IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Yhä TeotihuacanissaTiistai 13.03.2018 06:22

Joku voi ihmetellä tätä hulluutta... mutta näitä vaihtoehtoja riittää.

Ik-sulke kinni 1-uksi-oven-oben.
LOUKAS LUKOSA ULOS-AK. LOUKAS, LAK OSU. SUOLAK.
liukas jää .... "vain yksi jää" .D

SOULKA ... Sielun kantaa. Henki kantaa. Spira bära. SULKA. Ik sulke. Sielun silmä. SULK AO. SOL AUK. AUR SOK. SOKRAU.

UKO-SAL .... ukonen, salama, yhteys, sidoksissa, taaretu = |
UKU LAS = UKU ZAL = LASKEE HEIJASTUMAT, LASKEE KULMAT
SA LUKU
LUUKAS
AKUROS (accura...)
LUKOSA
OSA LUK
OSA KUL

OS A LUK
ULOS AK = ovi = / al usko. Ako sur. A rukos. Koulas. Kouras. A-rusko. Suorak. Kul osa. Sa-kuro. Uso kal (=maa kallellaan?) Usko Ra. Euskara? Euskala? Uzarovaz.... Utse loo vas ? Itse lay viistosti? = 1 lay kallellaan = maa makaa kallistuneena... Scale scalet scarlet sacra sacar sakara sakari sakura. Vas-kaara, us-koora, Eus-kaara. USKOO RA:HAN TARKOITTAA ETTÄ MAA ON KALLISTUNUT ??? Olisipa vähän omituista. Ensimmäinen... veen kala.. kallistunut... kallistus liittyy kulmien vinkuilemiseen harhakuvaksi kun ovi kääntyy... Euskara ei ehkä liity veden kalaan, vaan "kallistuneena maa makaa", eus kaa laa? Melkein helpompi olisi uskoa veden kalaan. Ei kannata aliarvioida muinaista ihmistä. Joku ihminen voi olla niin lahjakas, silloin ja nyt, että näkee suoralta kädeltä kolmiulotteisen maailman, miten maa makaa. Ehkä naurettavampaa väittää, että Euskara tarkoittaisi sitä. :D
Vas kaa laa ... vinossa maanpinta makaa... vinossa maa litteä... vinossa maanpinta ja taivas /maailma. ="ensimmäinen". "Ensimmäinen laki" ??


Ik sul - sulkee ikkunan
al ukos - alkaa ukkostaa
sa kuro - saekuuro

(pieni alkuruno :)

_________________________________

Tyttäreni tuli käymään. Tiskipöydällä köllötti puolimädäntynyt lehtisalaattipussillinen, niin se kysyi nauraen että mikäs se tuo on. Minä vastasin, että liukas pahee saitana.


Olen edennyt Ketzalcoatl-kaavassa. Keskellä on vaaka 4610 gravitaatio massa ylempi tieto ja totuus. Voisi kai saman tien sanoa ryhti ja ruotu? Kallistuminen, viisto, lumous, kangastus, harha, ovat kai lähinnä saatanaa. Ehkä siinä ovat mukana myös Osiris ja Otava? Saitanaksi sanotaan maan, kuun ja auringon pinnan täydellista kaarta ja piitä, mutta myös kaartumaksi, jonka saatana kai asetti. Tai mikä lie asettanut. :) Se taas EI ole saitanasta ollenkaan, jos taivaalta tipahtaa maahan jokin köntti. Se on vain fysiikkaa, ylempää, suoraan jumalasta. Mutta jos se pudonnut asettuu maan kaarevaksi pinnaksi, niin heti on saitana.
bendumi asetetaan-->2>389-4610-157 <--asetti bendumin =Nepalin&Gujaratin "saata"
Saatana asetti bendumin, syntyi pyöreät pallot :D No nii!
Syntyi liukas pahee saitana, kuun saitti !

Toisten elämän tarkoituksena oli mitata tarkkaan sykli (vai piikö?) (Maat Su meeri, Machu Piccu), toiset sanoivat ympyrää saatanaksi.
___________

Varmaan kaikkea yrittäneet mitata. Maa on kallistunut 23,44 astetta. Ku Kul Kan :ia voisi yrittää sökötellä siihen.
- Ku=kuori=pinta tai taivaankappale nro2,Kuu (kun maa=1,aurinko=sun=3), pinta on maapallon osa ili = ilmakehä=beetto aakkosissaB=2. Kuu ja kettu tarkoittavat pintaa niin kuin pintakerma. Isä ja äidin äiti sanoi kettu.
- Kul=kulum/kolom/3 (yhteys neloseen on sama kuin äänen nopeuden mittaamisen,kaiun ja valon heijastuskulmien sekä trigonometrian yhteys painon mittaamiseen...oliko tämä näin, vai onko kul vain kulta, ja kuuluu neloseen, eikä lainkaan kolmoseen? Sanokaa minun sanoneen, nelosen punnitukset ovat jatkoa kolmosesta alkaneelle fysiikalle ja matematiikalle. Jos kul tarkoittaa kultaa, niin onko kulta ikinä ollut kolmosessa? ööh. ainakin se kuulostaa samalta, kul kuulla kol... kultakin on ollut 3, aluksi. Kirjoitin ensin että "painoa ei vielä silloin tutkittu", mutta jos siinä lukee "kulta", niin tottakai se silloin liittyy painoon. PAINO LIITTYY KULtaan kuKULkan:iin ja KOLmoseen, mutta se liittyy myös siihen mega megy negy neloseen. Kaiken kukkuraksi sana vaaka, scales, löytyy Kukulkanin ja Ketzalcoatlin viimeisestä tavusta, ... yhtyy veteen... morsian... se on vanha nelonen. Viimeisessä tavussa on vaaka ja portaat ja viisto ja lumous ja 1 ja 5 ja punainen ja vaaleanpunainen ja sakura ja sakari ja kaitale ja koili kaili kalte kalli ja utsi uksi uski uchi utchek itchek utu usva ja vesi ja hypotenuusa ja miduas ja valo ja keskikesä ja ensimmäinen ja vasqala... Nämä pitää saada vanhaan ja uuteen järjestykseen nämä 3,4, ja 5 tai oikeastaan koko käsi. Niin siitä se sitten valkenee, ilo ja autuus. En ole vieläkään tutkinut numeroita 458910, vaan vasta 67123.
- Kan=kun/kin/sanka,kantaa?"tasapaino-kiinnitys?"

ensimmäiseen kuun kuva makaamaan, toiseen sama kulmamittana sekä vaa'an asteikkona, kolmanteen sangon sangan kuva, eli kolmas samanlainen kuva, tarkoittamaan samaa sankaa, joka laitetaan pienoismaapalloa pitelemään navoilta. Mistä sen tietää, vaikka ku kul kan tarkoittaisi näitä. Tosin se kuulostaa siltä kuin "Kuka lukea osaa" tai kaavalta pinta-gravitaatio-Kangas(-tus)KanttiKulma. Kukulkan oli Mayojen nimi Ketzalzoatl:lle. Onneksi on 2 versiota. Eivät pakene suomalaisen kynsistä nämä tavut.

___________________________


LUE 3 VIIMEISTÄ KAPPALETTA ENNEN VIIVAA. ....PAIKALLAAN PYSYVÄÄN JA VÄLILLÄ PAIKKAA VAIHTAVAAN LINTUUN ELI KOLIBRIIN SEKÄ KALIBROINTIIN LIITTYVÄ, TÄHTITIETEESEEN, PREKESSIOON ? LIITTYVÄ. Ei sitä arvaisi tällaisia juttuja... ilman wikipediaa, ja kääntelemättä kymmeniä ja satoja tavuvaihtoehtoja, kuinka ketzalcoatl muuttuu pri-lib-kal :ksi. <-- matchäävät tavut, kaikkeen edellä mainittuun. Ketzalcoatl-sana ei ole numeroina takaperin, mutta kolibrina se on kirjoitettu takaperin. Ainoa lintu maailmassa, joka takaperin voi lentää. Kuka ihme nämä on kutonut nämä jutut?! En se minä ollut. Oikeastaan ket sisältää kannan ja kannen, eli 1 ja 2, zal: vanhemmassa maailmassa, törmäys-heijastus-uku-aagus -maailmassa siihen voi laittaa kolmosen, muuten se on 4 niine vaaka- ja teltta-juttuineen. Viimeinen tavu on uudessa maailmassa 5, ikivanhassa maailmassa on itse-edessä-lumoava-aamurusko utu uchi 1 uchek, ja sitten on vaskali... mutta siltä ja väliltä on 1 ja 5 osalta se, että euskala sanoo itse että utchek... Koillisesta menee kaltevan kauttaa viistoon lumouksen nimi... läntätäänkö siihen litteä kala, siihen viistoon oviläpykkään joka on kuin harhainen 2-ulotteinen kuva... miten se kala onnistuu siihen tunkemaan,...tämä on hieman sekavaa. :D Ehkä siihen ei tulekaan merkitystä "kala"... toisaalta se sopii kuin nyrkki silmään siihen "ensimmäiseen"... paitsi että ei kala ole ensimmäinen esi-isämme, vaan kehittyi myöhemmin. ( ...ja minkälaiset ovat olleet sen aikaiset ovet... ai niin, Teotihuacanissa oli hienot "kaavoitetut" asunnot, ei jurttia eikä tiipiitä. Ja he elivät vasta äsken. "Ketzalcoatl" -sana... palaset ovat vanhat, meille täällä tutut, kaavaan asettuvat palat.)
Ehkä kolibri on vain takaperin luettu "kirjo"? Minkä kansan sana se edes on? Ei vaikuta uudelta sanalta. Kalibri sitten voisi viitata pelkkään vaakaan, joka nyt on ihan ketzalcoatl:n perus-juttu, ja oikaisuun alkuperäiseen asentoon. Hyvin vaan sattuu tuo, että on paikallaan, mutta kohta on paikallaan toisessa paikassa.
.............................


P.S. Lumous = maa1, veskala (Porukka istuu vesisakarassa - euskara/vesiportaat - ihan viis.) Leikkaus ja kosketus = 2, katsi tatsi. (Saman porukan katseet leikkaavat hieman niin kuin kodan pystytetyt puut.) Jatko kai sitten kuuluisi, että heidän yläpuolellaan on 3 (ja 4?). Muistuttaa himmeliä, taivasta. Outo juttu... ovatko he unessa... unta... väliaikaisia? Pyramidi on sitten ikuinen? Massan tiivistymä? Maallista shittiä, joka ei heitä koske? Ehkä he katsovat Pohjantähteen? tähtää ... ringissä polttopiste !!! paa-laa.... lapala, palapa, pojepo, alepool ... jäävuoren alla ... orja kaivoksessa... Maassa näkee harhan, taivaassa näkee totuuden.

Sulkakäärme. Ket zal coatl. Sulka kinni utsi/uchi/uksi.

*** Silmätön sielu, spiri para. /konkretia,totuus\ Ennalta oben open oven omen ennustaa. ***
Ei-eye ikke 2 ik/ki kii kiini gravit.massa jäh-mee jag itsek 1 utchek uchi uksi oven oben
*** Ik-sulke kinni 1-uksi-oven-oben. ***
*** Kun vasemmassa aivopuoliskossa on häikkää, niin oikea toimii erinomaisesti. ***
PINTA KIINNI UCHI
= ket zal coatl
= kerma voi kurri
= kuer kulta koili/kalli
= kettu laskee kaitaleen
= __ | /
= sininen keltainen punainen
= kosketus kultainen kesänValon
= 2 - 4 - 5
bendumi asetetaan-->2>389-4610-157 <--asetti bendumin =Nepalin&Gujaratin "saata"
Saatana asetti bendumin, syntyi pyöreät pallot :D No nii!
Syntyi liukas pahee saitana, kuun saitti !
iili/peel kiintee kangastus
tatsi - menkaMegaScaleMegyNegy - utsi, uzarovas (vai mikä se oli?) vaskaala
Pii3 tulee sittenkin, _ 4 _ 5 koska
ILMAPINTA KAAREUTUU - (vaa'an kaari vai mikä tässä?) - SATEENKAARI
piiri spiri sphere sileä pahee paha saitana saita-kuun = __
Tästä seuraa, että
pii pinta ympyrä sileä pahee pähee paha = paras prima kerma kuori maan-iili pinta pii
lumi - jää - vesi/utu

Silmät kiinni niin silloin ovi aukeaa (lumoukseen, jonka väri on aamun koi ja sakura, ja jonka nimi on sakari, ja joka on kuva eli kaitale, ei totta).

__ pinta ilmakehä pintakerros peittää (sulkee?) | kinni.
Tämä on myös ovi, hypotenuusan ja lumouksen lisäksi /


Se vie, kas ihmettä, aboriginaalien juttuihin, sateenkaarikäärmeeseen ja uniaikaan. Piin ja trigonometrian lisäksi. Ja jakaa maidon kermaksi, voiksi ja kurriksi. Valon siniseksi, keltaiseksi ja punaiseksi. Saattaa jakaa vedenkin lumeksi, jääksi ja vedeksi, jossa jälkimmäisessä on mukana usva.

Xhosa-kielen mukaan "ensimmäinen" on veskala 1. Monen kielen mukaan ves on vas vaas viisi viis viisto 5 sakari lumous.

Sanan uchi, utsi, uksi, uski, usva, utu, uzarovaz mukaan lumous on 1 ... jonka katsoin tarkoittavan aamuruskoa, kun valo tulee maapallon takaa, ja maa UTCHEK ICHEK ITSE on edessä.

Mitenkähän tämä on... lumous on litteä kuva kuin kala... vai että isketään kalan läpi nuoli veteen. Nuoli kalaan. Seiväs peuraan koirien usutuksen jälkeen. Valo läpi ilmakehän aamuruskossa. Tämä on aikaa, jolloin auringon tarkkailu alkoi, mutta pakkomielteinen laskutoimitusten teko ei ollut vielä alkanut. Ketzalcoatl ei vielä ollut olemassa, ja lumous oli uchi, 1, kai myös UCHEK. Yksi ja itse.

Kun hullu laskeminen alkoi, tuli numerosarja 235 ja Ketzalcoatl. Se alkoi silloin, kun yhteentulo vielä oli numerossa 3, eikä numerossa 4, kun sammakot, suihkulähteet ja elohiiret pomppivat itsekseen jumalan kaltaisesti ja se oli se hiilihalo-juttu ja allahii, ja kun numeroon 5 oli jo liitetty litteä kuvakaitale. Jos oli oikeasti "hiilihalo", allahin vastakohta, niin silloin oli jo tähtitiede pitkällä ainakin Kuun osalta.

Tai jotenkin näin, ajattelisi, asioitten järjestyksen menneen, kun hapuillen tarkastelee ja hyppii sinne tänne. Voisi kai sitä tarkastikin ja perusteellisemmin tutkia.

Babylonialaisessa kalenterissa oli vuodesta 499 eaa. lähtien ollut 19 vuoden jaksossa 235 kuukautta

On väitetty, että mayat olisivat varhain tunteneet prekession ja että mayakalenterin pitkälasku olisi ollut kalibroitu sen mukaan, mutta useimmat mayakulttuurin tutkijat eivät pidä tätä todennäköisenä. Susan Milbrath on kuitenkin väittänyt, että kalenterin pitkä 30 000 vuoden jakso, joka liittyi Plejadeihin olisi ollut yritys laskea tasauspisteiden prekession jakson pituus

kalibroitu ... kal lib bri ...... ????? = coatl zal ket ? = kalte kirjoitus-vaaka piri-pinta/prima/kerma ......= __ | / ....... kolibri, paikallaan pysyvä lintu. Verratkaa ! Minä en ole mikään tähtitieteilijä. Sitten voitte etsiä missä on kolibreja, ja mikä niiden nimi on. :) Sitten löytyy salaisuudet, pikku-nassukan avulla. :) P.S. Niitä on paljon. KIITÄVÄT POHJOISEEN. Alkukoti etelä-Amerikka. On rubiinia, safiiria, smaragdia, topaasia, timanttia, ja vaikka mitä, kettu, jopa. Ainoa lintu, joka PYSTYY LENTÄMÄÄN TAAKSEPÄIN.


_____________________________________________________

SULKAKÄÄRME??? ... vihreä kantti? vihreä kaitale? Se voi olla revontulet, vihreä viisto kaitale nimittäin. Voi olla häntäänsä tarttuva vihreä suikale, ketun tulet. Ympärillä navan. "A-zul-ka" eli SULKA olisi mahdollisesti " sininen pinta" eli sininen kansi eli ilmakehä ...vai onko se sol-kanta eli auringon pinta, eli 3?
Ket-zal kobra A-PRI DA KABRA .... pri-lib-ko ... pri-lib-kal... ...MITTALAITTEIDEN KALIBROINTI.... ööh... VAAKA KALLISTUU ... sulkan sal kan ... sulkoi sal koi ... sulke kinni uchi agin .. azi kinni, uchi akin 2kinni 1aaki.... azu2 kinni uzu1 aagi

KOSKETUS TATSI 2 KATSE AZU A-ZUL A-ZULKA SULKU kiinni
kinni kulta kunta
köntti YKSI UKSI UCHI UZI UTU aaki aakin agin hopea agin aaki 1 UKSI UCHI USVA UTU UZU UZI

Tiesin, että lumous on 1, uchi, utu. Veskala vaskala sisältää lumouksen vas, ja tarkoittaa "ensimmäinen". Jos sukeltaisi Afrikan kieliin, saattaisi löytyä vanhoja utuja, niin kuin kunta kiintee.

IKKUNA KIINNI - OVI AUKI
I-KU/ SULKU KINNI - UKSI AGIN. - VESKALA = 1. = UTU,UZI=LUMOUS
ENSIMMÄINEN, UKSI, UZI, LUMOUS, VASKALA, EU'S KALA, VEEN KALA
Ahaa, u-zi = uu-zil = o-zil = SILMÄTÖN. Utu, lumous, usva.
Ik-sul saattaa olla ikkuna. No ei näe sittenkään mitään.
Vaaleanpunainen silmätön veen kala ??? Sinisen pinnan para-kosketus... kultainen kulta-köntti ...
Ensimmäinen merkki pinta = Veskala Jelt Pil/Pir/Pri = The First Mark Pi =Coatl Zal Ket

Uchi! 1 Ovi aukeaa. Uskii, kimppuun kiinni! Piirittää...

Me-ka Me-ga Sa-ka(ri) ? 3 kaarta vierekkäin: ilmakehä, 1/2 aurinkoa noussut=egyen,even, ja sateenkaari
Manke Menka Sanka/Sanke
MankRe MenkRa SankRe/SankRa


Niiiin... siinä on sininen (ilmakehä eli maapallon kuu/kettu), keltainen (kulta) ja punainen (lumous, se on aamu-usva, aamurusko sekä "sakura"). Ai niin, nyt tajuan.... kun kulta ja lumous sekoitetaan, niin tuleeko siitä "mid vas" ??? oranssi, ei niin tumma kuin ehkä on punainen väri. Tai kevät... Ket-zal olisi vihreä.... se Quetzal-lintu tosiaan on pääasiassa vihreä....
Ilma, näkymätön, on olemassa. Materia, täys todellisuus. Kangastus, näkyy, ei ole.
Vihreä olisi myös "kuu-kun". Mikä on kuukuna? "kuukunan muna". Kaiken lisäksi "paran-voi" asettuu samaan lokeroon ketzalcoatl-kaaviossa kuin kuukuna. Ei se ehkä asetu mihinkään kaavioon, se, vaan se on hengen voi.
Ehkä se ketzalcoatl on myös se ankerias, mutta ennemminkin onkeria. tai vielä oikeammin onkerias. ...keri sitä lankaasi punaista... kerias on kynttilä... kyllä siitä kynttilänkin kokoaisi, kun oikein vääntelisi... kun on rasvaa ja tulta, niin langan punoo punosta.


Teotihuacanin pyramidin alla tosiaan on "vesisakara", joka voitaisiin sanoa myös "eusakar"? ja vääntää se Euskara:ksi. Eau-scara/eau-scala olisi "vesiportaat". Tässä on vesiportaat pohjois-Filippiineiltä:
http://allthatsinteresting.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/rice-terraces-why-two.jpg Tuolla on paljon noita riisiterasseja, ties kuinka suurelta alueelta terassit täyttävät kukkulat, keskellä pohjoisinta saarta, ne ovat vanhoja, ja ihmeeksikin kutsuttuja.
LISÄKSI: Baskin eli euskaran kielen numeron 7 nimi muistuttaa eniten Cebu-kielen 7:n nimeä - sijainti keski-Filippiinit.
Myra kal on vähän niin kuin "myrätä rinnettä" :D Niin tulee miracal siitä?
Eu sgaala = "Rakastan sinua (portugali). Eu scaala = "Olen nojaten" (romania) (Eau skaala, vesi nojaa? esim vuoreen...?
Vas kaara = "Mennä suoraan" (maori). Vas cara = "sinä kohtaat" (Espanja)
Vas gara = "kilpailet" (kroatia). VESQALA = ENSIMMÄINEN (xhosa)
Wesqaal = "länsi" (somali)
"Mistä on lähtöisin?" : veen kala, eaus kala. :D Water's Fish = Eu's kala. Onkeria=kaikkialla, ankerias= kaikkialle ympärilleen ainetta kerinyt??? Onkelia= kaikki yhdessä (kerääntyy nuotion ympärille??) Teotihuacanilaiset tutkivat kyllä samoja kuin minäkin, aineen käyttäytymistä elämän tavoin, eivätkä vain kalaan asti. <--> Marsissa on sellaisia elämänpesän näköisiä juttuja, että 2 liuraketta asettuu "pesän reunoiksi" (alkuelämä, joka on ehkä itse DNA:n "kuva", valmistaa kaarilla aina uuden pesän... itse aine tekee niin). Eus kaal ... veden kallistus... se on hypotenuusa, Ketzalcoatl-kaaviossa __ | / Vesi pysyi rinteessä. Miracal. Kalatan sinua. Nämä kalattamiset tiedetään. Että jos on vas, niin kalattaa.
KA-PILE (surface-peel) - VALE-KI (lie-force) - KALI-VE ( /-water)
KA-VEIL (surface-veil, air) - VA-KIEL (scales' pointer) - E-VULCA-
KAVELI (san? friend) - VAAK-LIE (scales lie) - VALKIE (white light)
KUPELA (kupera, convex) - LUKEBA (lukeva, reading) - VALKEU. (white)
KUU PÄÄLÄ (moon/cover on) - KULEBA (kuuleva, hearing) - RAVKEU (raavas koi, strong rise)
KUPOLI (cupola) - LUE-WAK(read scales) LUE-BAK(read back) - BUE-KAL (good inclin.)
........................................................... BAU-KAL. (build kant)
PRIKUL (evä, fin) ...........................................................
Nyt tiedetään mitä suomalainen kolmio tarkoitti. Jos ei täsmälliseen piin tai vuoden pituuden mittaamiseen liittynyt, niin ainakin tarkoitti, että prima & prikulleen.

APRI (think, best, afri, cream? .........APRO, afroditen arvoitus,
.............................................niin kaivakaa kalli kulli kurri, varmistin
...........................................asian äidiltä, kurri vaahtoaa, hahaa ,tiesin! Ei meillä ollut mitää separaattoria, meijeri teki ne jutut. Voi-könttikö siihen jää, kultaiseen keskukseen? Para liittyy voihin siten, että prii, priima, paras, kerma on voin vieressä. Ja lumoukselle jää edestakaisen liikkeen, to and fro, luoma vaahto, afros, Afrodite-nimen alkuosa. Hyvin toimii tämä Ketzalcoatl-kaavio. Ööh... olikohan tuo miten... mitä ne on ne ambrosiat ja muut sellaiset... meren vaahto... fresh, aallot ja nousu- ja laskuvesi.

Arvoitus "Maito kaatui kalliolle, piimä pirtin lattialle. Ei lähde nuollen, vuollen eikä siivellä sipaisten." menee aika läheltä noita juttuja, kun vastaus vielä on valo, ja löysin tuosta 3 ryhmästä Miduaksen eli valon kultaisen kosketuksen. On kalli, on lattia eli vaakasuora, on maito ja sitä paksumpi maitotuote. On jopa sulkakin ...

Ket-zal :sta saa revontuletkin. Eivätkö ne lisäksi jopa ole viistossa? Ja ovat moniväriset kuin Quetzal-nimisen erittäin värikkään linnun höyhenpuku. Onko lintu kuin revontulet, vai miksi ... ei se kullan värinen ole... "kettu laskee... kuka lukee..."? - liekö kullan-kukertava? Erittäin pitkä pyrstö, mutta tässä söpöin kuva: https://a-z-animals.com/media/animals/images/180x170/quetzal.jpg Tukka, ilme, housut, näkemisen arvoiset. :)


Kun ihminen kuvassa kannattelee vaaleaa holvia(?), niin mikä punaisen alustan muoto jää holvin sisään? Se punainen kaartuu kiekkomaisesti liittymään johonkin tai sulkemaan jotain, omaten ehkä muutaman ulkopinnan pykälän... (muistuu mieleen: a) massat Helsingin turkoosien fossiilien kalliossa, b) jättimassat Himalajalla harmaan ruskea kuva, c) <-- vertasin Marsin valkean "jätti-nilviäis"-kuvan jotain osaa tuohon, d) galaksien reunusmassojen osakokonaisuudet roikkumassa kiinnittyneenä toinen toisensa niskaan. (En tiedä, mitä tuo punainen alusta oikeasti on. Näyttää vaan aika mielenkiintoiselta, ja kuvien piirroksia on osittain tai monessakin kohtaa tehty alustaan liittyviksi. Ehkä punainen on taivaalla ei-näkyvä musta alkuelämä, ja vaaleat pienet kuvat on levitelty siihen kuin tähdet?? Ei välttämättä, mutta voisi toisaalta ollakin.)


Kiekko keskustelee iloisesti ihmisen kanssa (ja ihminen sanoo LaaPaLaa). :D

____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.