IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

LapaLa LapaLa pälä päläLauantai 24.02.2018 21:56

Lisäsin tähtien välisen. En muista lisäsinkö muuta.

P.S. Tiededokumentti Origamikoodi näkyy kertovan, että maailman tiedemiehet tutkivat asiaa, jonka sanoin tuossa, että onko 2-ulotteinen 3-ulotteinen, ja päinvastoin. Vahingossako lie joutunut Areenaan tuo ohjelma juuri nyt. Litteät metallilevyt nousivat itsekseen eloon 3-ulotteiseksi pikku-mönkijöiksi ja ihanan kuohkeat origami-mekot pongahtelivat... siinä sanottiin, että taittelu on tekniikassa vielä lapsenkengissä, ja pikku-"venykettä" mallaillaan suonen sisään ja toiset venykkeet, jota 10 grammaa kestää, litistymättä takaisin litteäksi, 1000 kg painon, on lentokoneen seinissä jo hyvää vauhtia rakenteilla. Ja puun lehti avautuu origamista, ym ym. Origami-talo vielä puuttui vain. Origami-teltta. Itsekseen aukeava origami-teltta - saako patentin. Luulisi jopa itsekseen aukeavia telttoja jo olevan olemassa.

SU-MA 26.2.2018. Toiseksi viimeiseen kappaleeseen vähän lisäsin. Coatl ket zal. Kangas-kaitale, pilkku, ja totuus. Rahat on viety. Täydellisen ymmärryksen sydän. :D
2-ulotteinen cuva-caitale, 4-ulotteinen valo/1-ulotteinen pilkku, ja 3-ulotteinen totuus. (Tyttäreni auttoi: kun sanoin, että Teotihuacanin pyramidin kyljessä on 666 tai 777, sain tietää, että 777 liittyy Thotin kirjaan. Saatiin paino ja massa muutettua konkreettisen kautta todeksi, totuudeksi. Se, joka on myös laskea ja lukea, zal.)

********************************

***¨¨¨ KU(pilk-KU) KUL(kulta,massa,lukea,Thot, totuus) KAN(kangastus-Kuva)
***¨¨¨ KETkukaKulkiGehtJälki ZALlaskeeLukeeThotTotuusReality COATLcaitaleKuva

Keskimmäinen (KUL ja ZAL), liittyy muuten sanoihin menka ja mega. Mega on vaakaan ja painoon liittyvä sana.
Viimeinen (KAN ja COATL), kangas/kaitale liittyy sanoihin manke ja mankelointi.

Kaita lisääntyy massiiviseksi. Coatl geet zal.
KANgas lisääntyy/"KU-tee"/kutoutuu KUL-laksi.
KUU eikös ole päälle tuleva kuori? Niin on muuten KET myös, ruuan tai nesteen päälle tuleva... zal(t) ... Kuori/pinta/pii ,4_

"Jäljet lukee kaitaleen ..." :D

********************************'

Pilkku totuuden ja ei-todellisen välillä.
Tästä nyt ei enää tulkinta parane. Ne on nämä, mitä sanoin ennen ja nyt. Eikun paranee se vielä: Kangastus-lumous onkin numero 1, uchi, niin kuin sanoin. Usva. Totuus on 4, delta,tartu,gravitaat.,kulta,paino,massa,konkretia. Pilkku on pilkku. Mutta kun pilkku on valomerkki, niin se on samalla myös valo. Valolle jää jäljelle numero 3, piistä. Se on san, sillä san on numeron 3 nimi. Saamme 3,41, joka täytyy tietenkin muuttaa muotoon 3,14. <-- Todellisuus ja kangastus vaihtoivat paikkaa.

Tai: "Aurinko, taakse maan laskee...".

Ehkäpä kello on 7, ja "on se hetki, jolloin saa pyytää sinun..." ......... "aurinko caitale sidoksissa"... 1-ulotteinen on kyllä säiekin. Sellainen pistettä pienempi säie. Ehkä se on se valo? Silloin arvoituslitania kuuluisi 1D 3D 2D. Olen aika varma, että zal & coatl tarkoittaa konkreettinen & kuva-kaitale, 3D ja 2D. (Jos puhutaan auringosta, todellisuudesta, ja harha-kaitaleesta, niin silloin on aika lähellä, että puhutaan tiedon siirtymisestä ajassa. Koska tieto siirtyy menneen harhaksi ohueksi kaitaleeksi. Ei ole mikään ihme, jos menneisyyden ihmiset huomasivat samat asiat kuin minä. Siitä on saattanut kehittyä astrologia, mutta se on ajautunut tai johdettu harhapoluille.)

(Kun todellisuus ja harha vaihtavat paikkaa ja ympyrä kaareutuu... verrataanko silloin rakastumista materian itseensä käpertymiseen yhdistymis-pyrkimyksen seurauksena? Voisi sanoa paremminkin, että pyrkii yhdistymään itseensä käpertymisen seurauksena. Tässä väitetään, että täydellisessä ympyrässä todellisuus on muuttunut harhaksi, tai että ympyrästä tulee 3-ulotteinen. Tai että ympyrä muuttuu palloksi ja materia litteäksi kuvaksi. Hassu juttu... vasenkätisiä kutsutaan sillä K. nimellä, ja minä sanoin tytölleni, että vasenkätiset näkevät maailman sellaisena kuin se on, muut kumartelevat harhoja. Minusta tuntuu, että älykkäimmät ihmiset on tapettu. Maailmaa ymmärtämättömät pers-silimät on jätetty jäljelle.)

Kukaan ei ole sanonut, että 2000 vuotta sitten eläneitten intiaanien Ketzalcoatl tai KuKulKan olisi mikään arvoitus, vaan väitetään luomisen jumalaksi ja elämän airueeksi. No minulle se on lähinnä arvoitus, ainakin siksi, kun merkitys pitää selvittää. Sana zal on muistiin merkitä, laskea, lukea, ja pitkä litania muita merkityksiä, sitä mukaa muuttuu merkitys hieman, kun mennään kielestä kieleen. Se sisältää egyptiläisen Thotin, suomalaisen totuuden, japanilaisen kullan, suomalaisen kiinni, suomalaisen tartu, maorien sidoksissa myös, se on se Durington Stonehengen vieressä, ja ruotsalainen sydän, turkkilainen merkki, niin sitä vain merkki piirretään, ja ne on ne deltat ja vinkulaadot rinkulaadot siinä... mukana, matematiikka, punnitseminen, paino, sydämen paino, totuus, todellisuus, konkreettinen... Näin saamme tunkeutua muinaisuuden maailmaan, lukemiseen, kirjoittamiseen, hautajaisrituaaleihin, vain pari sanaa avaa ikkunaa sinne. Se on ollut ennen Faaraoiden Egyptiäkin. Ties missä ja miten laajalla. Koko Euraasia näkyy nämä jutut tietävän, ja Suomesta Uuteen Seelantiin, ja moni asia löytyy syvältä Afrikasta. Voi todeta, että sanat tallentavat asioita ihmisestä pitemmältä ajalta ja ehkä paremminkin, kuin mikään muu jäljelle jäänyt. (Matemaatikoiden pitäisi ainakin katsoa niitä käärmerivien korkeuksia, että miksi ne ovat eri korkuisia. Tulee mieleen lähinnä numerot, asteikko. Ne näyttävät olevan aseteltu suunnitelmallisesti, että alhaalla lukee mm. 666 tai 777... tämä tietysti vaatisi 10-järjestelmän. Mikäs siinä ettei voi olla 10-järjestelmää. Voivathan ne olla myös numeroita, jotka sanoina kertovat jotain, niin kuin 1 kertoo maasta, 2 taivaasta ja ilmasta, 3 jumalasta, 4 on selitetty tuolla edellä, valosta ja auringosta, 5 maapallon akseli-asioista, 6 ruumiista ja hautamaasta, 9 antiaineesta,... tavu-pätkinä voivat kirjoittaa nimiäkin.)

Eipä ole ajat paljon muuttuneet, moneen kymmeneen tuhanteen vuoteen. Jos käänsin oikein. Sitäkö se nainen siinä maalauksessa riepottelee ympärillään, kangaskaistaletta? Ja irto-sydän killuu siellä jossain seassa totuuden, massan ja painon merkkinä. Teotihuacanissa.
(kultainen valo, ei-sydän, elokuvaa, totta, ...)



Jos kylän eteläpuolen täyttävä "nokkakiekko" todetaan samaksi kuin vihreän anomalocariksen sisältämän kiekkomeren kiekot, ... todistaa se ... ainakin jotain. Piirsin huonosti kiekon rajat. Ei ollut edes tarkoitus tutkia nyt noita ...

Tarkoittaako 010 sanaa, jossa 1 ja 3 tavu ovat sama? :) Ihan takuulla tarkoittaa ... (voihan heidän suustaan kuulua myös "matama matama", vaihtoehtoisesti. Etanoitten kuvat eivät ehkä tarkoita matama, vaan tarkoittavat paremminkin, että nuo ihmiset kuolivat, koska olivat hitaita kuin etanat, pakenemisessa. Matamistahan se olisi jotenkin. Tai ehkä se on rukous: Po je po lo mi.... tuota Intiasta päin tulevaa mantraa käytettiin suojaavana loitsuna kiinalaisessa elokuvassa. Po je po = ma ta ma. Maa taivas maa. Matema on sama asia, koska taivas on tebesis. La pa La voi hyvin olla sama käänteisenä, koska LoLo on taivaankannen ja ilman = löölyn, ensimmäisiä nimiä.) Tai sitten he sanovat muita 3-osaisia sanoja, joissa saattaisi 1. ja 3. tavu olla sama. (tai-maa-tai, me-je-me <-- kuulostaisi Miami :lta. Suomi ja Saimaa voisi olla samanlaista, taivas-maata, mutta 2-tavuisena. Sitten keksin ällistyttävän jutun: "lappalainen" voisi olla La-Pa-La -nen. ... kun jokin palaa, niin se menee maasta pa taivaaseen la. Ahaa, doremifa... se 1. on po, maa. Mi on mid, La ja ti ovat taivasta ja korkeaa tietoa, ja sitten putoaa viimeisellä polulle.)
Lappalainen... saa-, saab-, suap-, sua- ja suo-maa... Voisi tarkoittaa ansamaa tai taivasmaa. Taivas ja ansa olivat ennen sama, niin kuin seette ja syötti, ja niin kuin lolo ja loro. ...Tarkoittaakohan alapuoli A-leppo a-leepoo "ei taivas puoli" ? Ja (y)Lee-pool olisi sitten sama kuin (e)Laa-pooli ja (i)Loo-pooli eli taivaspuoli? iey myöntää, a ja o vokaali sanan alussa kieltää kuin englannin un [an] tai kreikan o. Siitä puheen ollen: manke ja menka liippaa tosi läheltä sitä KAN:ia ja COATL:a: mankeloimalla saadaan coatl, ja mega liittyy zal:iin, kultaan, painoon, vaakaan, ja tulee sanasta menka, veikkaisin.

"Puhekuplat" ovat vähän outoja, näyttävät kuin joiltakin äklö-madolta, tai lähtevät jollakin kädestä eikä "kaulasta". Jollakin puhekuplassa tai hengessä on miehen pää kuin ilmetty Lampun Henki. Kuvatkin ovat vähän outoja... Jossain leijailee irrotetty sydän. Yksi näyttää kuin venyttelevän suoliaan (sekö se on se "wind gut"?!) - elleivät lötköt ole jotain narua. Tässä vaiheessa jo ajattelisi että onko otettu huumeita. 3 tai 4 miestä harrastaa jonossa jotain, joka näyttää homoseksuaaliselta pelehtimiseltä. Yksi kuva näyttää aivan irrotetulta kokonaisuudelta aivot+selkäranka, ja sillä on henki/puhekupla. Minusta kuva on kokonaisuutena enemmän helvetillinen kuin paratiisi. Ehkä taiteilija tiesi asiat vastaväri ja jälkikuva, tosiaan. Jos katsoo auringon nousua, sen ympärille ilmestyy tummia violetteja aurinkoja. Niitä ilmestyy jokaisella silmien liikkeellä lisää. (Niille on käynyt niin, satoja vuosia sitten, Baselissa. Piirtäneet siitä kuvan. Länttejä on pidetty viime vuosikymmenet UFOina.)

____________________________________

AIKAISEMMIN KIRJOITETUT:

Mid-wuas:n kultaisesta kosketuksesta: siihen sopii Lumous Lumous Lumous. Sitten se viimeinen lumous, horisontin henki outosilmä: siihenhän sopii myöskin kangastus/harhakuva, ehkä jälkikuvakin, ja hot. Kultaan, painoon, massaan, ja sen kaltaiseen lumoukseen kuin vetovoimaan sopii Thot, totta, eli todellinen materia. Viimeksi mainittuun, eli Thothiin, on liitetty numero 777. Siinä on taidettu vähän hypätä materiaalisesta hautamaasta 666:sta taivaaseen, kun uskovaiset ovat päässeet asialle. 7 on tietääkseni vain ansa, ja isä viritti ansan, ja ehkä kosintaa ja musiikkiin ja soittamiseen liittyvää. Thot on muistiin merkitsemisen ibis-päinen jumala. Se liittyy siihen kuka lukea osaa, kuka laskea osaa, massa paino tarttuu kiinni kulta. Sitten se menee aika sekavaksikin, kun siitä Miduasin kultaisesta kosketuksesta saadaan kullan kantajaa ja tuuria ja niistä kahdesta saadaan jo se Irlantilainen vihreä henkiolento Leprechaun, kun taas Outosilmä on henkiolento Para eli Bära ..., kenties Paraguay. Ketzalcoatl:sta saisi ehkä vielä "helmitaululla laskemis koitos" :n. En tajua mikä se coatl on. Voisi se olla coat eli peitto eli 2 eli ilmakehä eli taivaskin. Vas painaa päälle. ... [ ] Kesä painaa päälle... Puoliväli painaa päälle ... valo jymähtää touch horisonttiin kangastus.
Laitoin coatl:n Miduasin kultaisessa kosketuksessa kannaksi/kanta/kantaa/haak/maan pinnaksi. (Kuka laskee maan pinnan?)... ajattelin kuatumistakin, ja oli se kolmion kanta, ja ai:lle löytyi paikka... mutta siinä on tosiaan ristiriita, onko lumous tatsi vai uchi ... Aisa Ihmemaassa -kuva on tehty lumouksesta, aisasta, ja auringon nousun 2 ensimmäisestä vaiheesta. Keskikesän kultainen kosketus... ei ainakaan ai puutu, jos puhutaan keskiyön auringosta. Olisiko se sitten se. Puuttuva silmä, puolestaan kaamos? Vai kuuluuko "missing eye" mitenkään siihen kultaiseen kosketukseen? Jos puuttuu silmä, ei ihminen näe esineitten syvyyttä, eli ihminen ei silloin näe todellisuutta, vaan vain kuvan todellisuudesta. Harhakuvan horisontissa, kangastuksen. Puhutaanko yhtä aikaa ulottuvuuksista, niin että zal viittaa todelliseen ja toden ymmärtämiseen, coatl viittaa kuvaan (väänsin jo sanan Kuwait, myös) joka nähdään 1 silmällä. Ket sitten... jäljellä on enää 1-ulotteinen, ellei sitten 4. ulottuvuus. Kettu keturi... oliko se liettuan kieltä? 4. Tikapuut, helmitaulu, matematiikka, pyhä, jumalallinen, suunniteltu? merkitsevä yhteensattuma? yms = 4. ulottuvuuteen liittyvää? Kylläpä on kudos... se kyllä sattuu aika hyvin. Tosiaan zal todellinen, ja coatl kuva/harhakuva/2-ulott/litteä. Voisiko se olla caita, kapea? Cuva-caitale. :D Ku Kul Kan. Se pitäisi olla sama. Silloin 1- tai 4-ulotteinen olisi kuu? Kokonaisuus? Ra... täys-pyöreä? ääh... kiipeäminen... seiväs? pilk-KU? heh, paras vaihtoehto. Menee...jälki... Ket jälki mitä tapahtui, zal totuus sydän merkki kirjoitus, Tulkitsee merkkejä... coatl kuva kaitale kangastus harha. Eikös pilkku ole valomerkki?! Miduas on myös valo. No voi hemmetti... Kangas-kaitale, pilkku, ja totuus. Rahat on viety. Täydellisen ymmärryksen sydän. :D

kultainen kosketus...lumous... "Kuka laskee KOTILON?" !! Ei kai se liity kultaiseen leikkaukseen? Jos coatl on kotilo, niin voisi liittyäkin. No ei se nyt siihenkään... tai ehkä se juttu sisältää yhtä sun toista "tietoa"? Montakohan kotiloa muuten oli Teotihuacanissa siinä kotilokätkössä... jos he vaikka lasketuttavat kirjaimellisesti kotilot ja kirjaimellisesti "merkitsivät muistiin vainajan sydämen painon", niin kuin Thot /\ tekee? No tuskin sitäkään tekivät. Sydämen kaltainen nimi on, olikohan turkissa, "merkillä": jelt. Se on melkein sama kuin /\ tämä zalt, teltu jne. "Telttu" <-- ihana teltan nimi. :) Tässä on jokin juttu... delta sidoksissa tarttua kulta painovoima punnita sydän merkki jelt zalt zahlen = laskea = lukea, zaltu telttu terttu delta. Ehkä Teotihuacanissa tosiaan punnittiin vainajan sydän, eikä niitä ehkä revittykään eläviltä? Se on se sama hiton Thot tot totuus reality materia mass ruumis vainaa baino kulta kinni tartu yhdistää osaa lukea kirjoitustaito lukutaito Thot. Hihii, se on se sama... voisi olla sama... punnitaan sydän ja rakennetaan pyramidi. Anubiksen toinen nimi on ~japania, tarkoittaa ruumiin hajun haistamista. Ja ensimmäinen nimi korsikaa ja turkkia, tarkoittaa yksi yksi, varmistus.


________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.