IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Elämää jälkeen kesän 2010Keskiviikko 22.09.2010 00:40

Hmm..mistä aloittaisi.. Aikamoinen kesä takana :)

Oli toki töitä koko kesä, yks sadeviikko oli lomaa, jonka vietin Jkylässä siskon luona ja kävin samalla Chisun keikalla. Oli vapaaehtoistöitä Summer Upissa ja ihania kuumia kesäpäiviä uimarannalla ja chillailua niin perheen kuin kavereidenkin kanssa millon missäkin.

Ehkä parasta kuitenkin oli se, kun juhannushäitten ansiosta ja kaverin poikakaverin ansiosta tapasin Simon, joka on tehnyt muhun lähtemättömän vaikutuksen. :)

Kaikki, mitä oon ehkä tännekin purkanut miehistä ja niitten inhottavuuksista on täysin toisarvoista tämän ihanan miehen takia. En todella tiennyt, että joku voi olla noin mahtava ja sopiva juuri mulle. Seurustelua on toki takana vasta kaks kuukautta, mutta en nää mitään syytä miksi ei jatkossakin oltaisi yhdessä.

Tulevaisuus mulla saattaa siis jo vuoden sisällä löytyä Jyväskylästä, sillä tämä mahtava muusikon alku pääsi sinne opiskelemaan. Nyt ravataan väliä ja mua pidättelee täällä vaan työt, perhe ja kaverit. Työt on siirrettävissä, auton voi hankkia välimatkan takia, ja perhettä ja kavereita nään nytkin pääasiassa viikonloppusin.

Ja Jade kulkee mukana, jatkaa ihanaa olemassaoloaan diivaillen ja kerhäillen, ja on jo hyvin tykästynyt myös Simoon. Elämä hymyilee mulle leveästi tällä hetkellä, ja vaikka alussa odotin sitä massiivista pommia, joka pyykisi hymyn kasvoilta, niin aion nyt nauttia hyvistä ajoista ja alan jo pikkuhiljaa uskoa, että näin pitääkin olla.

Toivottavasti kaikki muutkin pääsee kokemaan tän riemun, ja kun sen kokee, tajuaa myös nauttia siitä pelkäämättä huomista. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.