IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 19.08.2018 18:08

Ket zal coatl - sekoilen näitten kanssa koko ajan. "Kaksi - paras/kulta - maaKanta" tekisi tästä kuin nykyajan palkintokorokkeen/-korokkeet. Itsepuolustuslajeissa keskimmäinen, voittaja, olisi painonhallinnan mestari, 2. olisi ketterä ja taitava askeleissaan, ja 3. kamppailee maan vetovoimaa vastaan.

Keb nega ise. Se ei ole nykyajan palkintopallien järjestys. Tämä on Kevyt Kaula Itse-koko. Auringonnousun 3 viimeistä vaihetta. Keb tarkoittaa tässä puoliympyrä- eli luokin näköistä vaihetta, varmaankin. Nega on neck, päättelin sen siitä, että sen eräs nimi saattaisi olla akoltah, joka kuulostaa dekoltee:lta. Ehkä tämä sarja edeltää nykyistä palkintokoroketta. Kebnegaise, ketzalcoatl ja kukulkan voisivat kaikki olla Kevyt-Vaaka-Maa, mutta kebnegaise:ssa se maa on... mää ite :D oma ruumis... tämä nyt on tämmöstä, monisyistä, biologiaa, fysiikkaa, maantietoa, astronomiaa, vanhoja tapoja, menneisyyttä ja kieliä enemmän ja vähemmän sekaisin, ellei psykologiaakin hivo. <-- hahaa! vanha sana: hover höber hivo hipo hepo, leijuu ilmassa. :D Kato, kun on vaihe utsi, niin se näkyy utsi, eikun ei näy läpi/uchi, maa ei näy läpi... mutta siellä se on, valo, vaikka ei näy. :D Mutta ilman valaisee. Niin mikä näkyvyyden estää, olet sinä itse, kun olet se maa mää sää. :D

Lentävä bainon menettänyt 6, viimeinen vaihe _O_. Yhtyy maahan baino, ja kippurassa ruukussa 6 waino. Siellä 6-puu.

Palkintopallit eivät yletä sinne asti, missä aurinko on noussut. Sinne pääsee vain se, jolla on tahto kuolla, kol-tah (mor-tah). En tiedä, pitääkö paikkansa. Pala sopii noihin muihin. Saa lopussa kunniakorokkeen, eikä gravitaatio enää pidättele.

Kaulasta saa islamin edellisen auringon vaiheen, nimittämällä sitä varreksi, eli warsi. Se on väärinpäin käännettynä mutta samaa tarkoittavaksi käsiteltynä, eli kielto eteen lisättynä: aisraw eli aisrab eli aislab, joka saattaa olla a-islam. Islam olisi noussut aurinko. Ra saa uuden muodon: sram. Muslimit olivat myös silatra.

Viehättää karttaa: atrak <-> karta = atri <-> irta. Atripolis <-> silopirta. Silopirran pitäisi olla silop-irta, polis-irta. Palat irti.. Joo... muslimit eivät olekaan sileä pinta, vaan sinatra, eli palat irti, polis irta. Tai otapa tuosta selvää, miten se on, tai siitäkään, että Birta on lisäksi virta.
Sinatra kuulostaa toisinpäin (Artanis) Artemis-nimeltä, joka olisi toisin päin Simetra (=symmetria, romania). M=n -tapaus. Ihme jos ei ole sama. Jos silatra-sana käännetään Artemis-"moodiin", tulee Siletra. Ehkä tästä saa ra:n palat: ra-delis, ja lepran palaset...
"Artemis ja Apollon olivat kauniita lapsia..." - artemis-sana näyttää olevan symmetrian, simetra, vastakohta.


______________________________________________________

Yritin saada kiinni lohikäärmeen hännistä ja muista. Mielestäni numeroruudukoista tuli aika hienot, ja vanha Bad Drama -loru numerosta 5 taaksepäin näyttää turhan osuvalta, ollakseen vain sattumaa: Sakari kettu ketju pettu wed-ju. (Sakari-sormella) lumotulla on jälkiensä-peittely -retkiä, kuin ketun jäljistä on puolet poissa. Juoruketju kulkee asiasta, puoliso pettyi, koska hän ei olekaan enää ykkönen, vaan beetta, kakkonen, = maan peitto (=ilma), pettuleipä/korvike. Wed-ju, bad draama, kiinalaisittain, päättää lorun peukaloon. (Kukulkan-sanan vanhimpia lähteitä: väitän, että "kul" tarkoittaa kunta ja kulta. Kunta Kinte syntyi länsi-Afrikassa. Nimi voisi tarkoittaa "Ymmärtää ja osaa laskea - Paino/massa". "Ku" on yhtä vanha ja samaa sukua kuin sanat kuu, kupu, kuorma?, kupera, kuhkea, kukkea, kukka, kuori, kupoli, kumpu.) Suuri J:n muotoinen "juuri" täsmälleen pyramidin alla: On voinut yläosa olla maan pinnalla ennen pyramidin rakentamista. Tuntee maat hyvin, jos tietää, että kuinka monen kymmenen metrin syvyydessä sillä jätti-fossiililla on J:n muotoinen koukku. Ellei ole kaivellut ja mitannut sitä maan pinnalta käsin sen verran, että voi arvata metrin tarkkuudella missä syvyydessä koukku sijaitsee maan alla. Kaivusuunnan maali olisi ehkä 2m kokoinen, olisi varaa tulla melkein metrin heitto silloin, ja onnistuisi silti. Patsaat istuivat "vesi-jukassa", ruutu 5, tosiaan yläpuolellaan waino, ruutu 6. "Pureutuu alkujuuriin" "vaskala/euskala" ... pureutuu kielen alkuun ja elämän alkuun, täsmälleen kuin minä. On vielä yksi selitys, yhtä huono kuin muutkin, maan alla olevalle Teotihuacanilaisten vesiluolalle: Entisaikojen ihmiset pohtivat gravitaatiota, ja näyttää, että heillä on ollut myös tapana mitata eri vuorten korkeuksia merenpinnasta. Jospa he ajattelivat "yhtyä veteen" = maapalloon, jos menivät vesirajan alle? Sitten maalauksesta, jossa on kirkkaanpunainen pohjaväri: Jospa se on olevinaan Mars, otukset nuolevat maanpintaa... toistavat matama tai napana tai jotain, jälkimmäinen olisi napa-pohjois tai napanappi. :) Aika minimaaliset kirjainmerkit käännettävänä, tekstinä jokin 'laapalaa'. Ehkä "Niponi" olisi sekä punainen, että Japani?! (Arvelen nipponin viittaavan nipussa oleviin auringon eli napin osiin... vai onko se anti-nippu, rippon, rewenu?) Re ank sai, sai re ank, 73 palaa... nasai re, koko puoli kolme. Ank-erias, palat eriytyvät? :) = sin-atra... ankerias= ei keri. Keriminen ja ankerias liittyvät molemmat sähköön, kai. Rekna =laskea ja rätnätä? Sai on puolet ympyrästä. .... Rekna sai, laskea kaari puoliympyrästä.


Silmät loistaa kuin auringon nousu, ja tukka on kuin sumua. :D
En oikein kunnolla tajua noita kaikkia onkkel-sanoja. Kaikki yhdessä, luvut yhdessä, ...? 7 para + 3 reki/juksa = 10 kokonainen. =
SAI REK NA = ANKERIAS. Luokki + reki ... SA NA LEEK = SANALEIKKI? (Sa on sama kuin sai (syötin kaari), ja rek on sama kuin leek (liukas, sileä, reki).

_________________________________________
Tässä voi olla vähän erikoisia muna-juttuja...



Patsaat istuivat suuressa J:ssä, J:n muotoisessa koukussa, joka oli kuin kellertävä, säännöllisen suomupinnan peittämä muinainen jättijuuri, kohti maanpintaa lähti suorana ja paksuna siitä. Ei mainittu tv-dokumentissa mitään siitä valtavasta koukkujuurisesta jäänteestä, vaikka se oli selvästi jokin valtavan kasvin jäänne.

"Veti vesiperän" ...? "Näytti närhen munat" ? :)
Jos luolassa oli perällä pitkällä matkalla vettä, ajateltu jopa että täytyy sukeltaa kohtalainen matka perille, olisi pakokauhu aika paha asia, jos muutenkin perille meno olisi vaativa sukellus hengittämättä. Tai ehkä paikka oli miehuuskokeeseen tarkoitettu, tai ajanvietteeksi rohkeimmille (tai pelokkaimmille) ? 4 sakaraa, joista 3 umpikujaa: lisää mahdollisuuksia panikoitua ja/tai hukkua. Vedellä täytettynä paikka on kuin jostain videopelistä, paitsi että oli totta. Hetkinen... miten vedellä täytetyssä luolassa olisi nähnyt mitään? Onko sellaista valaisinta ollut olemassakaan? Käsikopelolla... ehkä ei sellaista... onko vesi tullut sinne vahingossa? Se ei tainnut olla kokonaan vedellä täytetty... no ainakin valon voisi sytyttää siellä perillä, silloin. Aika iso mysteeri. "Yhtyy veteen" = kuolla? No onpa mukava oleskella ja kahlata siinä vedessä sitten, jos siihen ovat jotkut kuolleet yhtyneet ... Tosiaan kauhukammio. :)
Olikos Egyptin 1. ison pyramidin alla ollut labyrintti, jossa vettä? Ehkä siellä soudellaan, manalassa ... ehkä tämä menee minulle tuntemattomaksi ilmankosteus-asiaksi... Outoa, sillä kosteudesta seuraa hometta. Jospa kivi tarvitsee säilyäkseen kosteutta, ettei murene... Päädyin taas siihen. Egyptissä pyrittiin ikuisuuteen? No eikös kiven vanheneminen ja mureneminen silloin pitäisi yrittää estää? Ööh... mahtaako se kosteus nousta maakerroksen läpi ylös, jos kovaa laavaa on välissä paksulti, luolan ja pyramidin välissä? Tämäkin selitys tuntuu väärältä. Pyramidin alainen asetelma tuntuu ennemmin vaikka mietityltä ratkaistavalta viestiltä ajassa, kuin paksun maan läpi kosteuttajalta. Jospa se sittenkin on pelotuskammio... Ja joku on halunnut näyttää ehkä taitonsa, satuttamalla tilat allekkain sentilleen? Tiedemiehet eivät kuulemma tiedä, kuinka se on onnistuttu tekemään. (Eikös sekä suunta että matka pystytä katsomaan molemmat mittanauhalla... Säilyttää suunnan, ja mittaa matkan. Muistaakseni osaset ovat vaakasuoria, ei ole siis kulmia, jotka venyttäisivät matkaa pitemmäksi. Miten se suunta saadaan pidettyä, kun tulee iso porras alas... ehkä se alaspäin valuva mittanauha kertoo mikä on suunta myös eteenpäin... kai sen jotenkin saisi turattua... :D valonsäde... ottaa hiuksen-ohuen langan, ja ottaa mittausten keskiarvo-suunnan.)

_______________________________________________________

Tuo satumainen sammakko, kai senkin on pakko olla joko alkuelämän kaarta tai kaarien keskus-"tuotos" (tai sen "pää" on kaksi lehteä). Saattaa noissa kiviröykkiöissä olla hieman kehittynyttäkin fossiilia, ei voi tietää... voisi olettaa löytyvän kaksoislankaa, ja ehkä vain erilaisia muotoja siitä? Ehkä mustia kerroshelmoja ei ole olemassa? Mutta näyttää kuin olisi.
Kaksoiskaaret ovat kasvattaneet loppupäänsä, jotka kaartuvat yhteen, paksuiksi. Näyttää tässä paikassa siltä - kuin säiliöiksi. Eivät kaikki, mutta monet. Ehkä syvän pesän rakennukseen lavalla osallistuu useampikin (jokin), kuin vain 2? En tiedä, lopettaako joku oman jatkumonsa ja lähtisi osaksi pesää... ehkä ennemminkin isot kaaret paloittuvat jostakin tarpeesta? Hämärää... Ei se ole enää yksin etenevä kaksoislanka, jos on irrallinen yhdyskunnan rakentaja. Onko tuolla kaukana alhaalla maanpinta kuin kivettynyttä vaahtoa? Ja sitten on vielä helminauhamaisen kyhmyistä ohutta putkea, jonka pääväri saattaa olla musta... sitä putkisto-tappuraa oli eräässä toisessakin maisemassa musta-harmaa-valkeana.

or 1 leaf...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.