IRC-Galleria

jeejee Keskiviikko 01.08.2007 21:33

Olinpa siis Pariisissa taas, (viides reissu), ja tällä kertaa tosi hyvän ystäväni Marjon kanssa ja ihan kahestaan. Ei ees eksytty vaikka välillä vähän oltiinkin eri mieltä menosuunnasta :)

Reissu itsessään oli aivan ihana, työjuttuja en muista ajatelleeni ollenkaan, saatika kuukauden päästä alkavaa koulua. Jadeakin tuli ikävä vasta puolen viikon kohalla.(!!!) Nähtiin tosi paljon kaikenlaista, vaikka Pariisi-päivinä lähettiin hotellilta vasta puolenpäivän aikaan liikenteeseen. Tuli käveltyä tosi paljon joka päivä ja tän takia ei hirveesti menojalka häirinny iltasin kun päästiin hotellille asti. Vaikka en mä kauheesti mihinkään ois halunnukaan lähteä.

Disney-päivinä sitten piti olla aamupalallakin viimestään ysiltä jotta puistossa oltaisiin viimestään yheltätoista, ja pidettiinkin aika hyvin kiinni aikataulusta, tosin jos iskä olis ollu mukana, oltas varmaan oltu puistoilla jo aamu kymmeneltä. :) Kolme lyhyttä päivää vietettiin tuossa ah niin ihanassa paikassa, ja päästiin tooooosi halvalla kun Heidi osti meille kaiken, lipuista lähtien, ja yheksi päiväksi päästiin ilmasiks sisäänkin, kiitos Heidin työkaverin Momon. Varmaan lähemmäs pari sataa säästy kaikista ostoksista ja ruoista yms. Ja seuraakin meillä oli, kun Heidi tuli vapaapäivikseen meiän kanssa puistoon ja toisena Pariisiin, saatiin ihan ilmanen opas :D.

Pakko jo päästä takasin Disneyyn, siellä vois viettää neljäkin päivää tosi keposesti, kun jonottamisiin menee aina aikaa, vaikka nytkin hyödynnettiin fastpassia muutamaan otteeseen. Meistä on varmaan tullu vanhoja kun ei meitä ees inspannu lähteä kaikkein rajuimpiin laitteisiin, joita viime reissulla kaks vuotta sitten kierrettiin. Mutta silti mä ainakin nautin joka hetkestä. Syötiin hyvin eikä koko ajan mietitty että onkohan meillä nyt varaa tähän vai pitäiskö jättää ostamatta, tosin Marjolla kyllä yhen paita/takin kanssa kesti hetken, ennenkun se päätti ostaa sen, ja oishan se katunu, jos Grumpy-paita olis jäänny liikeeseen, ja saihan se sen roimalla alennuksella!

Mäkin ostin kaikennäköstä roinaa itelleni, vaatteita, Pirates of Caribbean-laukun ja läjän disneykarkkia :) Täytyy kyllä mennä taas pian takasin, ens kerralla kuitenkin vähän keväämmällä, ettei olis niin pirun kuuma. Ja täytyyhän mun käydä moikkaamassa mun uutta ihailijaa, ranskalaista poikaa, joka ois niin halunnu että jäisin Pariisiin sen luo :D. Kaikkea kanssa. Mähän mun Jasua voi jättää, enkä sitä kyllä lentsikkaankaan heti oo viemässä, kun iteltänikin meinas mennä taju menomatkalla, kiitos kasvisruokavalion :D

Ei tähän hätään varmaan muuta tule mieleen, jatkan kun oon ens kerralla Lissua vahtimassa iskällä.
<3 Anu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.