IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

20.9.2018. Tämä on parhaita, uksi-merkin, airokalan ja pii-spiraalin kanssa. Teotihuacanin aika, vuosi, ympyrä, cycle, pii, on alimmaisena maan sisässä. (Sieltä lähtee piin desimaalit.) Joo, neliö=perusta, edustaa tietoa, te:ta, eli je:ta eli taivasta. Ja on muuten kivipatsaitten yläpuolella. Hmm... "vuosi peittyy taivas..." ..."taivas peittää maan"... "vuosi-kuukausi -tieto"... "kuul ku kan" ... /\OL kai-ki tieto?... On asia, joka on sekä maassa että taivaassa, ja se sisältää neliön: Alkuelämän keskuspesät ovat galaksin tähtimassan alkuelämä-jatkumoissa vinoneliön muotoisia, ja se on maaperässä ja sammalessa ja... epäilen samojen neliöitten olevan 2 dna-langan välissä, jos se litistettäisiin.




______________________________________
20.9.2018. Tämä ei kyllä liity Teotihuacaniin. (Viime yön zahlu eli saldo :D) :
. . . . . . . . Zahlu-veikka - -> 172. 2: nalu vieka <-- naali viekas :)
. . . . . . . . Kalu-le(i)ka - - -> 849. 8: walu kieka
. . . . . . . . Balu-keikka - - > 365. 6: kalu lieka . . hieman hulluja juttuja
______________________________________


18.9.2018. Lisäys: aivo-selkäranka -yhdistelmät leijailevat ilmassa siis SIINÄ kuvassa, jonka Teotihuacanilaiset maalasivat punaiselle alustalle, onko se seinämaalaus kenties. Eivät ne minun tekemissäni kuvissa leijaile, miksi minä niin järjetöntä tekisin, minä ratkaisen arvoitusta. Olisi mielenvikaista puhua ilmassa leijuvista elimistä, joita ei ole missään. T. maalaamassa kuvassa kaikilla on matomainen/oksennusmainen puhekupla, jossa kuvataan sanat, joissa 1. ja 3. tavu ovat heillä samoja, ja keskimmäinen tavu erilainen. Sanat voivat olla esim pojepo (maa-taivas-maa), la-pa-la (taivas-maa-taivas), tai matama (mitata/matema eli maa-taivas-maa). Heidän ko. maalauksessaan leijailee myös irtosydämiä, etanoita, ihmisiä hokemassa matamaansa, perhosia. Kyllä siinä maalauksessa sydämiä on, niitä, joita he irrottivat (haluan uskoa, että hyvästä syystä ja lain mukaan), aivoista jne en ole varma, että onko niitä siinä kuvassa. Merkkien kirjoittaminen näyttää ikään kuin kielletyltä, tai väistellyltä, viimeiseen asti kirjoitusmerkkien välttelyltä. Pyramidin kyljessäkin on numeroita, mutta niitä ei ole tehty minkäänlaisilla kirjoitusmerkeillä, vaan pituuksina. Kuin vastaisku numeroitten piirtelijöille. 3 sakaraan päättyvä ristinmuoto melkein on jo jonkinlainen merkki, mutta ei se kirjoitus-merkki ole, jos sakarat osoittavat pääilmansuuntiin. Onko sakaran kuva kirjoitus-merkki? ...merkittömyys-sääntöähän pitää olla rikkomatta viimeiseen asti. Eivät he ympyrääkään tainneet piirtää, edes sitä merkkiä ei ole. Irvistelevä peto tai pitkä kala... pitkä kala olisi pystyasennossa kirjoitus-merkki, mutta vaakana se on pisin kala - ne pyramidissa ovat vaaka-asennossa. Sydän... sen nimi saattaa olla "jälki", eli "merkki", olikohan turkiksi tai jollakin kielellä... mutta oikean sydämen kuva, lihaksisen elimen siis, niin mitä siitä voi sanoa, ei se kirjoitusmerkki ole. ... ai niin, alas- ja ylöspäin olevia väkäsiä oli saviruukun kyljessä... kangastuksen kuva?... olipa minkä kuva tahansa, niin on merkki, samoin kuin apilan kuvakin.

Eläimiä ja ihmisiä tukehdutettiin pyramidin massaan, jotta saatiin pilkun jälkeinen 12. numero ilmaistua? Ei se haittaa, jos ne oli raiskaajia yms. Miljoona-kaupunkiin on mahtunut hirtettäviä. Eläimistä ei välitetä nytkään. Hautausjärjestys taas on hyvinkin 14. pilkun jälkeisen numeron kaltainen: spiraali ulos. Molemmat ovat tukehtumis-ulkoavaruus-ulos sinkoutumis=shiva -yhdeksikköjä. Sopivasti näitten tukehtumis-yhdeksikköjen keskelle osuu 7-"suoraan alas" lävistys, jota äimistelemme sekä me, että pyramidin alle asetetut patsaat. Pyramidin alle hommattiin vettä, jotta saatiin ilmaistua "vas",5, ja "tukehtua",9. Patsaiden asento kertoo kaksi eri 5:sta: lumoutuminen ja viistous. (Kolmas 5 on vesi.) Eikun sakarakin on 5, kyllä... mutta laitoin sen kolmoseen. Tämä on aika osuva selitys. Onkos tuo joku vitsi tuo neliö, onkalo-liitoksessa? Liittyy yhteen niin se on 4. Delta tarttuu. Ihme-porukkaa, kyllä. Numerosarja voisi luetella itseään pari pykälää eteenpäinkin (kauemmas planeetaltamme). 2. viimeinen 3 sopisi Auringon pyramidiksi. Ympyrän kehälle tarvitaan 6 sädettä... ehkä 6 on muuta kuin kivi-paino? 6 on myös korkeus, hauta, paikka. ..."Harvinainen vieras toisesta maailmasta - through-merkki, uxi-merkki, 1-merkki, alfa-merkki."



____________________________________________

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ muutama sana otsikon ulkopuolelta ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
jetu= elävä. (ol jetu = oli elävä? --> olj / oil ?)
Ljetu= kesä. Latva= korkein kohta (-->Latvia?)
Kesä= i blad. Talvi, dalBi. (Ruotsin "lehdessä", takaperin.) I blad, som(mar)-tid, ibland.
"tai vaikkapa vari, niin kumpikin paikkansa ties." Swahili: baridi= talvi
Winter <--> retnib 3 nipussa niin paahtaa täysillä?
"Retnib" muistuttaa sanaa "rätnääpi".
_____________________________________________

Jos numero 1 ei esitä harppuunaa, niin silloin se esittää airokalaa! Airokalan päässä on harppuunan väkäsen muotoinen töyhtö. Harppuuna menee läpi ja tappaa, niin kuin uchi. Mutta uchi 1 on usvainen lumous myös (tosin sekoittunut atrak:n, 2, kanssa), niin kuin airokala varmasti on lumoava, ja lisäksi 1 on pystyssä kuin airokala joskus. Airokala näyttää epäilyttävästi ketzalcoatl-sulkakäärmeeltä. Airokalalla on kokopitkä hulmuava selkäevä, ja välillä se on viisto ket-katto, välillä zal-salko, ja välillä koatl tyyni vaaka. Vaikuttaisi säilyttävän erikoisella tavalla asennon/suunnan ja suoran muodon. Se on harvoin nähty, ohut vedessä killuva, jopa 18 metriä pitkä "suunta". Jos airokala on se sulkakäärme, niin olin oikeassa siinä, että ketzalcoatl on myös suorakulmainen kolmio. Olen varma, että airokala on sulkakäärme. Viimeksi niitä harvinaisia ilmestyksiä on nähty mm. juuri Meksikossa.

Tämä on niin hullu ruudukko... "yskii"... "uskii" ...


Voi myös sanoa: "Ensimmäiseksi ihminen nauraa painovoimalle." (6kk ikäiset vauvat nauravat esineen pudottamiselle.) Ehkä sille olisi jatkoa, esim. niin, että "Se jää viimeiseksi nauruksi, jos/kun painottomuuden vuoksi nauraa".

Useita merkityksiä omaavia numeropaloja voi tietenkin järjestää toisinkin. Se Teotihuacanin pyramidi+alaluola -laitos on sellainen, että siinä on kuin kaikki palat päällekkäin ladottu. On nirhatut tukehdutetut, on vettä ja viistoa ja hautaa ja laskeutuvia tasoja (jotka tosin eivät ne ole viistoja), ja vas-lumoustakin on sakarana ja viistona ja... ja painoa ja "kaikki yhdessä", kolmi-haara... Kaikki yhdessä keskellä. Niin kuin kaikki yhdesssä on keskellä ilmansuunta-palapelissä, mutta tuolla ovat keskellä kaupunkia, päällekkäin. Outo teko... vähän kuin kirkko, joka muuten ON jollakin kielellä se "kaikki yhdessä", muistaakseni.
Voisihan sellainen luola olla hyvä suojapaikka hurrikaanilta. Olisiko ilma riittänyt perällä?
Heidän pyramidinsa ja luolansa on kuin loru. Alku, "ensimmäinen, vaskala", on maan alla. (Eikös muuten ole olemassa niitä jotain olmeja, maan alla vedessä, sokeita?) "Lorun loppu" on kai maan päällä, pyramidissa. Mekin vertaamme ihmiselämää/ihmiskohtaloa loruun, niin että jos kuolee, niin se on lorun loppu. Sormilla, oikeastaan numeroilla, kerrotun tarinan loppu.
Ensimmäiset runot, loppusointuineen.
Jos maanalainen luola ei ollut kaivo, viemäri, kylpylä, eikä väestönsuoja, niin voiko se olla ollut musiikkia varten? Vaimentamiseksi tai kumeuttamiseksi? Pienen asian takia kaivaisi valtavan suuritöisen luolan... uhrit+suuritöinen luola, jonka kaivaminen kestää vuosikymmeniä on jopa epäinhimillistä (jos ne olivat uhreja, eivätkä rikollisia). Iso vaikea työ, kuin Kheopsin pyramidi. Tarkkuutta vaativa allekkain satutus. Tavoite on ollut tehdä tarkkaa, valtavaa, ikuista. Mitä iloa siitä irtoaa? Ihan kuin se olisi tehty tulevaisuuden ihmisten ällistykseksi. Ehkä siinä oikeasti on lorupalat päällekkäin, pyramidin kohdalla. Ainakin sanat ja varsinkin numeroitten nimet säilyvät ... kuin kivi. Ehkäpä käsi ja mieli kurotti kaukaisuuteen, tulevaisuuteen. (Vasta 2000 v. kulunut.) He tiesivät, että tekniikka kehittyy, ja halusivat voittaa meidät? :) Eikun nikertää ja nakertaa niin hyvin ja paljon, että saa huomion.

Kuvassa leijailee irtosydämiä ja ikään kuin aivo-selkäranka -yhdistelmiä... ei tiedä minkälainen Auswich-meno siellä on ollut vai onko kaikki ollut inhimillistä. "Koukku syvällä kaupungin sydämen alla"... tiedättekö, että punastumista yms vakavina oireina poistetaan tuhoamalla ihmisen sydämen takaa jokin elin selän kautta. Ihan Suomessa, tänäänkin kai. Tämä haiskahtaa tahdosta riippumattomien ilmiöitten tutkimiselta. Tai sitten ei. :) Pienet kiviset miehet istuvat puoliympyrässä... hampaitakin muistuttavat. Pii. Vaskala, alku. Eikös piiksi sanota myös selkärankaa? "Keskikohdan alla (pohjois-navan alla?) on lumous-kaloja/viistoon nousevia kaloja, tai pohjassa kiviukkeleita ringissä"?? :D ei... palataan teoriaan Keskikohdassa on loru-palat päällekkäin & halusivat näyttää taitonsa. Ei mennyt tämäkään pohdinta hukkaan: johti siihen, että löysin vas-kalan, lumoavan viistokalan, itse ketzalcoatl:n. Koska ne patsaat istuivat viistossa vedessä.

Madventures- tv-sarjassa maailmanmatkaajat olivat kerran joittenkin ihmissyöjien luona. Päällikkö osoitti jonnekin ylös vuorille, ja sanoi, että "Niitä on tuolla, sinne ei saa mennä". Siitä sai sen käsityksen, että ihmissyönnin uhrien jäännökset ovat siellä. Mutta ei siitä käynyt ilmi tarkemmin, että onko heidän hautausmaansa yleensäkin siellä vuorella.
"Vedet tulevat vuorilta..." - on tullut sellainen mielikuva numeroista, että vedet tulevat viistoilta,5, "kallistus-koillis-vuorilta" ... Ja vainajatko yhtyvät veteen?
Teotihuacanissa on pohjoisessa ja koillisessa vuoret.
Teotihuacanilaisten kaivama, asteittain aleneva tunneli falls in lava. Menee alaspäin laavakiven läpi. :)
______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.