IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

We're ThereKeskiviikko 01.03.2017 15:53

Minä sanoin, että mutkalla lähti, 6 <-- kuollut ihminen ruukussa
(hoot sija enin/anaha = Hoo sia annaa= 666 = kuninkaan hauta)
ja että mutkalla tuli takaisin 9 <-- nuar noire-hiuksinen, neu
Normannit ("pohjoisen miehet") olivat skandinaavisperäinen, Normandian seudulle Ranskaan asettunut väestö.... kristinuskoon ainakin nimellisesti, tosin testamentissaan Rollo vielä antoi määräyksen sekä lahjoittaa rahaa kristilliselle kirkolle että valmistaa ihmisuhrin

Miksi piti olla ihmisuhri? Hän ilmeisesti yritti päästä syntymään jonkin uuden sikiön sisään... jo on kummallista.... onko se niin, että hän oli paha, eikä hänen sielulleen synny sikiömajaa, jonne loikata, vaan jonkun paremman ihmisen täytyi kuolla, jotta se aiheuttaisi uuden sikiön, ja sinne hän sitten loikkaisi ? Tai ehkä hän luikahtaisi taivaan portista yhtä aikaa sen toisen sielun kanssa, jolla sinne olisi lupa, tai suunnitteli rynnistävänsä sen toisen paikalle taivaaseen. Ehkä se on sellainen iso automaattinen portti, josta kyllä kerkiää, suuret sanarat kirskuu ja kivi jyrisee hitaasti, mutta jonka aukeamis-todennäköisyys Rollolle oli kysymysmerkki.

Keksin yhden jutun.... Onu-bis / Unu-bis = 1-1
Voisi olla Anubis.
Lähinnä korsikaa + turkkia (azeria)
*ykkösen tutkiminen vasta alussa*
Toisaalta: miksi se pitäisi kahdella kielellä sanoa? Numerot pitää sanoa yhtä aikaa monilla kielillä... :D Jospa nimen osilla on kummallakin muu merkitys kuin "yksi" ... se on varmaan mumwe siihen asti kunnes.
"Anubis on Inpu" ... intu tai indu kyllä voisi olla 1. Ondu, otu, ibtug = 1.
Lintu ... nousee ylös ... Aurinko nousee... uchi. Lintu= entvå ? :) iigl ankl ankh
Inuiit... nub=kulta... nubia (kultamaa?)... ei tästä nyt irronnut... nubialaiset ovat mustia. Niin on myös Anubis. Aurinko ei nouse Nubiasta, mutta keskipäivän aurinko kyllä paistaa vähän sieltä päin. Miten Anubis voi olla sama kuin "inpu"?! Ihmeellistä sananmuunnosta... hlasga... Nyt keksin: nub, nap. Anubis, un-apis... Entä tämä: enopis (kreikka) ="lujitettu". Anpu "vahvistin" (japani). Inpu "pikkupaholainen" (japani) インプ <-- ensimmäinen kirjain on kuin Anubiksen sauva. Mitä esittää tuo ensimmäinen kirjain? Inbu="sukuelinten alueella" (japani). Nubis=pilvinen.

Tutankhamon palsamoitiin noin 3 300 vuotta sitten niin, että hänen peniksensä sojotti 90 asteen erektiossa. ...pyrittiin luomaan mielikuva mahtavasta kuoleman jumalasta Osiriksesta
NO EIPÄ OLE TUON JÄLKEEN IHME, JOS ENOPIS = LUJITETTU, JA INBU = SUKUELINTEN ALUEELLA.
Sitäkö kulmaa sillä ankhilla mitattiinkin? :) Mikä se on tuo イ ? Oho, google-kääntäjä kertoo, että se on "suojanpuoli". Tuulimittari? ... tuskin heillä sentään kierukkaa on käytössä ollut...
Tuulee kovaa, jos penis on 90 asteessa suojanpuolella. Tuskin mikään "suojanpuoleen" liittyy, paitsi shakaalin nenä kyllä liittyy suojanpuoleen.

Jos vahvistaminen Kreikassa nähtiin asiana 1+1, niin silloin anu-bis saattaisi tarkoittaa enobis, eli 1 1. Mitä kaikkea voi vahvistaa... kuoleman voi varmistaa (pilvisen,nubis, vastakohta on selvä, anubis?). Ja ruumiin lujittaa. Henkikirjoja voi pitää. Minusta tuntuu, että "shakaali" varmisti kuoleman haistamalla. Eiköhän tuo liene ollut aika tärkeä toimenpide, ennen palsamointia, varmistaa että se on kuollut. Ja puhuttiinko Egyptissä Korsikan(unu)-Turkin[bis]-Kreikkaa(enopis) Japanilla(anpu) höystettynä? :) Sana anpu/inpu on japanilais-egyptiläinen vahvistus, ja lujitettu unubis enopis anubis yltää Korsikalta, Italiasta ja Turkista Kreikan kautta Egyptiin. Anubiksen eli selvän vastakohta on ollut nubis, pilvinen, italiassa. Anubis tarkoittaa samaa kuin "selvä kuin pläkki". Mutta kirjaimellisesti "yksi yksi". "Ei-pilvinen" jakaa sanan eri tavalla kuin "yksi-yksi". Uskon että ensin se oli yksi-yksi, eli vahvistettu. Jotenkin sopivasti a on pystytty jättämään pois, jotta on saatu selvän/kirkkaan vastakohta.
inpu - Walesin kymriä (iin)/Afrikan etelä-osan "inye" + Intian kannadaa (ondu) + japania (anpu)
Japanin anpu: ranska an, skotlanti aon, intia on/ondu. Loppu, pu, on intiassa du, vietnamissa tug, kongossa tu. Miten tämä on... inpu ja anpu ovat "yksiyksi". Mutta sitten intian ondu on vain pelkkä "yksi". Een et ootu ondu. Yhden tavun ykkösiä, ja ykkösiä, joihin on lisätty tu. Ne vahvistamiset ovat jossain vaiheessa saattaneet luoda vahvistetun ykkösen. "Läkki-pelti". = "levy levy". Black plaak. Käy toisessa maassa, ja tulee takaisin kaksinkertaisena. Tämä menee melkein liian vaikeaksi. Mista kielestä ne ovat loihtineet sen pu-lopun, jonka pitäisi myös olla ykkönen? Miksi Kongossa, Intiassa, Vietnamissa ja Indonesiassa on ykkösessä tu lopussa.... ...ne on lisänneet siihen kakkosen kiinni... usva ja utu.... uchi ja otu. Kongosta on otu. Utu on suomesta. Jos kongon otu tarkoittaisi samaa kuin utu, niin .... siinä se vasta olisi alku-ykkösten ykkönen. Usva ennen auringon nousua. Vähän sama asia kuin muinais-italian nubis, pilvinen. ...mozja mozi uchi uksi yksi itchi iza uza uzva utu otu ondu anpu inpu ... 2 viimeistä on vahvistus, ondu on olevinaan pelkkä 1. Laitoin usvan ja udun sinne... AisaInWonderland -kuvassani usva on 1 ja 2 välissä. Ykkösen alkuvaiheet ovat mystiset. Mistiset. Ensin aurinko on maan toisella puolella niinkuin ulkomaailma uksin takana, mutta molemmissa on läpikulku ihmiselle tai valolle ilmakehän/"usvan" läpi. Siitä se tavoittaa ja saa kiinni, ja aisan nimi on sidottu siihen samaan sanasoppaan. saa saatu ootu utu ote atte ... pitää katsoa muutkin sanat kuin yksi ja kaksi. Joutuisi katsomaan ne tavoittamis- ja kiinni-saanti -sanat. Ja vahvistamiset. Pitäisi laatia suurempi "wonderland"-kartta.

Musta hahmo tulee muumiointihuoneeseen, ja avaa vainajan suun... On tämä aika a-nubis eli ei-sumuinen/vahvistettu tämä juttu... Patologit ja muut varmaan tietävät. Sikäli kuin muistan lukemaani, luki, ettei tiedetä, miksi se on shakaali, eikä suunkaan avaamista sanottu muuksi kuin rituaaliksi.

Ajattelin, että kun oli airon hankaimen näköinen pään päällä jumalattarilla, ja, paremminkin, patsaalla kun oli, niin siihen koloon voi odottaa tiettynä päivänä auringon menevän? Sellaiseen koloon voisi asettaa kirkasta kiveä tai muuta sopivaa suurennuslasiksi... Suurennuslasilla voisi omata ra-voimaa, tai katsoa tähtiin. Käärme auringon ympärillä voisi olla ansa... toisaalta se voi olla mee-gyy, joka vetäisee auringon.
Ovatko Ii ja Wien ykkösiä myös?
Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa.... niinkuin eng-land. Ehkä "Vienan Karjalassakin" on ykkönen ... :) Ja satu-maakin on. Epäilen, että myös Fidzi on 1. ja nuo Ii ja Wien. Tarkoittaako se, että "olimme ensimmäiset maalle astujat", vai jotain... niinkuin uchi / uusi maa? Ensimmäiset ykköset ovat saattaneet tarkoittaa myös "minun".

Google-kääntäjästä ei kyllä saanut kuin murto-osan maailmankielistä.
Seitsikossa mystinen baski osoittaa Burmaan ja Filippiineille. Joko että meritse Filippiiniläisten, Jaavalaisten, Samoalaisten, Maorien ja Hawaijilaisten tavoin, tai, reittiä Burma, Intia, Kaspianmeri, Wales niin nopeasti kuin kärryllä pääsee???!!!
Ykkösessä Baski (bat) osoittaa vahvimmin Burmaan (bait), sitten vähän heikommin vaikkapa Norjaan (ett) ja Indonesiaan (satu). Nämä baitit numerossa 1 ovat outoja, sillä enemmän niitä kuului numeroon 7. ("Viehe- ja täkytieto" ...)


________________________________________________________

Tämä on roskaa kai tämä vertailu, koska vertaan mikroskooppikuvaa kaukaisen kuun, Europan, pintaan. Kyllä minä arvasin sen olevan mikroskooppikuvan, vaan en välittänyt siitä asiasta. Olen verrannut ennenkin esimerkiksi Linnunradan useitten kymmenien aurinkokuntien muodostamaa aluetta 4cm kokoiseen alueeseen venäläisen kiven pinnassa (Yorgia).



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.