IRC-Galleria

bad_taste^

bad_taste^

Hih, perkele!9
Tässä nimenomaisessa päiväkirjassa voisin ottaa hyvinkin poliittisen korrektisti kantaa joulun kaupallisuuteen. Aivan kuten herra JJ teki omassaan. Noh, turhaan minä sellaisia, onhan edellämainittu herra allekirjoittanutta huomattavasti parempi kirjoittaja ja onhan hänellä jo esillä kaikki pointit, joita vastaan voisin anarkisesti kapinoida. Homoa tuollainen.

Suurin huoleni ei nimittäin ole minkään sortin jouluinen kaupallisuus, vaan se, että olen kipeä. Vitutuksen määrä on sangen suuri. Ajoitukseltaan tämä äkillinen sairastuminen ei olisi voinut paremmin tulla. Huomennahan (eli oikeammin tänään) on jouluaatto. Enäähän tästä epätoivon yhtälöstä puuttuu se, että lumet sulaisivat mystisesti yön aikana. Ei sitä ikinä tiedä, ovathan ne pingviinitkin sentään veikeitä eläimiä, vaikka lintuja ovatkin. Miettikääs sitä.

Alkuloma on mennyt sangen rattoisasti, näin jouluaattoa odotellessa. Oikeastaan odotan enemmän uutta vuotta, mutta onhan tämä edellämainittu jouluaatto pakollinen paha uuden vuoden juhlintaan siirryttäessä. Uusi vuosihan kohdistuu ensi viikonloppuun ja tuolloin on luvassa mitä hurjinta biletystä, jossain. Paikka ei ole vielä täysin ihan oikein kunnolla 100 % varma, mutta kyllähän vanha tapajuoppomme aina jtn keksii. Oikeastaan en kyllä ole kovin vanha. Enkä tapajuoppokaan, nautin hillitysti ja sivistyneesti hieman alkoholia silloin tällöin. Älköön kukaan väittäkö muuta.

Käynnissä oleva viikonloppukin on edennyt hyvin mielenkiintoisesti. Perjantaina allekirjoittanut houkuteltiin humaltumaan. Syypäänä oli, yllätys, yllätys, Herra J from Kihniöcity. Veitsi kurkulla mattipoika siis pakotettiin uppoamaan kaljan nautinnollisiin syövereihin ja pyörremmäisiin virtauksiin. Ilta oli vähintäänkin hämmentävä. Seinäjoelle oli kova yritys, siellä kun oli kerrottu olevan jonkin sortin megamättöbailut. Emme saa ehkä koskaan tietää, kuskeja ei löytyny. Ei ainakaan alle tuhannen euron nimellistä korvausta vastaa ( Herra JK on ahne mies. Hyvällä tavalla, tai jtn ). Tämän päivän olenkin sitten kärsinyt sen edellämainitun saatanallisen Kihniön partyboyn seurasta. Paskan läpän määrä oli valtava ja huoneeni haisee vieläkin ylenpalttisesti deodorantilta, joka oli välineenä poikien välisessä, hurjassa mittelössä. Lapsellisia paskiaisia.

Aikasemmin tänä iltana menin nukkumaan, koska oloni oli hyvin, hyvin kipeä (Lue: paska). Kurkkuni tuntuu vieläkin parin tuhannen huumekoukussa olevan tulimuurahaisen reivimestalta. Auts. Tekee kipiää.

Ehkäpä tämä tästä, ehkä ei. Kuka tietää?

Hyvää joulua tietenkin teille kaikille, jotka tämän säälittävän tekstintuherruksen sattuvat verkkokalvoilleen tallentamaan. Ja mikseipä niille muillekkin. Ansaisevathan hekin jonkin sortin joulun, vaikkeivat tälläisiä älyttömiksi kirjainjonoiksi muunneltuja ajatusten virtoja lue. Toivottovasti se parrakas herra lahjoo teidät kaikki järkyttävillä määrillä turhaa krääsää, mikä saa kunniapaikan sen-talon-kapisimman-komeron paskaisimmasta nurkasta, ylimmän pölynkerääjän virkaa suorittaen. Dam, dam.

Kunnioittaen, Matti V.

Jepajeejeee.Sunnuntai 17.12.2006 17:30

Hmm. Tälläistä tänä viikonloppuna tosiaan.

Perjantain otti omakseen puurojuhla, tuo suuri ja mahtava Parkanon lukion spektaakkeli, joka lähinnä tarkoittaa jos jonkinmoista juopottelua ja heikompien mollausta. Ihan kivaahan se. Vituttaa vaan, ku juho näyttää ilmeisesti paremmalta mekossa, kuin meikäpoika. : < Epistä. Ja menetinhän tuona iltana paitani ja takkini, t-paidassa kotiin, jee. <3

Eilenpä lähdettiin viemään Herra JJ:n puhelinta kohti nummijärveä. Miksi? Kukaan ei taida tietää, ehkä tylsyydellä oli osuutta asiaan. Ja tietenkin Herrojen J ja K humalatiloilla. Allekirjoittanut oli selvinpäin. Kerran niinkin. Hylkäsimme puhelimen ovelasti puuhun roikkumaan. Puhelin oli sijoitettu muoviseeen lootaan, jonka ohessa oli lappu, joka oikeutti viiden euron löytöpalkkioon, jos tuon puketin löytäjä soittaisi lapussa oleviin numeroihin (Minä, K, JJ). Odotamme innolla puhelua ensi nummen aikaan.

Tästä eksyimme jonkin sortin keski-ikäisten, humaltuneiden Nummirockin järjestäjien pikkujoulujuhlaan. Kuinka todennäköistä tämä on? Eipä kait kovin. Varsinkin edellämainitut herrat JJ ja K innostuivat pippaloista senkin verran, etteipä noita nuorukaisia meinannut kovin helposti lähtemään saada. Keski-ikäisiä naisihmisiä ja ilmaista alkoholia, sanoivat. Ilmaisesta alkoholista Matille kerrottiin vasta lähdön aikaan, se olisi voinut kiinnostaakkin, keski-ikäiset naiset kun eivät intresseihini pahemmin kuulu (anteeksi vain edellämainittuun ryhmään kuuluville lukijoille). Tutustuimme juhlissa mm. Nummirockin ilmeiseen järjestäjään (tai niin mies ainakin väitti, liekö puhunut totta, en perehtynyt asiaan sen kummemmin). Mies oli peruspohjalainen, humalainen mulkku. Mielenkiintoinen persoona siis. Kahden aikaan, mahtavien juhlien päättyessä, lähdimme sitten taas kohti kotia. Pienoisen keskustan pyörittämisen jälkeen pientä Matti-poikaa alkoi väsyttää sen verran, että hän suuntasi kohti kotia ja väsymys kaatoi pojan lähes heti sänkyyn. Kiitos ja kummarrus, prkl.

Jou.Perjantai 15.12.2006 16:46

Tänään vedetään.

Huomenna sitten taas armottoman vittuilun merkeissä.
Heleijjaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.12.2006 07:24

Lattiallani on hikotteleva, humalainen kihniöläinen. Miksi? En tiedä. Mistä minua näin rangaistaan? En tiedä.

"WHAT!?"

Ei hitto mä vihaan sua juho. KUOLE!!

Laadidaa. Juho on paha ihminen, hyvin, hyvin paha. Hän juottaa ihmisille alkomaholia, vailla syytä, saati periaatteita. Ja sitten ne loppuvat. Alkoholit siis. Ja sitten ihmisiä ketuttaa. Voi hitsin hitsi. Juho ON perseestä. Muistakaamme se, siis. Olisinkin bileissä, ilmaista viinaa ja mukavia ihmisiä, olisiko se sitten mukavaa? Ehkäpä. En tiedä, en ole sellaista kokenut. Tänään.

VITUNMOINEN BONGI!

Tulkaa tänne, riehutaan. (Järjettomien päiväkirjamerkintöjen multihuipennus.)

Tampereella sattuu ja tapahtuu. Lauantai 09.12.2006 13:37

Nytpä voisin kirjottaa jotain fiksua. Mutta EN! HHAAHHAHHAHAAHH!

[Ei aihetta]Lauantai 09.12.2006 13:34

Mnin JÖrjekvö sbkayssae. Se oli muuten Juuso. Olen nyt tampereella. Täällä on kiva.


TMÄ ON MAAILMAN ANEEMISEIN PIVÄKIRJA! Kirjotanpa muuten kannettavalla. Olen K.-rapulassa. Vielä hieman vielä rkalholin vaikutuksen alaisena. Kannettavallla on kirjoittaa vaikee.

JUMALATON BONgI! EI MTN JÄRKEÄ! Jou.

OI MAAAMMMEEE SUOMIIII!!!Keskiviikko 06.12.2006 14:58

Tana. On taas äärimmäisen freeshi olo itsenäisyyspäivänä. Ei oikein nappaa.

Eilen oli tarkoitus soitella eeppisesti koko ilta, MUTTA! Eräs herra Tampereen J olikin eksynyt Herra Sukunimi K:lle mukanaan tietty määrä alkoholia. Tämäpä johti suureen dilemmaan: osa joukostamme hamusikin yllättäen tuota tajunnan hämärtävää nektaria! Ja tästä alkoi kuskin metsästys, olihan herrra Sukunimi K autoton ja juonut. Häntä ei siis voinut käyttää. Loppujen lopuksi eräs armelias naishenkilö haki tälle säälittävälle joukolle hieman kaljaa. Ja sehän maistui.

Tästäpä miettimään illan suunnitelmaa. Päädyimme siihen, että Kihniön valloitus olisikin EHKÄ loistava idea. Oliko se? Ehkei. Tilasimme taksin. Kuuntelimme Larharyhmää. Olimme paikalla, kohta jopa bileissä. Ilta meni miten meni. Menetinpä loputkin säälittävät leukahaiveneni, kiitos erään neitihenkilön. Ei siinä mtn, kyllä niin mukava tyttö vähän ihmisiä saa trimmatakkin.

Tiedän. Tämä teksti on perseestä ja vailla päätä, tahi häntää.
Syytetään krapulaa.

Sitähän on.

Prkl.

Laadidaaa. Sunnuntai 12.11.2006 14:44

Ja lisää krapula angstausta.

JOS JOKU TANAN MULUKKU EHDOTTAA VIELÄ JOSKUS, ET LÄHETÄÄN KPÄÄHÄN BAARIIN, NIIN SANON ETTÄ VITTU! Ja meen kotiin itkemään.

Whuaaa! Sunnuntai 29.10.2006 06:39

Jaa-a... Sellainen ollaanpa-kettu-selvinpäin-viikonloppu taas.

Mennäänpä käymään mietaalla ja päästäänajoissakotiin.com

Muahaaa! Kumpikaan ei meinaan oikein toiminut.

Nimimerkillä: Lähemmäs 2,5 litraa kiljua takana ja kellohan on noin varttia vaille viis.

Jtn tylsyyteen, ehkä. Torstai 26.10.2006 01:41

Valmistaudu PITKÄÄN kärsimykseen. Oletko valmis?
- Ehkä, ehkä en. We`ll see.

Kummat on söpömpiä blondit vai tummat?
- Sanoisinpa, että tummat. Mutta loppupeleissä kovin sama.

Inhoatko ketään tällä hetkellä?
- Hmm... en suuremmin. Jtn pientä.

Ikävöitkö ketään?
- Juuh..

Ketä? (jos vastasit kyllä edelliseen)
- Mää oon sit salaperäinen, enkä kerro! Muahah!

Oletko mustasukkainen?
- Liiankin usein, ilman syytäkin, anteeksi.

Mitä teet V.loppuisin?
- Noh, tässä lähiaikoina, tekemiset on rajoittunut tiettyyn touhuskeluun. Biletys on sangen kivaa.

Oletko hyvä koulussa?
- Ja ketut, sangen surkea. : /

Lempiaineesi koulussa?
- Hissa ja kuvis.

Mitä kouluaineita vihaat?
- Ruotti ja Matikka.

Oletko koskaan rakastunut ensisilmäyksellä?
- Enpä oikeastaan, ihastununna lähinnä.

Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
- ÄRF.

Onko sinua koskaan petetty?
- Nohjoh. Emt.

Mitä mieltä olet irc-galleriasta?
- Ihan kamala paikka. Kunpa se katoaisi maailmankartalta.

Onko sinulla kuvia ii2?
- On! Löysin ne kerran sielt, kirjautu vaan kone automaattisesti. En tosin vieläkään tiedä salasanaani...

Jos on niin nick?
- Käyttäkää mielikuvitustanne.

Onko sinulla webkamera?
- Onhan mulla, tuhosin sen tosin deodorantilla. Useat kysyvät miksi? En tiedä, olin mielestäni vitsikäs. Myöhemmin vitutti.

Onko sinulla ollut kuvia kauankin galleriassa?
- Jonkun vuoden, luulisin.

Kuinka pitkä olet?
- Jtn 180 cm.

Mitä vihaat itsessäsi?
- Oon tosi taitava kusemaan juttuja.

Asuisitko mielellään maalla vai kaupungissa?
- Sillee kaupungis, ei liian kaupungis, ei mitää betonihelevettiä, thänks.

Lempieläimesi?
- Kissat ja siilit!

Mitä eläintä itse muistutat eniten?
- Jtn ketun laiskaa ja tyhmää. Ja vittumaista! Onko sellaisia? Kuulosta lähinnä meiän kissalta. Herätti mut tänään puremalla kainaloon. Paskiainen.

Lempinumerosi?
- Kai se on joku ÄNGST thörtiin.

Keneen luotat parhaiten?
- Mukaviin ja tuttuihin ihmisiin. Kai nuo tietävät, ketä ovat.

Onko sinulla yhtään sellaista salaisuutta mitä ei kukaan muu tiedä kun sinä?
- Juu-uh.

Mitä harrastat?
- Lähinnä hurrjaaa riehumista, eri muodoissaan. Ei mitään erityisen konkreettista.

Kuinka aikasin menet yleensä nukkumaan?
- Jos menen ennen kahtatoista, olen varmaankin kipeä, tahi liian humalassa.

Kadutko mitään suhteitasi?
- Ehkä, ehkä en.

Oletko tyytyväinen tän hetken tilanteeseen?
- No en.

Kirjotatko runoja?
- Salaa, kyllä. Eipä tosin taida olla enää kovin salaista, jos näin tänne tarinoin. Kröhöm, olen miehinen, TANA!

Lempivärisi?
- Musta. Oon Tr00 Gootti.

Oletko matkustanut laivalla/minne?
- Hurrit ja Virot.

Horoskooppisi?
- Kaksonen.

Millainen luonne sinulla on?
- Yliaktiivinen, ärsyttävä, riehuva, ehkä koominen.

Millasista elokuvista tykkäät?
- Yleisesti komediat ja kauhuleffat. Mutta kylläpäs draamat sun muutkin yleensä yllättää hyvyydellään. Hyvä leffa on hyvä leffa.

Oletko koskaan liftannu?
- En, muthan pistettäis heti makkarakeitoksi takakonttiin.

Omistatko mitään kulkuneuvoo?
- Pyörän, melkeinpä auton ja en tie onko eräs pappis mun. Kheh.

Onko sinulla saldo puhelimessa?
- Eips. Laskua tuleekin ihan tanasti yleensä.

Jos ei, mikä on suurin laskusi?
-Olisko joku 70- 90? Yleensä aina yli 50.

Viimeisin viesti minkä tänään olet saanut?
- Ripulipaskaperkelepuhelin! (Tomin puhelin ei osoittanut yhteistyötä.)

Onko puhelimessasi turhia numeroita?
- Jonkunpa verran.

Mitä sinulla on päälläsi juuri nyt?
- Reisarit, ikivanha kornin paita.

Mitä kaikkea yleensä teet kun oot koneella?
- Galleriaircatus, mesetys, MUSIIKKI, ircquotes + kaikkee randomia.

Onko sinulla meseä? Jos on niin ossa?
- Onhan meitsil, WITTUPERKELESAATANA@HOTMAIL.COM (Kaunein osoite evö, tien.)

Mitä ajattelet juuri nyt?
- En itseasias yhtää mitää. TYTTÖJÄ!

Paljonko kello on juuri nyt?
- Vähän vajaa kymmenen.

Ootko tehnyt montakin yhteisöö tähän mennessä?
- Kaks, kait.

Kuka soitti sinulle viimeksi?
- Suuri ja mahtava Goatseville.

Kolmetoista juttua joista pidän:
01. Kaverit.
02. Musiikki.
03. Biletys.
04. Laiskailu.
05. -
06. -
07. -
08. -
09. -
10. -
11. -
12. -
13. -

Asiahan on nyt niin, että on useita asioita, joista pidän. Mutta nämäpä kaikki liittyvät joillakin tavoilla näihin elämän peruselementteihin. Niinpä jätän loput mainitsematta. Olkaa mielikuvituksellisia.

Kaksitoista elokuvaa joista pidän:
01. Sin city. (Mahtavuutta.)
02. American history X. (Edward Norton. Huippu.)
03. Fight Club. (Brad Pitt.. Khehheheh.)
04. Pitkä kuuma kesä. (Parasta suomalaista.)
05. Pirates of the Caribbean. (Johnny Depp. <3)
06. Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa. (Sama mies.)
07. Bad taste. (Kultti.)
08. Taru sormusten herrasta. (Sillee kokonaisuutena.)
09. Ice Age. (Yleisestikki tälläset animaatiot on yllättävän loistavia.)
10. Full Metal Jacket. (Kubrick. <3)
11.
12.

ja on vaikka kuinka paljon muita

Yksitoista Bändiä/Artistia joista pidän:
01. Stam1na.
02. Mokoma.
03. Diablo.
04. Slayer.
05. Korn.
06. Pain Confessor.
07. Pantera.
08. Bullet For My Valentine.
09. Metallica.
10. Death.
11. Lamb Of God.

Loistavia bändejähän on maailmassa enemmän kuin niitä ikinä tulee löytämään. Tosin, silloinhan ne eivät sinulle loistavia ole, kun et niitä tiedä. Äh, tajuat varmaan. Yksitoista tuhannesta.

ja paaaaaljon muita

Kymmenen asiaa ulkonäöstäni:
01. Silmät.
02. Korvat.
03. Nenä.
04. Suu.
05. Tukka.
06. Kädet.
07. Jalat.
08. Olkapää,
09. Peppu,
10. Polvet!

Yhdeksän ystävääni:
01. Juho.
02. Juuso.
03. Tomi.
04. Nieminen
05. Ville.
06. Lantti.
07. Sakke.
08. Martti.
09. Sit vaikka joku toinen random faking espoolainen!

Järjestys juoksee ja tekee kuperkeikkoja, monta jäi mainitsematta, tiedätte ketä olette. Kärsikää.

Kahdeksan lempijuomaani:
01. Kalja.
02. Maito. (Sitä kun ilkeinä lauantai-aamuina maistelee, niin AAAAH.)
03. Battery.
04. JekkuBattery.
05. Jotku tanan mehut.
06. Jotku Tanan limsat.
07. Tanaaaa
08. aaaaaaaaaaa.

Kuusi asiaa jotka ärsyttävät sinua tällä hetkellä:
01. Kouluttautuminen.
02. Vuodenaika.
03. Parkano.
04. Rahan vähyys.
05. Tekemisen puute.
06. Ruotsin uusinta.

Viisi asiaa joihin kosken joka päivä:
01. Känny.
02. Kone.
03. Sänky. (Nukun siinä, perverssit.)
04. Ämpäri. (Täsmennys, MP3-soitin.)
05. JUHO! :D

Neljä teeveeohjelmaa jotka katson:
01. Lost
02. OZ.
03. CSI.
04. Hmmm... television tarjonta on kyl suht perseestä.

Kolme paikkaa joista minut löytää:
01. Huone, omani.
02. Koulu.
03. Bileet!

Kaksi lempikirjaani:
01. -
02. -

:o Ei tuu kyl mitää erityistä mieleen. Hyvä kirja on... hyvä kirja. <3

[ ] Ala-asteella
[ ] Yläasteella
[x] Lukiossa
[ ] Amiksessa
[ ] Jossain muussa

[ ] Blondi
[ ] Brunette
[ ] Punapää
[x] Jokin muu (Sain ulkopuolista apua, keskiruskea. :D)

[ ] Alle 150 cm
[ ] 150-160 cm
[ ] 160-170 cm
[x] Yli 170 cm

[x] Pitkähiuksinen
[ ] Lyhythiuksinen
[ ] Puolipitkähiuksinen
[x] Kiharahiuksinen
[ ] Suorahiuksinen

Omistan:
[ ] Nokian kännykän
[ ] Siemensin kännykän
[x] Jonkin muun kännykän

[ ] Poikaystävän
[ ] Tyttöystävän
[ ] Pikkuveljen
[ ] Pikkusiskon
[x] Isoveljen
[x] Isosiskon
[ ] Äitipuolen
[ ] Kaksoissisaren
[ ] Bestiksen
[ ] Oman asunnon (I wish...)
[x] Oman tietokoneen
[x] Oman teeveen

Pidän:
[x] O.C:stä
[x] 24:stä
[x] C.S.I :stä
[ ] Huippumalli Haussa -ohjelmasta
[x] Salkkareista
[x] Lostista
[ ] Diilistä
[ ] Selviytyjistä
[ ] Everwoodista
[ ] Mean Girlsistä
[ ] Titanicista
[ ] Kaunasta
[x] Nemoa etsimässä -elokuvasta
[x] Notting Hillistä
[x] Kissoista
[x] Koirista
[ ] Hevosista
[ ] Liskoista
[x] Papukaijoista
[ ] Kaloista
[x] Marsuista
[x Hamstereista
[ ] Hiiristä
[x] Rotista
[ ] Lähes kaikista eläimistä
[x] Pojista (Tasoilla ystävyyden.)
[x] Tytöistä
[x] Lapsista (Riippuen.. veikkaan, etten haluisi nähdä esim. itseäni kakruna.)
[x] Keväästä
[ ] Talvesta
[ ] Syksystä
[x] Kesästä
[ ] Hiihtämisestä
[x] Lentopallosta
[ ] Luistelusta
[ ] Jalkapallosta
[ ] Kilpajuoksusta
[ ] Pituushypystä
[x] Laulamisesta
[ ] Tanssimisesta
[x] Lukemisesta
[ ] Pianonsoitosta
[x] Kirjoittamisesta
[x] Piirtämisestä

Mielestäni:
[ ] Paris Hilton on kauneuden perikuva
[ ] Ei, vaan rumuuden
[ ] Green Dayn laulaja on söpö (En tunnusta.)
[ ] Natasha Bedingfield on hyvä
[x] Britney Spearsilla menee jo vähän yli
[x] Suomessa on ihana asua
[x] Ranska on kaunis maa ja kieli
[ ] Lontoo on mahtava kaupunki
[x] Englannin kieli on helppoa
[ ] Ruotsi on hyvä maa
[ ] Ruotsalaiset on ärsyttäviä
[ ] Musta väri vaatteissa tekee ihmisestä synkän ja surullisen näköisen
[ ] Keltainen on ihanan pirteä väri
[ ] Punainen on kaunein väri
[ ] Sininen väri antaa rauhallisen olon
[ ] Harmaa on ruma väri
[ ] Oranssi on kaikkein hienoin väri

Olen horoskoopiltani:
[ ] Kauris
[ ] Vesimies
[ ] Kalat
[ ] Oinas
[ ] Härkä
[x] Kaksonen
[ ] Rapu
[ ] Leijona
[ ] Neitsyt
[ ] Vaaka
[ ] Skorpioni
[ ] Jousimies

Luonteeltani olen
[x] Puhelias
[x] Ujo
[x] Itsenäinen
[x] Seurallinen
[x] Tulinen
[x] Rauhallinen

Tällä hetkellä olen:
[ ] Ihastunut
[ ] Rakastunut
[x] Sinkku
[ ] Varattu

OLEN..

[x] Soittanut hätänumeroon
[x] Nukkunut pommiin
[ ] Syönyt muurahaisen
[ ] Värjännyt hiukset
[x] Ollut blondi
[x] Haistatellut vitut
[x] Tehnyt läksyt kunnolla
[x] Saanut 4:n
[x] Viskonut omenoita
[x] Ratsastanut
[ ] Lävistellyt
[ ] Ollut putkassa
[ ] Nukkunut roskiksessa
[x] Tehnyt rikoksen
[x] Paiskonut tavaroita
[x] Kuunnellut Himiä
[ ] Värjännyt hiukset yli 20 kertaa
[x]Lintsannut
[ ] Juonut kusta
[x] Nukkunut tunnilla
[ ] Käyttänyt huumeita
[x] Kuunnellut Antti Tuiskua
[x] Ollut lentokoneessa
[x] Muuttanut
[x] Tilannut tuotteita netistä
[ ] Tehnyt yli 100:n euron kännykkä laskun
[ ] Seonnut Marilyn Mansoniin
[x] Ollut haastattelussa
[ ] Saanut turpiini
[x] Soittanut kitaraa
[ ] Varastanut posteja laatikosta
[x] Lyönyt vetoa
[ ] Poseeranut alasti
[x] Leikkinyt aidoilla hämähäkeillä
[x] Yöpynyt hotellissa
[x] Oksentanut matolle
[x] Lukenut seiskaa
[x] Pelannut Harry Potteria
[x] Vittuillut vanhemmille
[x] Väärentänyt kokeeseen nimen
[x] Juossut pakoon ampiaisia
[x] Pyytänyt anteeksi
[ ] Istunut koneella jopa 14h putkeen
[x] Soittanut pilapuheluja
[x] Vihannut räppäreitä
[x] Soittanut väärään numeroon
[x] Nukkunut sohvalla
[x] Nukkunut puun alla
[x] Ollut sairaalassa
[x] Valvonut koko yön
[x] Juossut alasti ulkona
[ ] Käynyt avannossa
[x] Hypännyt ikkunasta ulos
[ ] Paskonu housuihin yli 10v.
[ ] Pudonnut hevosen selästä
[ ] Omistanut hämähäkin
[x] Saanut 10:n kokeesta
[x] Leikannut hiuksiani
[x] Kiroillut ruokapöydässä
[x] Polttanut levyjä
[x] Harrastanut liikuntaa
[ ] Seurustellut yli 20-vuotiaan kanssa
[x] Karannut kotoa ( Se oli hurja teko, ikää liian vähän, eväänä kaksi paahtoleipää. Olen paha.)
[x] Näytellyt
[x] Nukkunut päivällä
[x] Käynyt ulkohuusissa
[x] Ostanut tupakkaa
[ ] Polttanut talon/pientalon
[x] Grillannut
[ ] Nähnyt teurastettuja sikoja
[x] Ollut Linnanmäellä
[x] Uskonut horoskooppeihin
[x] Tuhlannut yli 50 euroa rahaa samalla kertaa
[ ] Käyttänyt vanhempien korttia
[ ] Ajanut autoa
[ ] Syönyt matoja
[ ] Raiskannut
[x] Hyppinyt katolla
[x] Eksynyt ostoksilla
[x] Matkustanut junalla
[x] Nukkunut bussissa
[x] Tekstannut mtv3 chattiin
[ ] Itkenyt uneen
[ ] Ratsastanut aasilla
[ ] Oksentanut lautaselle
[ ] Käyttänyt sukkahousuja
[x] Selaillut kaupan lehtiä
[ ] Katkaissut luita
[x] Lukenut siskon/veljen viestit
[ ] Ostanut huumeita
[ ] vaihtanut vauvan vaipat
[x] Imenyt verta (Itsestäni... lähinnä. Murr.)
[ ] Pyörtynyt
[x] Pelotellut ihmisiä
[x] Nukahtanut tietokoneen ääreen
[ ] Harrastanut tanssia
[ ] Ollut vesirokossa
[x] Perustanut bändin (:D)
[x] Puhdistanut wc-pönttöä
[x] Käynyt Puuhamaassa
[ ] Tanssinut napatanssia
[x] Juonut Hyla-maitoa
[ ] Hengittänyt heliumia
[x] Koskettanut käärmettä
[ ] Juonut venäläistä valkoviiniä (Eisitävoitietäämitäonjuonut.)
[ ] Ollut tuhkarokossa
[x] Laskenut pulkalla katolta
[x] Pelannut kännykällä kirkossa
[x] Nähnyt kaupassa julkkiksen
[x] Ollut puolukassa
[ ] Liftannut
[x] Käynyt navetassa
[ ] Hypännyt benjihyppyä
[x] Laulanut mikrofoniin
[x] Astunut lehmän paskaan
[x] Tykännyt The Rasmuksesta
[x] Täyttänyt 14 vuotta

Missä kulkee pettämisen raja? - Liiassa.

Oletko herännyt ikinä "väärästä sängystä"? - Öööö... en.

Lempisyntisi? - RIEHUMINEN! On se.

Mikä saa sinut raivostumaan? - Kun mikään ei toimi.

Oletko mustasukkainen? - Joskus ja jouluna.

Jos saisit valita haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika? - Emt. Se olis kuitenki aika hirrrvee muksu.

Mistä elämässäsi pidät vähiten? - Puutteellisesta tiedostani/osaamisestani.

Mistä elämässäsi pidät eniten? - Kaverit, onnistuminen.

Mistä elämässäsi tunnet suurinta kiitollisuutta? - Ihmisistä ympärilläni, niistä joista pidän.

Jos huomenna voisit herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi? - Olis kivaa osata olla Jumala. Huijjausta? Muah.

1. Millainen on olosi nyt? - Murhaisa.

2.Mikä biisi soi tällä hetkellä? - Mokoma- Sirppi.

3.Paljon kello on? - joku puol yksoista kait.


Montako...
a) ...suklaapatukkaa olet syönyt viimeisten 3 päivän aikana? - Nolla.
b) ...tekstiviestiä olet saanut viimeisen vuorokauden aikana? - 5.
c) ...kertaa olet itkenyt viimeisen viikon aikana? - En kai kertaakaa.
d) ...kertaa olet uinut viimeisen viikon aikana? - Yhtään en.

SINÄ
Lempinimet: Useat kirosanat. Niitä kuulee usein.
Nimesi alkukirjaimet: MJV.
Kuinka vanhalta näytät?: 17-25. Muah. Kyllä, jotkut heittää noinkin paskan arvauksen.
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt?: Liian nuoren.
Mikä saa sinut noloksi: Tyhmyyteni.
Mikä saa sinut onnelliseksi: Onnistuminen, musiikki, kaverit, hienous!
Mikä saa sinut surulliseksi: Elämä.

SINÄ
olet > Hevarihtavaseitsemäntoistavuotiaspoikaparkanosta.
pelkäät > Elämää.
syöt > Yleensä ruokaa.
juot > Mehuuu. Neitimäistä. Hmph.
itket > Kun tarpeellista.
naurat > Tyhmästi. Usein.
välität > Rakkaista.
tanssit > Humalassa.

VIIMEINEN
naurusi > Kai mä Villelle jotain nauroin sauhuttelun aikana. Kröhöm. Sen jutuille, siis.
ikävöintisi > Erästä ihmistä.
sanottu sana > Huusin äidille "No kai näki vois pestä!" Ja potkasin reisarini alakertaan.

HALUAN: Rahaa ja rakkautta.
OMISTAN: Kaikkee fantsuu.
TOIVON: Parkano. --->
IKÄVÖIN: Ihmisiä, menneitä.
KUULEN: Vanhaa Mokomaa. Juuri nyt.
MIETIN: Ruotsin uusintaa.
KADUN: Menneitä tekoja, huonoja.
EN OLE: Kaunis tyttö.
MINUN PITÄISI: Oppia lentämään.
HOROSKOOPPI: Kaksonen.
LUONNOLLINEN HIUSTENVÄRI: Edelleen, tää keskiruskea.
SANONUT "MINÄ RAKASTAN SINUA": Juuh, kait.
JUTELLUT EX-TYTTÖ-/POIKAYSTÄVÄSI KANSSA: Jou.
KIRJOITTANUT PÄIVÄKIRJAA: Galtsuun (<3<3<3<3), kyllä.
JUTELLUT SYVÄLLISIÄ: Ikävä kyllä, jepp.
KAIVANNUT KETÄÄN: Juu-u.
HALANNUT KETÄÄN: Jepp.
SUUDELLUT KETÄÄN: Joo.


Käytkö suihkussa joka päivä?: Melkeinpä, kyllä.
Oletko koskaan ollut rakastunut: Juuh...
Onko sinulla tatuointeja: Ei vielä.
Lävistyksiä: Ei vielä.
Kärsitkö matkapahoinnista: EN. Olen mies. (Nakel on pointti, mitä helevettiä on matkaPAHOINTI? :D)