IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Lauantai 22.09.2018 03:06

Arabian numerot 1-10, suomalaisen korvin. 1-5 kuulostaa ohjeilta eksymisen varalta. 6-10 kuulostavat ohjeilta kuinka hankkia vaimo.
_______________________________________________________

1 vuaihdon - kuulostaa vaihdolta. Lienee maapallon näkemistä suhteessa aurinkoon, "vuu ihten"

2 ethneen - (En tiedä mitä. Henkinen? Eetteriä nenään?)

3 ithleesa - pakko olla itsensä kokoaminen. Ellei jonkin lukeminen.

4 aarbaa - arwaa? Tämä on se "arvaa kaprat, koprat ja kapustat" eli tietää tähdistöt? 4 viittaa kompassin keskustaan, omaan sijaintiin.

5 hremstu - UTS-MERH eli UCHI-MERKKI, 1-merkki, läpi-merkki, eli käden päinvastainen sormi. Tiedän jo ennalta 1 & 5 merkitsevän lävistää, viisto, lumous.
_____________________________
6 ista - kysymys on "paikasta". Istu/sit/sitta. En tiedä mitä Istanbul tarkoittaa, joten sepitän sen tarkoittavan Istambul= lubmatsi= lowematch.

7 espaa. Ansalanka/taivaankansi, asep, käännetty ylösalaisin, ja sanotaan herralle, että "kylve, siinä on palju!"

8 thelmaniitön - Koska zelmeni on tuuli, ja zelmenitön kuulostaisi tyyneltä, niin:
Nöt-ii-nam-must - "pähkinä naamassa on must"
Nöt-i-nam-math - "mahduttaa pähkinä naamaan", niin sitten
Nöt-i-naamas - "pähkinä naamas" olet tyyni, eli cool
Nämä ovat vitsejä, 8:n nimi on hakusessa millä tahansa kielellä, että onko se "vues jyvällä", renkaita renkaitten ympärillä, kiertoratalukko, vai mikä äit-pullukka se on, kiertää ikuisesti, ...Latok sisältää intian vakaan kirjaimet ko-atl...uusia ideoitani edustavat "joutsenkaula(t)" eli ka-jout kalout, ja väli, tuuleton "rotko" eli oktor oktol... tolok sisältää sanan "lukko"... koltto... Kierto ja kartto on vakaata ja tyyntä tähtitieteellisesti, ja biologinen vuori saattaa piirtyä vuoden tyyneen laaksoon. Sokea... on se vähän kuin kuu.

9 tasae - tämä ei sitten ole "tasaa naama ja tukehdu", eikä "get a flat"... Voisiko olla oikeasti tasainen levy eli se shiva? Liian tasae on turmio... jos olet savimöykky dreijalla.

10 aishiten - japanin "i love you" = aishi.
________________________________________________________


5 on lumous ... kellot soi ... suitsukkeen savu nousee ... Metallinen tuollainen soi ehkä ainakin vähän, mutta kivinen ei kyllä soi. Mieluummin se kivisenä on vaikka hiuslaite kuin kello - voi olla hyvinkin kätevä hiuslaite ja hieno kruunu. Jääkö jäljelle muuta kuin esine kynttilälle, suitsukkeelle, öljylle, säilytysteline ja kruunu? Paino sopii vaasin pohjalle, mutta kukkavarret sohottavat 1 iso kimppu ylös ja 5 hyvin viistoon. Lisäksi maljakon pitäisi olla hyvin matala. Täytyy testauttaa floristilla. "Vas-kulmio" matchää vaasiin. Kyllä sen voisi laittaa matalaan vaasin pitelemään kukkia, uskoisin. 4cm... hyvin pieni kukka-asetelma, mutta ehkä riittää siihen. 4cm hiuslaite, vaatii näppäryyttä ainakin... 4cm menee liian pieneksi kynttilälle, mutta ehkä sopii hyvin suitsukkeelle. Syömäpuikoille ehkä liian pieni. Eli se on
A) SUITSUKKEELLE
B) MALJAKKOON (maljakossa nupeista olisi vain haittaa)
"Lyijyisiä" maljakon pohjalle tarkoitettuja (100? vuotta vanhoja) piikkilevyjä nähnyt, meillä oli, turhanpäiväisiä. Mutta tuo laite ehkä auttaisi tekemään puolipallomaisen matalan asetelman matalaan maljaan.
C) HIUKSIIN (nupeista olisi hyötyä, jos pitkiä hiuksia köyttäisi jotenkin...)
D) KUDONTAVÄLINEENÄ tietämättömän monimutkainen, painava, ja nuppien tosiaan pitäisi silloin kai olla selvät ja lankoja pitelevät, eikä kaikissa ole kannallisia nuppeja - tosin melkein kaikissa on.
E) TELINE OMPELUNEULOILLE: pieni, sisällä olisi voinut olla tyyny neulatyynyksi. PUIKOILLE JA KOUKUILLE: iso.
F) 5 alinta ilmassa olevaa TAPPIA VOISI KUVATA KUUKAUTISIA. Loput ilmassa olevista tapeista yltävät täsmälleen normaalikierron viimeiseen hedelmälliseen päivään. Niistä 5 viimeistä ylintä tappia ovat vauvanhankkimis-päivät. Unohduksen ja salamyhkäisyyden tässä tapauksessa ymmärtäisi, mutta miksi tämä laite on sitten jäänyt pois käytöstä? Jonkinlainen muu kalenteri tuli käyttöön? Lasten syntymisen säätely on katsottu synniksi? Kaikki vanha tieto on ihan järjestään painettu maan rakoon.

Videolla, jolta häkkyrän löysin, sitä nimitettiin Roman dodecahedron -nimellä.
Esineeseen on painettu 666. Ai niin, voisi olla myös 999. Nirh.... <-- opin tuon 9 lausunnan nirche Etelä Afrikkalaiselta 40 vuotta sitten. :) Se on jotain muinaista hollantia, siis. Ei se kai vuosi ole, hävisivätkö nämä jo aiemmin. Ehkä jotkut ovat horisseet jotain kuutosista loppuaikoina noitten kanssa... hmm sitä ajatellen "kuukuus-puu" -sana voisi liittyä tähän. Kuukuuspuulla käsitetään apu-rakennelmaa jolle noustaan, jotta päästäisiin ylemmäs, mutta joka on tai saattaa olla hutera. Kuu kuus, "kuu korkealla". Se kyllä osuu, kuukautiskierto-kalenteri-häkkyrään. Laite myös on "hutera" eli epäluotettava, varsinkin ehkäisyyn, johon se on tehty. Osittain luotettava, osittain ei.
666 on paska-horinaa, että liittyisi pahaan. Se on huut-sita-honor / hoot-sia-onö / haat-sija-ana / hoosiannaa.


________________________________________________________

________________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.