliaisuus, ihan mistä tahansa, vaikka siitä, että kengännauhani ovat söpöt. Laita tämä omaan journaliisi. Ja kun saat kommentteja, laita tämä entry muistiin ja kun olet allapäin, mene vain katsomaan tätä entryä ja se muistuttaa, kuinka upea oletkaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 23:56

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1. kännykkä
2. sänky
3. tietokone
4. telkkari + dvd soitin
5. jääkaappi :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 18:57

totesin taas tänään niinkuin viikonloppunakin et yks mun ystävä ei todellisuudessa olekkaan mun ystävä vaan pelkkä kaveri. toivon sinänsä et koulu loppuis pian ja et pääsisin muuttamaan pois täältä. en tahtois olla enää paljon sen kans mut ku asutaan samal paikkakunnal ja sillast ni sitä joutuu väkisinkin näkemään.. ja olis kuitenkin kiva olla väleis..

[Ei aihetta]Tiistai 25.04.2006 01:56

kirjastos ei oikeen toimi toi välilyönti nappi.. siks parit yhteen kirjoitetut sanat..

Mut se oli silti ihan vitun ääliö se "likka" se ol soinin jenna.. oon vihannu sitä aina.... en oo koskaan tullu sen kans toimeen.. laaksonen tietää.. :P

[Ei aihetta]Maanantai 24.04.2006 21:33

oon kirjastos jatääl on yks vitun tavi..sekyttää koko ajan mitä mä teen ja mitä kirjotan.. se luki mun sähköpostitki... aika ääliö... sit ku sanoin sil et onks sun pakko kattoo nise vaan sano " en mä kato mä odotan et sä tuut pois siitä" ihan ku mä en olis nähny et se kyttäs koko ajan tos vieres... ARGH..ra´sittavii noi "pikku" kakarat.. nyt se rupes lukee jtn lehtee et se ei vaan lukis mitä kirjotan..

[Ei aihetta]Lauantai 22.04.2006 17:48

mä näin äske sillasen linnun mitä en ole ennen nähnyt.. en tunnistanu sitä.. se oli ihan outo lintu..