IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ShivaKeskiviikko 18.07.2018 17:20

Jos sanotaan shiiva, ja näytetään tuollainen kuva, niin kiekko leivotaan silloin siitä. Se ei ole fallos, vaan se on saviköntti, MASSA YLEENSÄ. Linga voisi viitata linkoamiseen/keskipakoisvoimaan.



Monesti näyttää siltä, että tähtitiedettä on piiloteltu vaikka minkälaisilla tavoilla. Ei voi uskoa tuota, että on mennyt läpi väitteet sukuelimistä. Ehkä oikeasti on palvottu materiaa (niin kuin arvelin Allahin palvonnan olevan, ei sitä voi tietää, onko ollut niin, mutta pieniä viitteitä luettavissa Orionin- ja Härän tähdistöistä ja tästä).

(Minullahan on lisäksi oma teoriani galakseista, että pyöriminen aiheutuu massan työntymisestä ympärillä olevaan tyhjiöön 2 reiästä, jotka ovat keskellä olevan munan päinvastaisilla puolilla, munan, joka sinkoutui äitigalaksinsa keskeltä. Ja ulospuhalletusta tulee uusi äitigalaksi, joka pumppaa massansa tiukasti keskelleen valmistamaansa munaan, jota ympäröi joustava ja kestävä mutta suhteellisen ohut, jopa läpikuultava kalvo. Jos on galaksijonoja, ovat ne kaksoislangoilla kasvatettuja, muuten lähes samanlaisia... Katsoin sammalta ja galakseja, voisi olla noin, tai ei voisi olla, tai voisi olla noin ja näin. Mutta elävää kaikki.
Avaruus näyttää olevan täynnä mustia (ruskeita) läpinäkyviä lehtiä, jotka näkyvät tavallisesti vain niin, että niillä on aurinkoja? reunoissa... jos on galaksi, niitten mustien lehtien nenät osoittavat siihen ja ovat nenä kiinni siinä galaksissa... pari isoa saattaa ruveta emokaariksi... jotain sellaista. Kaksoislangat risteilevät ikuisesti... ja valmistavat pesän, jos on syötävää... Jos kysyy, miksi ne niin tekevät, niin yhtä hyvin voi kysyä maapallon eliöiltä, onko niillä jokin tavoite, sukupolvijatkumoissaan ja valinnoissaan. Ihminen on kuin pieni galaksi: se munii, ja lisäksi pitää sisällään tietämättään pienempiä elämänjatkumoja: suoliston bakteereja. Ei se ole ihan sama asia, ne bakteerit eivät ole sinne itsekseen ilmestyneet. Mutta samantapainen asia: elämää, joka on eri kokoista ja elää sisäkkäin, ja ne pienemmät ovat sen isomman rakenteita.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.