IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Searching discsSunnuntai 28.08.2016 06:41

Jos näkyy vinoneliöitä, ristiin kasvavia liaaneja, pitkä letti joka muodostuu toistensa sisältä kasvavista "lehdistä", ... niin silloin se noudattaisi sitä samaa kaavaa. Kuin Yorgiat (<-- tiedettiin olevan 20-senttinen eläin, mutta onkin ollut minkä kokoinen tahansa, ja näyttääkin enemmän kasvilta kuin eläimeltä), ja Suomen pinta. Joo kaktukset ovat sitkeähenkisiä... mistähän tuo johtuisi... esi-isä on kuolematon. :) Tai siis ... jos tuo aine käyttäytyy täsmälleen kuin elämä, niin se elää ja kuolee koko ajan. Jos tuo aine käyttäytyy kuin elämä, mutta ei ole elämää, niin siinä tapauksessa mekään emme elä. Kyllä universumissa näyttäisi risteävän samanlaisten vinoneliöitten langat. Lankoja näkyy näissä kuvissa. Ja Ursan tähtikarttasivun yläreunassa.



Tähdet valaisevat lehtijonot, joiden osia ne ovat. Hyytelössä on tummiakin helmiä. Universumi ja maanpinta elävät samalla tavalla kuin sammal ja kaktus.

________________________________________________________
Lappajärvi saattaa olla kaktuksen levy, jollaisten reunalankaristeyksiä on Merkuriuksesta Plutoon. (No en minä tiedä, ovatko ne kaktuksia :) - kaktukset kehittyivät niistä ... ja me. Vuoret puolestaan ovat pääasiassa sienijuuria ( <--joiden sienten ja kasvien pitäisi olla myös kehittynyt niistä... levyistä). Ai niin, Himalajalla, joka on vuoristo, on kyllä myös näitä kiekkoja kasvattavia jättiveneitä maan sisässä. Ja sienieläimen näköistä muotoa. Niin että eivät ne vuoret pelkästään "sienijuurista" koostu.

Jos epäillään kestävän jopa -60:ntä astetta, niin pitäisi kestää -35 , -34:n lisäksi. :D No onhan se hyvä tietää tarkasti, että mikä ainakin on varmaa. Siperialaiset voisivat testata noiden kestokyvyn. Niin saisimme tietää, että mikä on totuus.) (Sille pitäisi antaa muutaman vuoden kestävä, muuttuva pehmeä lasku ankaraan paikkaan kotiutumiseksi... *suunnittelee testiä* ettei se kuolisi pienuuden, huonon juurtumisen tai jonkin shokin vuoksi. ... helpompi koe: hae Frankfurtista? murikka, ja vie se Lappiin. Seuraa vuosi säätiedotuksia, ja käy seuraavalla juomareissullasi katsomassa, että onko se vielä siellä.
Ehkä siinä olisi vaara, että kohta maisemana olisi jälleen vain jättikiekkojen vaaleanpunaiset aukot? Kauhukuva, oikeasti... https://www.google.fi/maps/@62.9969099,31.5886811,20679m/data=!3m1!1e3?hl=fi
Ehkä jos risteyttää mehikasvilajeja ja sammalia, niin saisi - ei alkuhevosen, vaan alkukaktuksen. [:D] Söpöjä hassuja kaktuksia... elämällä ei saisi leikkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.