IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

LengoPerjantai 24.02.2017 20:32

Murikan varsi toimii kuin lingon varsi/narut, eikö toimikin... sinkoaa keskipakoisvoimalla, niinkuin mikä linko tahansa. Ihan ite keksin. (Ja posauttaisin maaliin tuon kalikan - paitsi jos se vinkuilisi paljon ilmassa varren takia, niin ei saattaisi ensimmäisellä mennäkään. :D Veikkaan että tottelee paremmin kuin heittokeihäs. Vaarallinen ase.)



Jos haluaa löytää tosi tosi vanhoja sanoja, niin katsoo suoraan Afrikkaan - ei tarvitse kierrellä Intiassa eikä Indonesiassa. (Ehkä täysosuma bingo = lengo, tähtäyspiste ?)
Onko tuo puutarhakeinun tai "huussinkehikon" näköinen hökötys jokin katapultin rekonstruktio tai jokin sellainen... Sentrifugit linkoavat laboratorioissa, mutta jos sitä ei kutsuta linkoamiseksi, niin silloin ne laitteet eivät kuulu tähän juttuun. Jos kutsutaan, niin kuuluvat - JOS sana on sama.

Swahili: TIETÄÄ = mystinen [KUDZJUA] (kuin "kutsua" ....? ...)
Swahili: KANTA = [mtazaamo] (maan tasa tasamoa)

Lyökää tuolla kepillä päähän, kun lähetyssaarnaajat tulevat. Eikun, uhatkaa tehdä lähetyssaarnaajille samat asiat, kuin kristinuskovaiset tekivät euroopassa, jos he kieltäytyvät kääntymästä Maasai-uskoon.


_______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.