IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

600 km korkea ?Perjantai 22.03.2024 08:31

Kiinasta, Tiibetistä, sen keltaisen alueen oikeasta reunasta. En tiedä mikä tuo on tuossa vasemmalla ... mutta on hyvä ehdokas ihmisen ja nautiluksen esi-isäksi. On vaan valtavan kokoinen ... uskomatonta. Ehkä näen jotenkin väärin? Uskon näkeväni pääasiassa oikein tuon kuvan, että nautiluksen "teline" alhaalla, ja levän "käsiä". Rotifereille sukua. Mittakaava on oikein kuvassa, Googlen kartan mukainen.
Joudut vahvistamaan "valööri"-eroja paljon, jotta tumma pystyhahmo tulee esiin, mutta et niin paljon kuin tein hiukkaskiihdyttimen läheiseen kynnöspeltoon. Viimeksi mainitun multa muuttui läpinäkyväksi vasta äärimmäisellä käsittelyllä, ennenkuin pellon sisästä paljastui pellon kokoisen neliön rakenteita ja outoja sisältöjä. (Osittain muuttuu läpinäkyväksi ja osittain paljastaa mullan värieroja.)
Nyt myöhemmin kun katson kuvaa, uskon siinä olevan sellaisten olentojen jäänteet, joiden koon rinnalla mikä tahansa scifi-elokuvien otus kalpenee.

blogiini liittyy

CENOTESTorstai 07.03.2024 08:17

Satua samasta saaresta. (Entä jos siinä onkin (ollut) ikkuna?! (Ihana näky ikkunassa :) nuama näkkyy. ) Katsoin, että mikä kaivo siinä on, johon näyttävät kaikki lähellä olevat yksiköt keskittyvän. Niin ikkunahan se siinä! Olisi mielenkiintoista saada sama kohde tuolta toisesta suunnasta kuvattuna. (Madagaskarin 10-senttisissä lasikiekoissa on neliskulmaisia ikkunoita, ja sisällä rivi jotain otus-riukeloita - uskon niiden olevan paloittunut mailan muotoinen "kuolematon" eläin, niissä.)Tuon saaren sisällä, tai koko massa, saattaa olla eläinmäisiä rakennusyksiköitä, joista osattiin rakentaa vasta sarvi, sieni, tai vuori.Jotenkin kaikki on nykyään päinvastoin.



Kuvat toistuvat tutkijan kännykästä tiede-dokumentin ja internetin läpi läppäriini niin hyvin, että taustalla näkyy levittelevän suuria käsiään, suuri levä, pinta tummana. Kun tarkennan kuvan 25 vuotta vanhalla ohjelmalla, joka tuli tupakka-askin kokoisen, pierun verran maksaneen kiinalaisen? kameran mukana. Kuollut, varsinkin jos nuo harmaana näkyvät saaret ovat sen "käsien" päitä, eikä noita leviä noin suurina eläkään enää, en tiedä elääkö noin hämähäkkimäisiäkään enää. (Mustia hämähäkkimäisiä sanotaan sieniksi)

yksiköt saattavat olla sen levä-"hämiksen" käsiä, mutta ovat hieman hämmentäviä ja outoja muodoiltaan. Aivan kuin ne olisivat moniin erilaisiin tarkoituksiin tehty, ne kätöset. Ikäänkuin oikea käsi tuhoaisi sitä, mitä vasen käsi on rakentanut. (Ikäänkuin se tilanne elokuvassa Terminaattori III, kun kone oli ohjelmoitu 2 ristiriidassa keskenään olevalla käskyllä, ja se pysähtyi. Ehkä kaikki pysähtyi, samasta syystä, maapallolla? :) Avaruudessa yhtä sinistä kättä käytetään hyvin suuren liman ampumiseen kohteeseen, korjaava, sulattava tai pyydystyslima, en tiedä. Se on kuin kone, ihmeellinen kone. Keskellä on pieni pää. Laitan kuvan, jos voisin laittaa. Uusin kuva, jonka tein, koskee saman asetelman hassuja yksityiskohdan mielikuvitus-tapahtumia.

(Eräässä Mars-kuvassa, mustavalkeat Mars-kuvani aivan ensimmäisten blogikuvieni joukossa, on tuota vihreää "sarvi-"/"amme-" -saarta muistuttava, mutta (korkeintaan metrin pituinen ehkä?) "amme"/"ruuhi" ... samassa Mars-lähi-maisemassa rötköttää maassa kuin pehmeä hauki, jonka toisessa päässä on 2 osan "tarttuma-rukkanen". Tuo vihreä "saari" ... se on kiinni maassa ehkä 2 osan sellaisella tarttumarukkasella ? Samanlaisia asioita samoissa kuvissa.Yhteenlaskettuna edelliset: hämähäkkimäinen levä tai sieni ampuu vasemmasta raajastaan saaren, joka on kuin sarvimainen amme. Se kiinnittää sen rukkasmaisella päällä pohjaan tai ehkä limajuureen. Peittelee päällyksen 1/2 saaren kokoisilla kuplilla joita tulee muista raajoista, niin että rikkihapot vaan sihisevät. Kun on valmis, irtoaa vasen käsi sarvesta, ja oikea käsi rikkoo sarven pohjassa tai limajuuressa kiinni olevan kärjen. En tiedä, loiko emo saaren kokoisen, sen päällä makaavan äyriäisen, vai uiko maljan päälle viimeksi mainittu, vai oliko maljassa pieniä jälkeläisiä, tai että olisiko koko malja tai saari sitten kellunut ja seilannut meriä. Toinen punalevä aivan muualla kasvatti ammeita ympärilleen saariksi. Ei eteensä, vaan sivuille. Se oli kehittyneempi, uudempi ja pienempi, ja ammeet pursuivat selkärankaisia muistuttavia alkuja. Tämä tässä on tehnyt"Mars-mallisen" ammeen. Marsissa sellaisen lähistöllä oli "tulppaanimaisia varrellisia simpukoita". Summataan taas: saan hanhenkaulamaisen olennon, jonka äiti, jos on levämäinen, niin äiti on silloin 2-päisen eläinjuuren toinen pää, se leväpää.Toinen pää olisi niinkuin kasvilla, juurena.


________________________________

P.S. Alla näkyvässä on vielä tutkailtavaa. Ehkä jotkut tiedemiehet tunnistavat nuo eräät leveät "pihdit" ... minä en oikein, mutta näyttävät hieman tutuilta. Mietin, että jos ympäriltä lätkittiin laattoja tuohon, niin onko siinä sama kuin myöhemmissä pienemmissä yhdyskunnissa, että massa tietää mikä sen pitää juuri siinä kohdassa olla. Miten se edes olisi mahdollista, että tietäisi, lättykasassa?! Yhdyskuntamassassa palaset maagisesti asettuvat kohdalleen. Näen kuvassa yläviistosta samaa kuin Uuden Seelannin vuorissa näkyi sivusta: Vuoren päällä makasi valtava äyriäinen, silmistä roikkuvine äyriäisläppineen. Ihankuin 1 olisi tehnyt pyöreällä kitalaen lätkällään reikiä tuohon... mitäs se se on? Viittaa syömiseen, mutta toiset sitten ovat rakentaneet viimeiseen asti, eivätkä rei'ittäneet. Ja yht'äkkiä kaikki on pysäytys-kuvaa vain. Ehkä oikeasti tuli jokin katastrofi hyvin nopeasti... Miksi rakentavien lättyjen reunoissa on polttavaa happoa? En ihan vähällä suostu uskomaan syömisestä olevan kysymys. Ehkä rakentajallekin tulee nälkä, ennen massakuolemaa? Siinä on mielestäni radiolaria-sarvi, jota täytettiin ympäriltä ... niveljalkaisen rakentamiseksi ... lopulta se meni pienempinä versioina niin, että jotkut rakennetut, pienet, niinkuin 1cm tai alle? olivat kuin se tikkujalkainen "käpyolento", jolla on kuin ihmisen naama ja viitta. Noita saaria, varsinkin noita vedenalaisia, pitäisi tutkia ja kuvata, jotta saisi selville, että minkälaisia kaikkia eliöitä ne muistuttavat. Ja että mitä sitä oikein puuhattiin niine kitalaesta lennähtävine lätkineen ja muineen.
Ai niin tämä piti vielä sanoa: tuossa kun olisi sellainen asetelma, että veden alta käsin lennätetään rakennus- ja geeni-materiaalia maapläntin päälle, joka on hanhenkaulaa muistuttava suuri sarvi, niin: Grönlannin jokien (jokien, limajokien, vuonojen, whatever) rannoilla lötköttää kuin litteitä hanhenkauloja, lötkötti, ja vedestä käsin kurkittiin ylös maan päälle ja viskeltiin niiden päälle jotain vappuhuiskia muistuttavia asioita, jotka jäivät kohteeseensa. Tai siltä se ainakin näyttää, että sellaisia eli siinä ja niin tapahtui. (Himalajalla oli myös sellaisia outoja hanhenkaulaa muistuttavia litteitä mailoja... siitä tulee mieleen, että sellaisen pullukan mailan voi pakata mutkalle kiekkoon, ja silloin kapeassa päässä oli yorgian karvanenä" ... palasia on, ja olen käyttänyt niitä parhaani mukaan eliökartassani. Vaaditaan parempi kartta ja aikarenkaita, jos meinaa ängetä cenote-kaivo -mantereen tekijät karttaan.

Matelijamaisia, jotka rakensivat "leguaani-merietanan". (Siinä on jotain mantereita ja saaria tms) Tämä on tosi jännä. Ei tällä kertaa jordgubbe-rotifer-matoja, vaan käärmemäisiä. Luotu "manner"/saari koostuu cenoten sisäseinissä metrien kokoisista otuksista, mielestäni. Näyttävät chi-hua-hua -naamaisilta leviltä ja lepakoilta, kaloilta, ja ties miltä. Hönkäiltyjen näkymättömien lehtien (on niillä paksuutta) reunat sulattivat isojen kaivojen rivit ? Punalevän happoa? Jos ei syövyttänyt, niin miten reiät sitten tulivat? Ne laittoivat samalla perimänsä sinne. Jälkeläinen on ikäänkuin kiinni jossain jatkumossa, mitä ne ovat jotain radiolaria-sienijuuri-jatkumoita. Jossain vaiheessa maasta päästiin irti. Se mitä nuo tekevät yhteistuumin, sitä tapahtuu avaruudessakin, kohteissa joita sanotaan galakseiksi. Tai en nyt muista, että puhalletaanko avaruuden suurissa mittakaavoissa lehtiä, vaan ainakin siellä on niskaan kiinnittymistä. Tämä eroaa siten, että puhaltaa limalätyn sisältään, eikä itse yhdy siihen yhteis-luomukseen.



Otus koostuu otuksista. Poriferamainen massa on "saari-merietanalla".Ne ovat melkein päinvastaisia kuin me: oudot möhkäleet koostuvat pikku-ukoista. Me koostumme oudoista möhkäleistä, ja olemme isompia ukkoja.

Isompiakin reikiä tuossa saaressa, eikä vain kaivoja. Se on kuin leguaani-karhukais-merietana, kiinni jossain sienijatkumossa. Puhaltajat näyttävät jopa selkärankaisilta, eivätkä meritupilta.
Muistutan, että Alpeilla kulkee jossain luolien suulla lammikon reunalla jatkumo, jossa on paketeissa peräkkäin sienijuurimaisesti "kanoja ja siilejä", yhden paketin päällys-läpät ovat kuin joidenkin oikosarvien "päätyläpät". Kiveä lienee nykyään.

KarttaKeskiviikko 28.02.2024 21:52

Sininen viiva, joka yhdistää vasemmassa reunassa olevan scorpionin oranssiin palaseen: Siinä on olevinaan sellainen kehitys, että:oranssi pala on sellaisen matoliaanin yksi osa. Pitkä harvasukaismato. Ja/tai käsi-/käärmeparille sukua. Ehkä hiusharjamainenkin? Sitten sen harjanvarsi kääntyi takaa pystyyn, sukaset muuttuivat jaloiksi. Scorpionikin on sukua monelle vieressään olevalle, ja varsinkin vastapuolella olevalle hämähäkille.



Muovikupeilla merkitty kaareva linja: matemaattisten kierteiden olentoja. Linjalla alhaalla vihreä on mehikasvi. En jaksanut/osannut nimetä. (Sen yläpuolella hipsuttelee linjaan kuulumaton: se "shakkikuninkaan-nenä-mato", jonka nimeä en tiedä. Hyvin erikoinen.
Ylhäällä näkyy vaakaviivan haamu. Yhdistin ne, joilla on "sieni päässä". Epäsymmetrinen sieni. Niitä on 3:
1) Se anomalocaris, joka muistuttaa chontracanthus-äyriäistä, sitä ihmismäistä "käpy-ukkelia" siis.
2) Kalannäköiset merietanat
3) tanssivat hämähäkit
P.S. Trilobiittien päät eivätkös ole myös epäsymmetrisiä... mutta eivät niin paljon kuin noiden.

Kartan reunoja on hieman korjailtu, otin keskustan entisestä kartasta ja liitin tähän. Äyriäisiä on jäänyt lisäämättä sinne, ja mikä saurus, nimi luki siellä entisessä kartassa.

3 vasarapää-matoa. Näkyvät rakentaneen hyönteisten panssareita aikoinaan, liimautumalla pintaan. Köntti jäi elämään niissä fuusioissa, ja tuotti uudenlaisen emon kaltaisia poikasia. Kalojakin tehtiin niin, ja vaikka mitä. Ylin vasarapää on sellainen pikimusta liimautuja. En tiedä, liimautuvatko ne enää.
Keskimmäinen vasarapää on Pangean mantereen aikainen nautilus. Sillä oli jotkin sulat, mutta se pää oli sama kuin nisäkkäiden pää. Kiepin sisällä, Vinkeä löpöparta katsoo sieltä kiepin sisältä.
Alimmainen vasara on Etelä-Amerikan 'giant hammer'. Se seisoi maassa väärinpäin meihin nähden, tarkoitan, että meillä on kasvien suu, joka on kasveilla maassa, mutta giant hammerin pää oli leveässä päässä niinkuin mustekaloilla tai samettimadolla. Tai siis sen maassa ollut pää oli sama kuin meidän päämme. Oliko niin? Eikös ollutkin?
Alimman vasaran juuressa on sulka, ja selkärankaisten suuntaan "nenäsulka", sellainen, jolla oli pitkä nenä, sen varressa silmät.


Unohdin vetää viivan alhaalla sienijuuri-rivin "Set ben dome" -palasta ylös oikealle hyönteisiin, joka pala vihreä. Sillä linjalla on takajalka koukussa valmiina hyppyyn. Ei varsinaisesti siinä alimmaisen palan kohdalla sienijuuressa, tai mikäpähän jatkumo lieneekään, mutta siinä istui paikallaan jokaisessa yksikössä ikäänkuin sammakko (lumileopardien maastossa), jatkoi kasvua eteenpäin.

En usko että kartta voisi enää dramaattisesti muuttua tästä.

Otukset, joita ei tiedetä olevan, mutta jotka
ovat kartassani, ja jotka löysin itse,
tai jotain muita löytöjä tai hoksaamisia:

1. Klo 10.30 Aurora. Löysin etelä-Savolaisen ihmisen kuvaamasta revontulikuvasta, joka näytettiin Ylen uutisissa

2. Klo 10.45 (bit) Himalajalla näkyy olleen "vuoren käärmeen" selkä koostunut 150-250 m pitkistä kilvistä, joiden häntä oli pystyssä kuin x-ravuilla, jotta siitä voisi pitää kiinni seuraava pala, anomalocaris-pihdeillä, kaksoispihdit.

3. Klo 10.50 Vuoren kalmari. Kartassa tosin tavallisena kalmarina. Himalajan silloin elävissä seinämissä saattoi olla perä-lätkästään kiinni jokin, ajattelen että olisi olleet jotain itiöiden tai siittiöiden muualle kuljettajaa. Tai ampuivat paikaltaan venyviä juttujaan. Ei minulla ole tästä mitään todistetta, heh. Tämä kohta ei ansaitse numerointia. Tämä on hatara kuvitelma jostain, joka oli saniais-syvänmerenmato-asci-pori-limasieni. Se istuu paikalleen kyllä!

4. Klo 11.15 Vuoret. Katsoin pori-asci -sukuisiksi lähinnä, mutta saattaa niissä olla muutakin, vanhempaa ja suurempaa ("käärme", sienijuuri, sanikkaiset, monisukaismadot, äyriäiset, hyönteiset, samettimadot). Joskus mietin, onko 1 iso mennyt 2 ison väliin, ja syönyt kyljillään vieressä olevat vuoret, kunnes itse koki kohta saman kohtalon.

5. Klo 11.00 Yorgian sukulaiset. Saatoin päätyä hieman eri paikkaan kuin mitä yleinen käsitys on. En kauaksi.

6. Klo 12.00 Pieni häränpäällä varustettu limasienivaunu Helsingissä kallion pinnassa. Muistuttaa Kuun sienijuuren päässä olevaa leväpyörylää, ja myös siten, että pyörylöitä jatkuu oikealle, omalle vasemmalleen. Täynnä pinkkejä ykkösiä, 1 on pitkä ja iso, muistuttaa salpojen johtaja-"joutsenta". (Näitä SAATETAAN tietää olevan tai olleen olemassa, mutta minä ainakin löysin tämän itse.

7. Klo 13. Madagaskarin labradoriittikiekko. En tiedä oliko niitä tutkittu. Sisällä näkyy olevan charnia, joka on sukua merivuokolle ja Turkish towelille.

X0. Klo 13. Sack. Se millin kokoinen muinainen. Niistä kuvista olisin hoksannut heti itsekin, että mitä ne ovat, ilman japanilaisten tutkijoiden suurta havaintoa. Tiesin jo ennen noiden näkemistä, että on ollut olemassa karhukaisen sukuisia selkaanlimautujia. (Jos katsoo hyönteisiä ja äyriäisiä tarkkaan, huomaa, että kaikki liimautujat eivät olleet niitä litteitä karhukaisia, vaan on ollut erimuotoisia, yhteistä se, että ovat kai olleet mustia "matoja", sukasilla tai ilman.)

8. Klo 1.30 "Limasieni-karhukais-hydra" ... miekka kivessä -juttu, jota ei usko kukaan, kun vaivoin itsekään. Ei tässäkään kuuluisi numeroa olla. :D

9. Klo 2.00 Finn Nessie. Savolainen ikuturso. En TIEDÄ onko tai onko ollut olemassa, mutta Googlen kartta-kuvan olen julkaissut siitä. :) Ampui järvestä rantaviivaan, rannan kohonneen reunan toiselle puolelle, sellaisia, jotka seepialla on pyyntilönkerot, jokin nasta keskellä, ammuttu lätkä punertaa. Pienet nököt muut lonkerot. Koko alle 30m, yli 10m.

xx0. Klo 3.00 En laittaisi chitoneita lähellekään kotiloita. Ehkä sillä on koppa / koti. En ymmärrä, miten niiden ulkonäössä voi olla niin paljon samaa kuin merituppi-yhdyskunnissa. Hmm... nyt muistan: huomasin, että ne ovat ympärillään olevien korallien poikasia. Se on aivan selvä, sukulaisuus näkyy väreistä. Eli onkohan chiton väärässä paikassa nyt... sen pitäisi olla merituppien ja korallien välissä. No voihan... se täytyy korjata, kun joutuu täydentämään muutenkin.

10. Klo 4.00 "Breast-feeding bi-valve". Sillä vaan oli vauva ja tissit, että se siitä. Päät vaihtaneet meihin verrattuina paikkaa - so what. Erittäin paljon kuin ihminen.

11. Klo 4.14 Kiinalaisella jäätiköllä. Ovatko ne kiveä? Limajuonteesta kasvaneita suuria otuksia, Ylöspäin levenevä, iso ja korkea, pitkulainen. Näyttää istuvan ikäänkuin putkessa korviaan myöten. Kurkkija on hydramainen ja selkärankaismainen. Simpukkamainen ja punalevämäinen (musta?) takki on kiinni mutta auki, ehkä kiertynyt, ehkä epäsymmetrinen? Otus on alhaalta vain limasuonessa kiinni oleva rihma. Synnyttää "rintareppumaisesti" eteensä sieltä takista uuden yksilön. Levä, sieni, bakteeri, simpukka. Suurten muinaisten peruskallion muodostajien sukua?

12. Klo 4.30 Se "n. 5 lepänlehden pituinen" lippahattu, jolla on "1 silmä" ja vaaleanpunaiset rimpsualusvaatteet. Ja snorkkeli. Kuopiolainen simpukka, ehkä muinainen. Bakteerisimpukka. Elää. Ei kurkistele kun ihminen on lähellä. :) Hyvin mystinen.

13. Klo 5.30 Kuun sienijuuri. Sienijuurella on juuri, sama kuin 2-päisen simpukan takapää, sama kuin ihmisen pää. Ja näyttää itseasiassa ihmisen päältä. Koko olento on iso, 1/2 kuun halkaisijaa vähintään. Juuri on upoksissa, mutta paljastuu kuvankäsittelyllä. Halkinainen, ja melkein näyttää kuin työntäisi jälkeläistä ulos siitä keskeltä. Toisessa päässä on se kuun suurin tumma läiskä, joka vaikuttaa punalevältä ja on tarkasti punalevän kaltainen. Koko juuri siis muistuttaa aika paljon esim. hanhenkaulaa. Periaatteessa sama, erittäin samanlainen olento, muodoltaan, suku ja paikka vaan on eri. En tiedä elääkö, kuka näistä valtion tai planeetan kokoisista tietää. Voihan se olla kuollutkin nykyään. Vaikka olisi kuollutkin, niin en usko etteikö olisi lisääntynyt ja paloittunut ja pienentynyt, uskoisin että siellä on jotain. Ei ne niin vaan häviä.

14. Klo 6. Ihmismäiset, rotifermaiset jättimadot, "jord gubbe", planeettamme pinnassa. Ylen säätiedotuksessa tv:ssä näytettiin Euroopan kartta, joka oli hyvin kolmiulotteisen näköiseksi tehty. Kohdan 13 jälkeen ei ole niin outoa sanoa, että maanpinnassa on valtion kokoisia matoja. Elävät tai ei, niitä näyttäisi siellä olevan, näyttävät haamuilta, jotka kykenevät menemään kaiken läpi. Tai kykenivät. Kreikan kohdalta kun kuoriutui 1 matalasta kiekon muotoisesta munasta, ja kurkisti ulos hevosmaisen rotifermaisena, niin eikös tullut jonkun pää katsomaan reunalle, että hmm uusi vauva syntyi. Sellainen näky on kartassa. Elääkö niistä jotkut, vai ovatko nykyään vain kastematoina olemassa, en tiedä. Uskon kuitenkin silmiäni, mitä näin.

XXX0 Klo 7.30 Viimeisimmät tutkimukseni. Onko niissä löytöjä? Punalevä-"simppu", jolla oli saarten kokoisia ammeita sulkina? Mulle ainakin merkkaa paljon nähdä samanlainen kiviputki seisomassa pohjassa merihevos- tms päällä varustettuna, kuin mitä roikkuu katosta samoissa luolissa, ja lohta muistuttava sienijuuren-pesä-kotelo on aivan huippu, puhumattakaan valkeiden ykkösten valtakunnasta... vertasin niitä mehikasveihin ...

15. Klo 8.50 Giant Hammer, etelä-Amerikka. Siellähän se törrötti maasta, ja limavanat ohjasi vaikka minne. Aika erikoinen olento. Etsi vettä, ja kuoli. Sama kävi Marsissa - niitä oli siellä, ja kuolivat. Näemme 3 erimallista varsiterää (parranajovälineitä) nahistamassa toisiaan päällekkäin. Sellainen olento ei kestä kuivuutta, voi todeta. Limaolento, ei tietenkään kestä kuivuutta.

16. Klo 9.05 Pangean nautiluksen sukulaisuus vasarapäämatoiihinkin.

17. Klo 9.45. Helmiveneen sisällä nukkui muinoin pienipäinen nisäkäs, niinkuin muurahaiskäpy ja näätä/karhu.

18. Klo 10. Hanhenkaula on ammoniitin ja pussieläimen välimuoto. Toisella tavalla ajateltuna: se on yksi pussieläinten edeltäjistä. Ne kehittyivät hanhenkauloista, ja me kehityimme helmiveneistä. Väite kuulostaa absurdilta, mutta katsopa karttaa (ja taaksepäin aukeavaa pussia!). Eipä enää niin hullulta näytäkään. Huom: kehitys ei mene niin, että kartassa vain vasemmalta oikealle. Niitä on vastassa oikealla käärmeet, meitä on vastassa imettävä simpukka! Meidän koko tämä nimemme "nisäkäs" tulee imetyksestä, niin matka kartassa ei ole aina sama kuin matka ajassa.

Nuo löydöt tein. En meinannut jaksaa listata. Löytänyt vähän muutakin. Iso sääski(kö?) se oli, meren pohjalla. Ja kuplaolento järven pohjassa, kuuli kun puhuin. 100km pitkä rotifer Chilessa. Ja mitäs kaikkea muuta pientä löytöä sitä on ollutkaan ... punalevänsyöttö-suutin... ehkä kortteisiin ampuva hydra-laatikkokin oikeasti ampui limalangan... ajattelin viimeisimmäksi, että se muistutti mehikasvia, sellainen laatikko.
___________________________________________

LuolassaLauantai 24.02.2024 06:54

Vai tulevatko koiraat putkista, vähän niinkuin merihevoset, mutta naaraat maasta kasvavat? Vai naaraatko taivaalta tippuvat... ja tekevät kuin naaras-merihevoset? Mustia lehti-otuksia ainakin on. NYT TIEDÄN: Mehikasvimaisesti pillirakenteinen tuhkimonkenkä, jonka kanta kasvaa edellisen sisältä, ja kengän kärjestä kasvaa ulos punalevän puumainen, 2 johdon tikkusuora punos vinoon ylös. Kenkä on sellainen "sanikkais-mato" ja syvänmeren mato, Koska lähettää 2 lankaa. Lohelta näyttää... jos lasisarvista tippuisi viherlevä-merihevosia... ne uisivat kiinni olevien viuhka-merihevosten luo... viuhkamerihevoset olisivat noita tuhkimokenkiä... öö... :DD Madagaskarin yorgiamaisen lasikiekon täysi pyrstökkäitä. Hmm... jos jotkut mustat näyttävät lehdiltä, ja jotkut merihevosilta, niin ne eivät ole aivan samoja ehkä, toisaalta mustien niskaanpureutujien aikaan samoiksi laskettavien ulkonäkö vaihteli.

---Tiistai 20.02.2024 06:17

Ovat ehkä tienneet mitä kuvaavat, koska osasivat kuvata sen. Filminpätkä lähtee tästä näkymästä lähenemään maanpintaa.



Hyönteis-norsu pienellä suulla. Naamioinut itsensä ja poikasensa. Ihana nassukka. (taas:) Naamioinut itsensä kuvaushelikopterilta. Taitaa olla sukua siipiään levittelevälle viherlevä-"ampiaiselle", jota Giant Kelp:ksi kutsutaan. Ja taitaa olla sukua meillekin. Ja mille ei.
Tietääkseni tuolla isolla on paljon päitä, mitä olen niissä punalevä-vaunuissa nähnyt, vaan tuollainen 1 pieni suojassa oleva pää saattaisi olla oikea. En tiedä mitä tiede niistä sanoo.
Tuolla on ollut paljon jälkeläisiä uhkaavia petoja, koska jälkikasvu on eristetty sekä maasta että vedestä. Voisiko olla noin. Ilmasta mikään ei kai niin pahasti sitten uhannut. Siipi-ammeet eivät näytä kovin vanhoilta ...

On vähän niinkuin vitsi, että kuvauskopterilta naamioitunut, vaikka kyllähän tuo ikäänkuin naamioitunut on ... eipähän kukaan tule silmiä päästä nokkimaan. Se ei pääse pakoon. Olisivat sen tehneet, jos olisivat huomanneet. Piiloutuminen on siis välttämätöntä.

Pitää rustata vielä sitä karttaa. Nämä ovat uskomattomia, tällaiset olennot. Kun nisäkkäät pitäisi suorastaan vuoreen liittää, niin niin ... ei pirullinen, vaan pirunmoinen urakka tämä karttahomma, minusta. En minä nyt vielä luovuta. Katsokoon pää vaikka mistä kivestä, niin kyllä sille kartasta pitäisi paikka löytyä, eli sukua jostakin.

Nuo ammeet on työnnetty (kasvatettu) ulos tuolta sisältä?
"Katso kuinka vuorta vierii vaunut nuo..." Onko se laulu niitä "negro spiritual"... Katso kuinka VUORESTA vierii vaunut nuo.

__________________________


Ihan kuin jokin "kristallikallojen valtakunta". Tosi mystinen. Lue loppuun. Kuvassa lie HYVIN varhainen olento, kasvien, matojen ja simpukoiden esi-vanhempi. Tein havaintoja.



Jotkut ovat kiven sisässä. Yksi on 2:n mailan välissä. 4 on avautuvat"kivikukan" lehdet, mutta 1 niistä jäi pieneksi... ihan kuin 4-ryhmän nenät olisivat kultatuoli-asennossa... musta on periaatteessa elävää ... Istuvat oudoissa putkissa, joissa on takaseinä korkeampi... valkeiden päät vihertää ... Tiesikö Tove Jansson, että muumipeikkoja on olemassa...
Siellä oli menossa joku esitys 'putkiperheiden mittelö', ja tuo keskeytti sen.
Nuo näyttävät elämältä hyvinkin. Naamat "kiinan muurilla" samaan suuntaan oikeassa alanurkassa... - ei se ole muuri, se on vanhempien muuri. Ehkä ne osasivat muuttua kiven näköiseksi, ja uudet eivät osaa vielä... (Burgundin värisessä limasieni-ympyrässä seisovat ihmismäis-gorillamaiset hahmot samaan suuntaan.) Limasieni- ja salpa-ykköset ovat eläviä. Kaukana avaruudessa mustissa sienimassoissa seisoo valtavia valkeita ykkösiä kaarevina linjoina, kuin vartiossa.

Turkooseilla ykköa-pareilla on lähellään pieni valkea pari. Eräs pieni valkea omaa mustan pitkän kaarevan varren, ja neula-nenän. Tiedätkö mitä tämä kertoo: tanssivilla hämiksillä on AINA ne levittelemiensä "käsien" päät samanlaiset, sienimäiset. Valkea pää. Tuolla tojottaa 1 sellainen. Vihreät kaali- = pää-parit ovat niitä naaraita. Minä olin oikeilla jäljillä. Ja sattumalta tämän löysin vain vuorokauden päästä siitä, kun tein hämis-mehikasvi-kuvat. Pakko sanoa, että olen aika hyvä. Tässä vaiheessa ainakin sanoisin. ...voisiko oikeasti olla totta koko mehikasvi-ajatus... ja se "kartta-näky" olisikin oikein ja totta...Tuossa kuvassa viuhuu, hitto olleensa, se hämiksen tassu! Alkeellisten mehikasvien seassa.

Hyvin vanhaa. Vanhempaa kuin maapallo.

Ovatkohan nuo samat 4, bobbit-wormin nappaus-pihdit? Taitavat olla. Ne ovat samoin kuin b.wormin pihdit, parit toista paria vastaan. 2 pientä valkoista, 2 isompaa turkoosia. Koiraat ja naaraat. Yhdessä kaikki 4 ovat myöhemmin mehikasvi / bobbit / sirkkaäyriäinen / putkimato / maksasammal / ...anemone / hanhenkaula/helmivene / nisäkäs .../ jättiläis- ym simpukka <-- tuossa näkyy puolien erilaisuus ja koiras- ja naaras-puoli. Yllä olevassa kuvassa on simpukkamaisesti levällään toisiaan vasten valkeat ja turkoosit. Tuolla, taenpana. Hämärä, mutta kyllä siitä näkee. Yksi kokonaisuus on kuin vuohi selällään, vihreät lätkät etujalkojen pohjissa, takasorkat valkoiset. En ole ihan varma, voisi olla sellainen. Ainakin 2 koiras-törökkiä ovat vähän kuin V, ja niiden väri on kuin tanssivien hämähäkkien ylös nostettujen jalkojen. En ole katsonut tuosta sekunnista eteenpäin videota. Ehkä sieltä näkisi enemmän. Tai tarkennuksella. Tuota voisin lukea niinkin, että se, jolla on koiras-PÄÄT, synnyttää tyttöparin, ja se jolla on tytöt päinä, synnyttää koirasparin.

Eivätköhän nuo kelpaa erinomaisesti bakteerienkin edeltäjiksi. Muistatko mitä kellan-vihreitä ykkösiä löysin erään korallin "ala"-pinnalta? :) Nökötti muutaman kappaleen sarja pikku-nassukoita. Olivat olevinaan piilossa. Olivatko ne bakteereita?

________________________________________

Mehikasvi-näkyMaanantai 19.02.2024 07:07

Turaan täällä yöllä vaikeasti ja hitaasti kännykällä, vaikka läppärit ovat edessä pöydällä.
Mehikasvi-näky, karttaa tuijottaessa.
9. ja 10. lonkeron lähettävä "mielikuvitus"-iku-hydra järvessä, se on kartassani hyvin lähellä hämähäkkejä. Jos sellainen "hydra" tai muu herra olisi todella ollut avaruuden mehikasvuston koiras, niin sain sen "naaraan", mehikasvin, siirrettyä vastakkaiseen reunaan, ja silloin "matemaattisten kierteiden" linja muuttuu kaarevaksi, jolle asettuu kaikki ne kiekuraiset.





Tein kännyllä kuvat, suttuista piirtämistä.
Alimman kuvan ylimmät herra-ruskeat ovat siinä vain siksi, koska ovat niin omituisia. Pystyyn nostetut perät ovat kai aika litteitä, vaan tuossa ikäänkuin naaraalle näytetään jotain ihmeen taikalamppua, johon on piirretty jokin egyptiläinen kuva. :)

Saattaa olla vähän hulluja ajatuksia, mutta ... ei voi olla muistamatta näkymättömiä suuria "levä-hämiksiä", siitä yhdestä avaruuskuvasta, jossa ne käyttivät sinistä käsiasettaan. Niiden koko on kai valtava. Mutta levää muistuttava olento ei ole mikään ihme.

Hmm... nuo ruskeat hämähäkit voisivat olla jotain feikki-kuviakin. Joku on saattanut laittaa nettiin. Toisaalta noita on olemassa toinen toistaan kauniimpia lajeja, ja kuvioita on. Yleensä kuviot eivät ole noin kapealla viivalla "piirrettyjä". Yhtä hienoja kuitenkin on olemassa, olivat nuo sitten aitoja tai ei, nuo 2 ruskeaa.

Äyri-LintuKeskiviikko 14.02.2024 10:42

IHANIA NASSUKOITA



___________________________________________


Jäljitin höyhenten antajia. Luulin että vain artemia-äyriäinen voisi olla höyhen, ja niin se kyllä onkin kaikista eniten höyhenen näköinen.
(Löysin hyvän jutun: vesikirppujen musta selkä on, varsinkin jollakin lajilla erityisesti, sellainen otus, niinkuin ne vastakkain seisovat kiviset käärmeen päät Kuopion rannassa. 4 paria sukasia menee sivuilla yhteen kuin kalan eviksi, ja lisäksi niitä suppusarjoja jatkuu taempana selässä. Tai monisukaismatohan se on, sellaisten suppusarjojen omistaja. Kivikäärmeillä oli 2 isoa näyttävää paria "sukasia", jotka olivat ulospäin leveneviä kuin trumpetit. Sienimäisiä kasvieläimiä.) Vaaeleanpunainen kilpikonnan näköinen syvänmerenmato pitäisi liittää tuohon "moms"-ryhmään. Sillä muistaakseni on nokkakin. Ja sitten jotkut matelijat kai...Siitä on kauan, ja mikään näistä ei ollut olemassa. Nuo äyriäiset olivat.



Niillä on aina vauva kainalossa, noilla äyriäisillä. Jonkun vauva on kuin popcorn, toisen kuin valkea hapsuinen persikansiemen, ja kolmannen kuin mutkalla oleva pieni sulkapallomaila/pitkäkaulainen kuumavesipullo.

_______________________________________________

The map of mapsTiistai 06.02.2024 19:43

Valmistuu. Alareunassa iso oranssi kuusta vasemmalle on se mitä oli meteorologi Matti Huutosen kartassa :) Eli valtioitten kokoiset maan matoset. Jord Gubbe olisi aika hyvä nimi. Huomaa ihmislinja madon kanssa. Se on selitys "pikku-ukoille".
np = "nose pen". TÄMÄ ON KESKEN. VAAN NÄKEE, ETTÄ ON OIKEIN.
~Millin tarkkaa tuo keskus. Harmaa neliö, josta Pangolin lähtee, on tietenkin helmivene. Ei muurahaiskävyllä ole vaikeuksia kököttää kiepillä tuossa pisteessä. Oliivi-neliö keskellä kuvaa on kalaliskot.
TCFTL -linja = set-bendum linja. "Asettaa jalan kulma" (kaikilla maailman kielillä sama sana: "seitsemän"). Ohut harmaa vaaka-linja. Nisäkkäiden ja ihmisten linjahan se. Humanilta vaan meinaa imettäminen ja puissa hyppiminen jäädä taakse, ja kuuhun kurkottaa jo.Täsmällinen totuus, täsmällinen sijainti. Vaaleanpunainen T siinä jäi taakse, puissa hyppi ja mätti yökkösiä. Valkea suorakaide jäämässä taakse: äärimmäinen äitiys ainakin se simppukka joka tuossa kohtaa on, mielestäni imetti jopa.
Puuttuva kulma, viheliäinen... bobbitworm>>roti (trilob) olisikohan.




Matopunos-limaa päästään lähettävä giant Hammer, joka seisoi Etelä-Amerikan maassa (ja muistutti Marsissa olevia), taitaa olla väärässä paikassa hiukan. Sen ehkä kuuluisi olla kortteiden vasemmalla puolella, eikä oikealla. SILLOIN se saisi paremman yhteyden sarvisammalen kaltaisiin. Suomessakin oli jotain sellaista, kun Pirunpesälle johtava tie on rakennettu sellaisen vanan päälle ehkä, ja pelloissa voi olla sarvisammal- tms pohja. Luulen, en ole 100-varma. Jokin nuuskunenä-hammer on rakentanut ne. Sanikkais-nuuskunenät. ~. Minä nuuskunenä nuuskutin tämän kartan. Kesti kauan.

Harmaat palat ylä-keltaisten (porifera & koralleja) vieressä ovat mustaa. Merenpohjan käärmenaamaista, levämäistä yhtymäsientä, ja niskaan liimautuvaa mustaa litteää sientä. <-- Eikös noita näy avaruudessa, jopa, pilvin pimein kirjaimellisesti.

Minulla on epäilys, että kasvit ulottuvat planeettamme syntyyn asti ja maapallon ulkopuolelle. Mehikasveina. Ei tarvitse enää ihmetellä, mistä vesi tuli. En minä sitä siitä vedestä keksinyt, vaan muusta. Se on sellainen idea vaan, mutta että jos maapallo olisi muinoin ollut jonkin mehikasvuston osa, niin sellaista elävää viidakkoa näkee vain hyvin suurena nyt, ei maidän aurinkokunnassa näy silminnähden oikeita isoja mehikasveja. Ne ovat vähän kurpahtaneet nämä meidän aurinkokunnan mehikasvipallukat... mutta se mitä se oli, niin se olento/laji ei kuollut. Tämä nyt on vaan tällainen ajatus, liittyen siihen, miltä koko karttani, kaukaa katsoen, toiseksi viimeisenä versiona näytti. Laitan kuvia osuvimmista kasveista ja osuvimmista muista, jotka liittyvät samaan, sitten kun teen kartan loppuun.
Toisaalta Kuussa ei näy mehikasveja, vaan näkyy muunlaisia asioita, joita on maapallollakin. Se mitä siellä on, ei muuten paljon eroa hanhenkaulasta, joka ei paljon eroa meistä. Pussieläimet ovat kuin hanhenkauloja, joilla on jalat vain lisänä.
Hanhenkaula ei muuten paljon eroa mehikasvistakaan. :) Nämä ovat hyvin lähellä ... isompaa totuutta, kuin mitä ihminen on osannut etsiä. On osuvaa, että hanhenkaulat, pussieläimet ja Kuun levät ovat samalla linjalla. Otusten kaari Kuun levän yläpuolella kartassa, ne ovat samanlaisia kuin kuussa oleva levä: ihmispää on kapeampi kuin leväpää niillä, jälkeläinen kasvaa vähän kuin ihmisellä. Tällaisia näkyjä olen ollut näkevinäni. Jokainen näky, jos se on todellisuutta, niin se sitten vaan on, ja selitys elämän samankaltaisuudelle on olemassa.

Kello n. 12.02 :sta tulee lähes pystylinja. Matemaattisten kierteiden pystylinja. Mehi/putkim - anemone - nahkiainen - hanhenkaula. Eikö muuten tulekin. Mehi/putki ovat alhaalla, anemone ylhäällä. En ole varma tuosta nahkiaisesta, että miten se sinne asettuu, mutta... kyllä se juutas sellainen on. Kalat OVAT sillä linjalla, että ei kai siinä nahkiaisella mitään ongelmaa, silläkään, ole olla sillä linjalla. Sen "matemaattinen kita" vaan on eri pää kuin meidän pää, tässä minun maailmanjärjestyksessäni. Se on niitä ristiriitaisia eälmiä, niitä on muitakin, esim väittämäni imettävä simpukka. Tämän kaiken perusteella... juu... missähän ne päät kääntyvät eri päihin... en usko, että olisin väärässä. Missäs kohtaa ne kalojen päät sitten vaihtavat paikkaa meidän kaltaisiksi... ei minun sitä nyt tarvitse miettiä. ...tarvitsee. Joko tuo ei ole kala, tai sitten kalat eivät ole meitä. Mutta ei se niin mustavalkoista ole, kun pää "väärässä päässä" -simpukka, oletan, on meidän vieressä. Olemme simsala-bim -olentoja, joilla on takapää päänä.
(Selittää kaikki nämä sodat ja muut.)

Kuuta ja maapalloa isommat kasvustot ihminen on jo löytänyt, avaruuden viidakot. Lähivuosina.

Tuo on aivan uusi kartassani tuo iso oranssi pala, "valtioitten kokoiset "pikku"-ukot. Matomaisia, ihmismäisiä, rotifermaisia. Lätkäsin sen siihen, mihin se parhaiten sopi. En oikein tiedä/arvaa/voi oikein edes kuvitellakaan, mistä ne tulivat ja miten, ja millaisia ne oikeasti ovat olleet, enkä tiedä, elävätkö ne vielä. Ehkä ne tulivat maapallon kokoisesta kiekosta, jonka sisällä olivat samalla tavalla rivissä, kuin on Madagaskarin lasikiekon sisällä rivissä matkustajia. Kun on arvoitus, niin pakkohan se on ruveta sitä ratkomaan. Ryoliitti-kiekko... sieltä sisältä sorkkii jokin räpylä. On sorkkinut, kun eli. Joistakin maapallon vuorista kurkkii ulos suuri asia, joka, joka ... mehikasveilla on näkyvissä sen tapaista. Mehikasviköntti maapallona, niin siihen nähden ... voisi ... kauhean vaikea ... :D Tämä on niin vaikea ratkaista, että ihmisellä on JUURI JA JUURI mahdollisuus ratkaista tämä kaikki, tai voi mennä ratkaisemattoman puolelle. Viisaat koneet voivat ratkaista ehkä sen, mitä ihminen ei voi.

Luovuttaminen ei häämötäkään vielä! Eikun vaan miettimään, vaikka olisi kuinka vähän paloja.

Älkää sotiko. Yhdyskunta tuhoaa kohta koko maan, jos huomaa vain kärsimystä ja tuhoa.
Mikä stnan voitto? Sellainen ei voi olla "voittaja", ihan kuin jossain pelissä, joka tuhosi puoli kansaa ja heidän kotinsa. Turha kuvitella olevansa siinä jokin "voittaja". Jos yrittää ottaa samalla maat vielä toisilta, niin se on roisto ja rosvo. Alhaisin kaikista, ei mikään sankari.
Vaihtakaa äkkiä naisjohtajat sinne. Tuollaisilla johtajilla ei tee mitään. Naiset tilalle. Ei sellaisia naisia kuin minä, vaan järkeviä ja vakaita naisia. Ne eivät sodi.

---Perjantai 26.01.2024 03:07

Pe ja la välinen yö: Ilmoitan vaan, että täytyy tehdä uusi kuva. Ei järjestys, vaan kuva. Entisessä oli paha heijastuma keskellä salamasta, ja pakko tehdä uusi, jos vaihtaa järjestystä. Pikkulappuihn lajien kirjoittamiset lyhennettyinä, niin kirjainten alle peittyy koko lappu. Niiden muotoilu kuvassa isommiksi on iso homma, käyttää sitten suurennusta tai päälle piirtämistä. Lisäksi nisäkkäät piti vielä kerran laittaa paikoilleen. Oletan / olen kuullut, että dinosaurukset ovat eri olentoja kuin muut matelijat. Se tieto helpottaa, sain ne paikoilleen, pussieläinten p3n1s-tiedon kanssa. Kaikki ovat paikoillaan, mutta olen aina menossa jo uusissa "sfääreissä" ennenkuin entinenkään on esitelty. No ei nyt mitään "sfäärejä".


______________________________________________


P.S. Sain jotenkuten (tai kunnolla) alla mainitut valtioitten kokoiset otuksen kuvatukset eliökarttaani. Lisäys aiheutti pientä säätöä kello 12.05 - 12.10 :ssä, sekä vastapäisessä suunnassa. Eli nimien lisäämis-vaihe pikkulappuihin venyy pidemmäksi. Mutta täältä pesee, kartta lennähtää ilmoille.

_______________________________________


Tiistaina Ylen meteorologi näytti jonkin 3D Euroopan kartan.
Jos he eivät omiaan maahan ole piirrelleet, niin maapallon pinta näyttää sen kuvan mukaan (kai satojen km syvyyteen ainakin) muodostuvan "pikku-ukoista", niinkuin sienieläimetkin muodostuvat. Sienieläimet muodostuvat periaatteessa (kai) itsensä pikku-kopioista, mutta niiden muodostajat ovat ihmismäisen eläinmäisiä. Itse sieni ei ole sen näköinen. Katsoin, että sukupuuttoon kuollut rugosa-koralli on ollut muodostunut itsensä kopioista, pienistä sarvista siis. Maapallon pintaa näkyy koskevan sama kuin sienieläimiä: pienet yksiköt näyttävät eläimiltä. Kuu näkyy koostuvan valtavan kokoisista 2-päisistä olennoista, jotka lienevät väliltä levä-bakteeri-rotifer-simpukka-limasieni-sieni. Se on kai lähes sama homma maapallolla. En tiedä, elävätkö ne yhä. Saattavat vaikka elääkin, mistä sen tietää. Siinä tapauksessa liikkuisivat hyvin hitaasti kai. Kivi on yleensä kuollutta (eliötä), mutta en voi tietää, mitä se on hyvin suurena massana. On olemassa eläimiä, jotka pystyvät sulattamaan omaa lasiaan, omaa kiveään. Saa aivan järkeviä linkkejäkin, niinkuin lasinsulattaja-karhukaisesta Chilen 100km pituiseen rotiferiin, ja on olemassa sienieläin, joka kykenee valmistamaan lasia. Vaikka näky olisi kuinka unenomainen tahansa. Asioita, joita a) kukaan ei usko, ensinnäkään, ja b) saattaa olla monelle liikaa, ei sulata, ei ymmärrä, pelottaa, inhottaa.


Sitä samaa maata se kuitenkin on, kuin aina ennenkin. Ei se katsomalla muutu. Noh, kirjoitin vain, mitä päättelin. Ja huomaan rofiferin syntyneen litteässä sammal-vuo'assa, joka taitaa olla suurempi kuin kreikan valtio.

No niin. Kirjoitin vain mitä näen.

Taas piti tehdä uusi kartta, sijoitin "vuoren käärmeen selkälätkät" eliökarttaani, ja samalla näin, kuinka siitä johtaa tie "lasisiipiseen nyky-opabiniaan". Matkan varrella on päästään kapeampi mato, musta, pää erottuu puolipallona, sanovat hammer head madoiksi. Luulen, että sellainen on kiepillä helmiveneessä, ja näkyy noita olevan hyönteisten selässä kiinni, ainakin siltä näyttää. Niinkuin selkäpanssarina. Samoin kuin krotin selkä on alun perin musta litteä matomainen sieni. Se sai elää uutena eliönä, ja vahvisti sitä kalantekelettä.

Turaan kartan. (Teen siis :) Iso työ, pelkkä nimien lappaminen pikku-lippujen päälle. Samalla piti ohimennen ratkaista, miten suurinpiirtein nisäkkäät asettuvat simpukan ja helmiveneen väliin! No eihän se helpoin tehtävä sekään, kun mikä munii ja mikä ei, millä on karvat ja millä suomut, millä on nisät ja millä ei. Aamuyöllä annoin noille ylimalkaisen karkean "järjestyksen". Se on kuin satua. Ympärillä saattoi olla kummeja, joilla oli erilaisia ominaisuuksia annettavina. :) Pedot kuolivat, ja me etenemme hoiva-suuntaan. Vauvat kainalossa, siellä, minne olemme menossa. Katsoimme kuuhun, meille avautuu kartassa yhteys kuuhun. Samalla näemme muut samanlaiset asiat Kuun pinnan ohessa. Ne avautuvat silmien eteen kartassa. (Jätimme hammer-head madon kauas taaksemme, helmiveneen tuolle puolen, mutta tämä on kuin jokin peli: se jäi kulman taa, mutta kastemato katsoo meitä uuden kulman takana, kun tarpeeksi jatkame matkaa kohti äidillistä simpukkaa ja Kuuta. :) Se on myös kuin elokuvaa: lähiaikoina oli se uudemman Alien-sarjan elokuva, jossa oli ihmisen luonut insinööri. Mustan madon kanssa meidän peräämme jäi katsomaan se käpytakkinen ihmismäinen äyriäinen, ja avaruudessa liimailee jotain valtava sinikäsi"hämis" limaruiskuineen. Vähän kuin seppä. Jos se on rakentaja, eikä saalistaja, niin sitä voisi kutsua leikillisesti insinööriksi - vaikkei se mikään universumin valtias tai perusolento olekaan (kai? :)

Onko se "Ikuturso" jokin Kalevalassa ehkä mainittu eläin? Se on saattanut olla olemassa, ja saattaa yhä olla. Sille on paikka eliökartassa, mutta en voi vannoa kautta kiven ja kannon, että se on olemassa, vaikka näkyi Googlen kartassa. On saattanut olla olemassa. Hyvin lyhyet 8 lonkeroa, hyvin pitkät ja suuret 2. Pituus, suurin omanlaisistaan.


______________________________________


Kartasta puuttuu jotain sellaista, niinkuin hyönteis-äyriäisen karvainen poikanen, nymfi tms, valkoinen, koiran näköinen karvanaama, jonka esi-isä / esi-äiti eli jonain jatkumon lätkänä vuoren käärmeen selässä. Tämä on monimutkainen sekasotku, jolla varmasti on olemassa järjestys, jossa jokainen näyttää ympärillään olevien otusten välimuodolta. Kippasin ne paperilätkätkin jo roskiin illalla. Hemmetti. Mokoma kirvan-läpykkä ... ne täytyy ahtaa tuonne sekaan. Jono-läpykkä-pystyhäntä, ja pystyhäntä-karvanaama. I can do it, I can do it ... ( - niin varmaan!) Tiedän sen linjan, minne se pitäisi ahtaa. On kaukana kyllä hyönteisten sijainnista... mutta mutta... ei sitä voi äkkiä sanoa, missä hyönteisten alkupesä on. :) Vaikeutuu nyt tämä ... Tätä ei voi kaiken kaikkiaan sanoa helpoksi tehtäväksi. Kartan teko on mahdollista juuri ja juuri. Jos edes onnistuu. Mennyt maailma on mysteeri isolta osalta. Sen palaset eivät saata loksahtaa helposti nykymaailmaan. Ne loksahti, mutta nyt tuli karvanaama-ongelma. Vuorten ongelma. Minulla ei periaatteessa olisi aikaa juuri tänään tai huomenna tähän.
(Ihana karvanaama... se on aivan selkärankaisten näköinen, se valkea karvanaama... vain hyönteistuntija tai blogiani tarkkaan lukenut tietää/muistaa. :)
________________________________________

Oikea ylänurkka. Paitsi että lajien määrä kartassani on alhainen, niin on myös paljon sijaintien hienosäätöä, jota voi (kuitenkin) tehdä niillä harvoilla lajeillakin. Näissä on linjoja. On jopa outoa, jos ihmismäiset chondracanthus-äyriäiset asettuisivat ihmis-linjalle, vaikka meidän linjamme on vain nisäkäslinja. Se on siksi outoa, että olemme vasta saavuttaneet sen ulkonäön, ja ... samanlaisuuden pitäisi kaiken järjen mukaan olla vahinko? Ehkä ne eivät näytä oikeasti meiltä, vaikka minun silmissäni näyttävät? Änkään ne meidän linjalle, sen teen. Kun ovat valmiiksi siellä linjan toisessa päässä, ja me keskellä, ihan asettelemattakin. Kyseiset äyriäiset eivät näy tässä kartan nurkassa, sen kummemmin kuin nisäkkäätkään.
Tämä on tällaista. Hieman sekavaa. Minä täällä sählään. Saman kartan kimpussa.

---Keskiviikko 17.01.2024 11:27

Tuossa kuvassa alla, tuo käärme, iso sininen, oikealla ylhäällä. Vuoret ovat niin suuria, että tuota saattaisi kuulua katsoa paljon kauempaa. Se on vain pieni yksityiskohta Himalajan vuorilta. Ainakin Alpeilla vuoren "käärmeet" ovat niitä valtavan vuoren reunoilta keskelle yhteen menneitä ulokkeita, jotka ruiskuttivat jotain porukalla sinne ylös, ehkä jotain limamaista lasia - liimautui umpeen paketti. En tiedä onko tuo käärme samanlainen. Huomaan, että selkä saattaa koostua peräkkäin olevista rapumaisista hyönteisistä, ikäänkuin. Sellaisista, joilla häntä osoittaa 45 asteen kulmassa taakse ylös suorana. Takimmainen saattaa aina pidellä siitä kiinni. Ainakin näyttää siltä. "Päre"-pohja /vaakalautaa kuin junanraiteiden alla. Hämmentävä ilmestys. Kun näin kartan kohdan 1. kerran, pötkylä näytti kalalta. Pärepohja... jonka päällä eläinjatkumo... sellainen taitaa olla Alpeilla, pieni, kaikki peräkkäin olevat eläimet aivan erilaisia, selkärankaisen näköisiä. I am learning... mitä hittoa eläinjatkumo tekee vuoren käärmeenä... pätkät lähestyivät joka puolelta vuoren paikkaa, ja nousivat toisiaan vasten pystyyn. Ottaen huomioon pienet suoni-fossiilit, niin voisi ajatella, että jokin suuri pitkä peitettiin sinne pakettiin. Eihän vuorten pitänyt näin syntyä... senhän piti olla jotain merituppi-yhdyskuntaa. Ehkä ne haluavat hautoa 100km pitkän rotiferin, mutta kerrankin koko höskä lähti kävelemään, se rapumainen syvänmeren mato, jolla on shakkikuninkaan näköinen kennojenvalmistus-nenä. Tuskin se kävelemään lähtökään oli vahinko. Jos miljardeja vuosia etenee vain eteensä kasvattaen, niin johan siinä alkaa hautua jossain lonkeroiden sopukoissa hinku liikkua oikeasti.Ehkä tätä täytyy vielä miettiä... että mitä ihmettä oikein tapahtui. NYT keksin: Ehkä se on ollut niiden rakentajien mielestä kiekko, jos tekivät vuoren? Painovoima sotkenut pahan kerran niiden toimintaa? :D Mahtava idea, PAITSI että galaksejahan ei pitänyt ollakaan olemassa, itsehän minä niin sanoin. :D Hetkinen hetkinen... eivät ne tahtoneet tehdä kiekkoa, vaan ne yrittävät tehdä sen suun, joka valmistaa sisällään auringon! Madon tm pätkät valmistivat itseään monimutkaisemman ja itseään suuremman. Ei. Madonpätkät valmistavat vuoren, jonka sisällä hautuu rotifer. Rotifer on sammal-kiekon tekijä, ja lopulta muittenkin kiekkojen.
Kaikkea en muista yhtäaikaa, ja siksi sekoilen. On tuo vaikeaa ilman muistamattomuuttakin.



(Oikeasti käärmeen sisältä törröttää selästä vieri vieressä, pitkin selkää, 100-metrisiä neliö-laatioita, joista jokaisen päällä on ylimmäisenä 100-metrinen neliön muotoinen nyrkkeilykehä.)
Tämän saman kuvan esittelin jo vuosia sitten. Tuli nyt sattumalta vastaan. "Käärmeen" ja sen sisärakenteiden on pakko liittyä sienieläimiin ja merituppiyhdyskuntiin, sillä tietääkseni Himalajakin on pääasiassa niitä. Olisiko limasientäkin noiden 2 lisäksi. (Saattoivat synnyttää valtavia hyönteisten, matojen, bakteerien, sienten ja kasvien välimuotoja... se menee niin alkuun, että sisältyvätkö ne jotenkin ihan itse aineeseen jopa, vai taivaaltako niitä tippuu? Kiekkoja kyllä todistetusti tippuu taivaalta, että ... voi ei, pitääkö tämä kaikki ratkaista... tiedonmuruset odottavat kokoamista, ja niihin on pakko iskeytyä. On asioita, joista ei pääse eroon ja joita näkyy avaruus olevan täynnä: ne ykköset, bakteerit, levät, rotiferit, sammalet, sienet, laakamadot, (kasvit). Hyvin lähelle myös hyönteismäiset. Sitten voi pällistellä, että ONKO muualla elämää?! )

___________________________________________


Kuin satua. Eikö olekin hyvä, tällä kertaa ?! Kesken on.
Olen julkaissut valokuvan jotakuinkin kaikista tässä kartassa. Myös vuoren pistäjästä, ja molemmista ampujista. Kaikista 3 vinokaulus-takkisesta simpukasta, joita on alareunassa oikealla rykelmä. Niiden lähellä olevasta jättirotiferista, ja kaiken kokoisista rotifereista. En tiedä mistä olennosta EN olisi julkaissut kuvaa viimeisten 13 vuoden aikana. Jokaisen ominaisuudet on käsitelty. Tuo "PAN" on se uusin. Pikku-viukula, ihana nassukka. Pangean helmivene. Molemmat päät ovat söpöjä. :) Ainakin jos se suojeltu pää on sellainen kuin luulen: T-pää. Alkeellisilla usein se ihmispää ei ole söpö.
On ollut kauan sitten sellaisia, joita ei ole enää. Valtavia suonia, jotka latoivat vuoristoja kuin kultaharkkojen pinoajat, ja puhalsivat pallolle jättiruudukoita (joista saattoi kääntyä pystyyn koko ruutu tai kiekko... kilometrien pituisia simpukka-altaita, ja 100km pitkiä rotifereita. Simpukka-altaat ovat siellä, kivisinä ja tyhjinä, Etelä-Amerikassa. Ruudukonpuhaltajien shakkikuningas-nenä on ainakin kahdenlaisilla olennoilla jäljellä. Jne jne. Niskaanpureutujien jälkeläiset elää, karhukaisina, laakamatoina, merietanoina, kaloina ja muina selkärankaisina.



Käytin kaiken tiedon minkä olen kaivanut rantakivistä ja rantakivien vierestä, luonto-ohjelmista, kuusta, meren pohjalta, mäen rinteestä, googlen kartoista, ... tämä on sama kuin viimeksi, mutta paranneltu ja tarkennettu. Mammal-linja johtaa yhä keskellä alas oikealle nautiluksesta ... muutaman selkärankaisen läpi äidilliseen nilviäiseen.

Ylhäällä on 2 niskaan pureutuvaa. Toinen on siellä, missä ovat karhukainen, merietana, ja lukee "sack". Sack muodostui, kun ne tarttuivat toistensa niskaan ja kaikki sulautuivat yhdeksi. Siinä lukee myös "BL". Ne olivat (kai mustia) suunnilleen samoja pureutujia ja sulautujia, sellaisen voi yhä nähdä krotin poikasen selässä ja kai mahassakin. Laakamato(kin) se kai oli, sienimäinenkin kai. Mielestäni kalojen maksakin on jokin eläin, ja niin on silloin meidänkin. (En tiedä, voiko hyönteinen olla vuoren pistäjän lisäksi myös viherlevän lähellä oikealla, enkä tiedä, onko se vuoren pistäjä jokin muu eikä hyönteinen.

Kaikki vanha ja suuri on reunoilla. Maapallon ulkopuolinen.

___________________________________
« Uudemmat -