• Puhdistus

• Implantit

• Zirkonium-kruunut

• Sillat

• Valkaisu

• Hammasproteesit

• Paikat

• Juurikanavahoidot

Ilmainen kuljetuspalvelu!
Soita +90 537 870 65 36
WWW.ALANYAHEALTHYSMILE.COM

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Älä näytä modausta

Blogimerkintä

« Uudempi -

Yhä TeotihuacanissaTiistai 13.03.2018 06:22

Teotihuacanin pyramidin alla tosiaan on "vesisakara", joka voitaisiin sanoa myös "eusakar"? ja vääntää se Euskara:ksi. Eau-scara/eau-scala olisi "vesiportaat". Tässä on vesiportaat pohjois-Filippiineiltä:
http://allthatsinteresting.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/rice-terraces-why-two.jpg Tuolla on paljon noita riisiterasseja, ties kuinka suurelta alueelta terassit täyttävät kukkulat, keskellä pohjoisinta saarta, ne ovat vanhoja, ja ihmeeksikin kutsuttuja.
LISÄKSI: Baskin eli euskaran kielen numeron 7 nimi muistuttaa eniten Cebu-kielen 7:n nimeä - sijainti keski-Filippiinit.
Myra kal on vähän niin kuin "myrätä rinnettä" :D Niin tulee miracal siitä?
Eu sgaala = "Rakastan sinua (portugali). Eu scaala = "Olen nojaten" (romania) (Eau skaala, vesi nojaa? esim vuoreen...?
Vas kaara = "Mennä suoraan" (maori). Vas cara = "sinä kohtaat" (Espanja)
Vas gara = "kilpailet" (kroatia). VESQALA = ENSIMMÄINEN (xhosa)
Wesqaal = "länsi" (somali)
"Mistä on lähtöisin?" : veen kala, eaus kala. :D Water's Fish = Eu's kala. Onkeria=kaikkialla, ankerias= kaikkialle ympärilleen ainetta kerinyt??? Onkelia= kaikki yhdessä (kerääntyy nuotion ympärille??) Teotihuacanilaiset tutkivat kyllä samoja kuin minäkin, aineen käyttäytymistä elämän tavoin, eivätkä vain kalaan asti. <--> Marsissa on sellaisia elämänpesän näköisiä juttuja, että 2 liuraketta asettuu "pesän reunoiksi" (alkuelämä, joka on ehkä itse DNA:n "kuva", valmistaa kaarilla aina uuden pesän... itse aine tekee niin). Eus kaal ... veden kallistus... se on hypotenuusa, Ketzalcoatl-kaaviossa __ | / Vesi pysyi rinteessä. Miracal. Kalatan sinua. Nämä kalattamiset tiedetään. Että jos on vas, niin kalattaa.
KA-PILE (surface-peel) - VALE-KI (lie-force) - KALI-VE ( /-water)
KA-VEIL (surface-veil, air) - VA-KIEL (scales' pointer) - E-VULCA-
KAVELI (san? friend) - VAAK-LIE (scales lie) - VALKIE (white light)
KUPELA (kupera, convex) - LUKEBA (lukeva, reading) - VALKEU. (white)
KUU PÄÄLÄ (moon/cover on) - KULEBA (kuuleva, hearing) - RAVKEU (raavas koi, strong rise)
KUPOLI (cupola) - LUE-WAK(read scales) LUE-BAK(read back) - BUE-KAL (good inclin.)
........................................................... BAU-KAL. (build kant)
PRIKUL (evä, fin) ...........................................................
Nyt tiedetään mitä suomalainen kolmio tarkoitti. Jos ei täsmälliseen piin tai vuoden pituuden mittaamiseen liittynyt, niin ainakin tarkoitti, että prima & prikulleen.

APRI (think, best, afri, cream? .........APRO, afroditen arvoitus,
.............................................niin kaivakaa kalli kulli kurri, varmistin
...........................................asian äidiltä, kurri vaahtoaa, hahaa ,tiesin! Ei meillä ollut mitää separaattoria, meijeri teki ne jutut. Voi-könttikö siihen jää, kultaiseen keskukseen? Para liittyy voihin siten, että prii, priima, paras, kerma on voin vieressä. Ja lumoukselle jää edestakaisen liikkeen, to and fro, luoma vaahto, afros, Afrodite-nimen alkuosa. Hyvin toimii tämä Ketzalcoatl-kaavio. Ööh... olikohan tuo miten... mitä ne on ne ambrosiat ja muut sellaiset... meren vaahto... fresh, aallot ja nousu- ja laskuvesi.

Arvoitus "Maito kaatui kalliolle, piimä pirtin lattialle. Ei lähde nuollen, vuollen eikä siivellä sipaisten." menee aika läheltä noita juttuja, kun vastaus vielä on valo, ja löysin tuosta 3 ryhmästä Miduaksen eli valon kultaisen kosketuksen. On kalli, on lattia eli vaakasuora, on maito ja sitä paksumpi maitotuote. On jopa sulkakin ...

Ket-zal :sta saa revontuletkin. Eivätkö ne lisäksi jopa ole viistossa? Ja ovat moniväriset kuin Quetzal-nimisen erittäin värikkään linnun höyhenpuku. Onko lintu kuin revontulet, vai miksi ... ei se kullan värinen ole... "kettu laskee... kuka lukee..."? - liekö kullan-kukertava? Erittäin pitkä pyrstö, mutta tässä söpöin kuva: https://a-z-animals.com/media/animals/images/180x170/quetzal.jpg Tukka, ilme, housut, näkemisen arvoiset. :)
Kiekko keskustelee iloisesti ihmisen kanssa (ja ihminen sanoo LaaPaLaa). :D

____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.