IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 05.11.2018 19:38

Nyt on taas neronleimaus: Karenit asuvat Burmassa (3miljoonaa), vähemmän Thaimaassa. Heillä on saamelais-intiaani -vaatteita. :
"Karenian varhainen historia on huonosti tunnettu ja esimerkiksi heidän muuttoliikkeistään on useita eri teorioita. Joka tapauksessa heidän esi-isänsä tulivat todennäköisesti pohjoisesta muuttaen...." Heitä nimitetään näillä:

Kayani: ilmiselvä Kajaani. Lapoin paperille "laki naki Irak 10"...
Sgawi muistuttaa sanoja "skandi" ja "naavi" (sganbi, cacnaawi...)canawi kanjoni... Bangkok.
Kayin on ka-jin, en nyt vielä tiedä mikä numero on jin:n sijainti sanakaavassa.
Yang: On sama kuin edellinen. ...kan-joni...panda...5 & 10. Musta ja valkea. Eikun tulee helposti virheitä: joni on ehkä 4, eikä mikään 10-juna. Mikä tämä on tämä kanjoni, onko se ka-joni, 10, vai mikä se on? Voiko se olla "5-4"? Sain jostain näistä sanoista solankin, joka lienee kanjoni? "kan join kanawi" ... kanavia voi liittää... kouruja voi liittää... ojia voi kaivaa... liitos Euraasiasta "Kanadaan"...."kan Aapi..."
Kariang: ang ei saata tarkoittaa kali:sta vinoon, vaan tarkoittaa sitä kallistusta 5 viisto
Kajaanin ja Kayin:n välimuoto Kajeni: muistuttaa cayenne:a
Kajanne olisi takaperin (k loppuun lisättynä) Kennajak kennarak, Gunnar-ak ?

Sitten tulee se paras:

Kerunzu/Keyantzu: Otetaan edellisistä se kali kallistus 5, ja tästä juntsu. Saadaan kaljumi kalijuntsu .... tunnen erään, joka sanoo, että tietokone on "juntturassa". No niin, arvaa mitä tämä tarkoittaa: Karenit saattavat olla sen verran pohjoisesta, että siellä kali/vaas/5/kallistus on sitä luokkaa, että keskiyön aurinko on juntturassa eli juuttunut, samoin kuin on sitten kaamoskin. Napapiirin pohjoispuolella.
(Ensin kyllä ajattelin sen "runtsu":n olevan "risti", numerossa 4, ja siitä hypätään ke-käskyllä sinne 10:iin. Ristihän muuten tarkoittaa paikkaa, että missä on, sitten 10 tarkoittaa hyvin pohjoista ja Pohjantähteä. Eli Kerunzu olisi 4>10 "Sijanti ~pohjoisnapa" - tai jos nyt ei ihan napa, niin ääripohjoinen.)

____________________________

Ja se kerääjä kreta, jolle mikään ei riitä, on tirkko. Sirkka on 7, se soittaa. Mutta mikä on sirko, 6? Silkohapset. Nämä ovat vähän sekavia.
Kenkä...saattaa olla sama kuin sukka, eli 7, sittenkin, eikä 2. Riippuu siitä, kumpiko se saba ja saawa on, 2 vai 7. Aika paljonhan sitä saabaa on numerossa 7. Keppi-kerjäläinen, onko se sauva-kerjäläinen?
Pappi lukkari talonpoika kuppari köyhä keppi kerjäläinen... kuka on kuka?
Rabbi 9, lokkari-apulai-abalo 4 vaikuttaa sepän sälliltäkin, kuppari 3 sarvineen+suk, köyhä cowha elämästä eli lehmästä taaksepäin:veikkaan 1, keppi... se sauva on stick eli stiikka, tieto ja taito (luulisin tällä hetkellä. Saattaa olla kulmatieto). Kerjäläinen on begger eli becker eli leipuri myös, 2. Ehkä talonpoika virittelee kulmia "Levätä-kastelujärjestelmiin", kaivaa ojat ja käyttää tulta agni agri knee 7. Samalla voi todeta numeron 10 olevan räätäli, koska se viikkaa, rypyttää ja tärkkää, dalii delii teli bail beil teil teilor (elämä ohi fin tsul).

Lib-bra-kantti... Elfha... alfa... = ennen elämää... raavas. Lunta, portu, borta, borko olisi kuin mörkö, sitko menee jo taipuvaan kaareen, painava, Saharan länsi-osat ja portu... kennen ken ket keb kebi hebi hewi tung tong song sung suu shuu... Ihminen ei-muutu Ei-kaksi-kuuta, Ihminen muuntu kaksi-kuuta... (ihmisen jäljet ovat 2 kuuta, mutta muitten ei ole, paitsi lättäjalkaisten ehkä). Liittyykö tämä siihen, että kolumbialaisilla patsailla on puoli-huulta? On eräitä muitakin kuita olemassa...
______________________________

ISIS: 6 hautausmaa,vainaja, paino,maa massiivisena, soil
ISIS: Igbo/ SIS: Haitin kreoli, Ranska/ SIIS: kannada Intiassa
OSIRIS: 2 massaton Artemis? Orion,jota massaa kaareuttava Si ei silota. "Siliksen jälkeinen,voimaton"

2: Hatara kevyt jousiampuja. . . . . . . . . . . .4: Uxi, bul, härkä, ock/ja -taito. Noita.
7: set bendum, virittää jousen & skjuta . . .9: Simetra-Einstein, nais-mies (leikattu). Hit.

____________________________

NELONEN:

Rachel on lääkärin vastakohta.
Raah-eel/Rakh-eel (Ra:n eellä, 3:n edellä) = 4
Käännettynä takaperin on sama toisen käden sormi: 9: Lekar. (Opera- =9)

Olen kirjoittanut samaan numeroon kuin Rachel 4, että ksuk-eel, tuntia edellä, kirka ja risti ja kenties kirkko, ja noita ja warlock vai liekö war-klok. Orek olek, Åkerman, samedi. Uxi uksi yksi iksi itsi itse uchi ik ock jag ja.

Sitten voi myös vetää sellaisen nelos-rusetin, "krusetti", sen yhden paso-rusetin sijaan, sävelten nimistä, että:
Itse/Esti --> Soma --> (Nether-?)Neeber(3vän?) --> Ruosti

Aikaisemmin piirretty, se paso-juttu:
Tour/obi --> imer(aina) --> paso(ohitus) --> lati(tu)do
jonka väänsin takaperin:
jati-taj/olisko ynnäystaito?/luulin jetitaj --> osap --> ei koskaan --> ruostu
(ja-tieto voisi kyllä olla jotain ihmeen jeti-taitoa, metallurgiaa, aineitten yhd.)
________________________________

LEPREKON:

Lio-prah-han
Lutsru-pan
Luzor-pan
Lukor-pan
(Leith-bra-gan, 1/2 kenkää)

Half-shuu :sta muistuu mieleen, että oliko muinaisessa Kolumbiassa patsaita, joilta oli poistettu puolet huulista, ja puolet silmäluomista. "Puoli suuta" oli niissä. Suu on myös kuu, niin puolikuu...?

Mitä saan irti tästä irlantilaisesta tontusta:

LI - PA - ILA = (kuus-haak-baccus) = LIB-RA | __ KAN / LIB RA VIISTO/KALLISTUS

Eli sama kuin Kebnekaise, ketzalkoatl, kukulkan.

Epäilyttävä fleber-lapper -kontteja ja kopper-lantteja ja punaisten lyhtyjen Reeberbahn :ia muistuttava sana.

Sitten, vanhat saven kaiut meinaavat soida, uku-jutut, kun juuri Irlantilaisilla on olemassa sana aagus, niin... leivoin outoja savikulmia ja afrikkalaisia vuoden hetkien etukäteen valettavia tiilikasoja... josta saa sanan "Tiilikainen" ja "Tiirikka", jonka taas voi punoa "lukkos-pan":iin, mutta ei tässä oikein itua ole, ellei ennustamista tarkoiteta. Sillä nyt ainakin kultaa voisi kantaa. Teotihuacanilaisten "kukulkan" kuulostaa epäilyttävästi myös "kuka kultaa kantaa?", mutta ....

Jossain kansanlaulussa lauletaan, että "Hans vilivili hans lailai". (W=B, L=R)
Pans biri biri pans Li Li ..... olisi ensin mainittu suorakulmainen kolmio:
**** Pans kans kan kalteva viisto 5 pan = HYPOTENUUSA
**** biri = pinta, 1. Maan pinta, KANTA-POHJA
**** LI = life = lib = liebe = lebä = 2 = yläpuoli, kevyt, ilma, YLÖSNOUSU

"Ukko pieni, nenä nykerö. Pantu vuoren vartijaksi, rahakirstun haltijaksi."
Arvoituksen vastaus: AVAIN. Olisiko tämä se "LUKKER-PAN" ? Sitä sanotaan pieneksi mieheksi, ja se tekee kenkiä. No niin, no niin. Kenkiä on vihje, numeroon shuu/huud = 2. Siellä sijaitsee, OVAIN. Bara:a yhden pykälän eteenpäin, siksi se on o-vain.
(Ei, sju ei ole 7, sjuta seita on 7. Onko skjuta ampua? Näkyy olevan.Viritä bendumi.)

Pan-HUILU ja plokker-plugger... suljetaan ilmatie. Tämähän voi olla samalla vastaisku niille, jotka sanovat jousella ampuvaa ilma-olentoa osilikseksi eli voimattomaksi: höyrykattilahan siinä jo on tekeillä, jos plokkaa pannun reiät. :)

Jos luetaan nappeja vaatteesta lapselle, että pappi, lukkari, talonpoika, kuppari, niin lukkari, kirkon vartija ja papin apulainen, joka varmaan on kolikoitakin kantanut, on toisena. Eli siellä, missä ilma. Unilukkari herätteli nukkuneita kirkossa kepillä. Nyt menee jo unikakkiaiseen.
_________________________________

JOIKU "JUOKSE KELLOKAS":

Outamaita ja auvikoita, kellokas poroni laukota noita
Luin netistä, että OUTAMAAT OVAT METSIÄ. Auvikot paljaita alueita. No niin, explanaatio:

UTAH=1. OUTAH=2= LEBÄ LEBEN VIHREÄ METSÄ VERD WEIRD WIRKA (WIRTA) OUTO OUTA
(Lisään virkkauksen, koska näin ketjusilmukoita ulos työntävän skandi-ruumiin uutisissa)
(alkuelämää, en tiedä mitä sen virallisesti tiedetään olevan? joku sieni?)Kuolleen palautuminen aarnimetsän uudeksi elämäksi.
UTAH - "ei-kiitos"/"kiitosta(2) edeltävä". Maan pinta,biri,1. Takaperin: Maan sisässä haatuu (6).

AUVIKKO - numerosääntöjen polku menee näin (ehkä):
U-VIK=5 lisätään kielto A --> AUVIK=4 lisätään vastak KO --> 9 TUKEHDUTTAVA TYHJYYS
_______________________________

SEPITETTY MERKITYS KREETALLE:

SUURI GREAT KRETA KERÄTÄ KEEP RIITÄ. Sieltä löytyy takaperin tärkeä tär-ke. Jos ottaa tavaran, on se tärkeä, jos ei tärkeä, on näköjään sitten ä-tär-ke. Ke on erillään, koska sanasta vie tie tervaan, tar. Tär-ke on terva-4:stta vinoon vastapuolelle, 10:iin.
(Ke on siis sama kuin "ka" tai "ak".)
__________________________________

Kun on että "näkee kaiken" (10), "noita" (4), "muuttuu" (9), "Pohjantähti" (10), .....tuli mieleen tällainen hassu: 9 squirt "kuu irtoo" .... ei tarvitse noitaa, Pohjantähden paikan siirtymistä pitkien aikojen jaksoissa on laskettu kai tuhansia vuosia sitten jo, ja kuunkin taidetaan ennustettavan oikeasti irtoavan joskus maasta, vaikka oikean nimettömän "muistitikussa" oikeasti niin ei lukisikaan.
__________________________________________________

LISÄSIN EDELLISEEN KIRJOITUKSEEN, INKIVÄÄRISTÄ:

P.S. Erektiolääkkeenäkin käytetty tai kaupiteltu, ja siitä se yläilmoista puhuminen, ja kun samainen ilma on iho, niin mainostetaanpa inkivääriä näköjään ihon hoitajanakin. Lisäksi ilmasta tai paremminkin eetteristä saadaan ehkä "äty", meille tuttu sana, juoma tai muu, joka on väkevää, niin on ätyä. Jota inkivääri on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.