IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 23.12.2018 18:09

Alla olevan kuvan keski-pystyrivistä:
2+3= kal(teva) 5
10-4= kuusi-puu
7-3= kon 4 (siinon kons, 2 kulmajuttua sisäkkäin? 4 ja 7.)
Jotenkin sopii. Menneinä päivinä keksin näistä jotain nerokkaita "kalanpyynti onistu" -juttuja (kirjoitettu tuonne alemmaksi), jotka olisivat ikään kuin sen vanhan sanakaavan elossapito- ja hallintaharjoituksia, lähes suomenkielellä. :)

_____________________________________________
Keskimmäisessä laatassa jos lukisi haak-kus

HACK: manage=pystyä/onnistua, incision=gash=cut=viillos=hack
HAAG= (hol) =(engl:) hedge (ympäröidä esteillä muuri aita)
HAAK = koukku/ hok/ hook
HAK = right (indonesia) liittyy Thot:iin, kirjoitustaitoon ja 4:ään.
HAG = (engl) noita-akka, witch
HAC = (latin) this (sopii sijainniksi keskellä ilmansuuntia +)
HAQ = right (arabia) sama kuin edellä indonesian kanssa. Tot 4.

KUUS. Kuusipuusi. Menee tikkaista. Sattuu olemaan "mer":n muotoinenkin, jolla pääsee lähemmäs taivasta.
GUUR = avioliitto (somali)
KUUR = cure (holl) 4 hoita noita ... IIII /\ = NOITA-HOITA
CUUS = (somali) rub, problem, catch IIII /\ OVI AUKEAA PROBLEM

niin silloin ylimmän laatan kaloista tulee mieleen vaskala joka tarkoittaa "ensimmäinen", ja sekä vas että kala minun mielestäni kuuluvat 5:een, viistoon ja kaltevaan. Jos on VIISTO JA KALTEVA, niin voidaan puhua AKAPUS:sta ja ABACUS:sta. Tikkaat ja helmitaulu.
Nyt meillä olisi jo HAK-KUUS BACCUS - j o s ylimmästä kuvasta saisi mitään baccusta? Ensimmäinen kal... viis kyllä on kal, ja vas kal on oikein kal kertaa 2. "III:sta se viisto-osa"... 3 sanakaavassa on muuten myös ram/pukki. Ja kram. Ei itse 3 ole se, mutta kolmosen paikka on ramin, pukin, kerman ja kramin paikka, ja monen muun sanan paikka, suksen ja liukkaan paikka, jukan ja leekin paikka. Joko tämä menee taas potenssiin. Kala potenssiin 2 on 25. :D ... hullaa, hol ap.. har-appa... isix henxe 7... pidellä ylhäällä... sai-taivas 7... kolmipiikki? Poseidon... oppo-seitön? Merten herruus, hevosten herra. Hevosen herra ja oppo-liukas pahee, hevonen 8, kuun sivu saitana= liukas=pahee 3... Milloin on kelläkin se silmä puhki, ei niitä tarinoita muista pirukaan. Pitänee piirtää jokin kaavio, että kellä on voimaa, kuka voimaton, kenellä tai kenen isällä silmä puhki, ja kenellä on nimi ja kenellä ei. Ja jokaisen nimi pitää kääntää takaperinkin. Asettaa Artemis kakkoseen, tai jonnekin jousineen, aset bendum, ja sebetria sinne ja tänne...

"hak", oikea, totuus... tämä... Onkos tämä se suorakulmaisen kolmion vaakasuora, alin viiva? Kun pystyviivan luulisi olevan se kuusi. Ne voi vaihtaa paikkaa keskenään. Pysty voi olla tuo, jossa lukeekin että "pystyy": zal salko zahlen. Katsoin joskus "sanakompassi"-kyhäelmäni kanssa, että vaaka ja lako olisi totuus. Kääntyykö 4 noita-illuusioiksi, ykkösen haamuksi, kirjoitustaitoineen kaikkineen, onhan sillä oviaukolla lumous-usvan nimikin. Ja totuudeksi jäisi peukalot, maa, ruumis ja paino, vaaka-maa, vaaka 7, vakaa maa, lako ja kuolema? (1-5 sisältää harhaa, lumoa, elämää, kangastusta, noituutta, vetovoimaa, kirjoitusmerkkejä... 6-10 sisältää kuolleen ruumiin, saalistusta, viettien sammutusta, helmitaulun, tikkaat, ehkä kudontaa, pohjantähti...) ... taikuuden kaltaiset totuudet, kiinnostivat ennen ja nyt. Jos niiden tutkimiseen ei ole tarvittu huipputeknologiaa, niin niitä on tutkittu. Enneuni on taikuuden kaltainen tosi.

Alin laatta näyttää helposti sopivan FILI AGUS :ksi. "Sidoksissa toisiinsa kulmat". Ainakin sen toisen merkin jo päättelin olevan "kulmat", kuns. Sidoksissa, matemaattisesti, III, minähän sanoin, että ne jutut ovat olleet ennen kolmosessa. Afrikassa laskeneet matkaa ja nopeutta viiveestä, äänenkin viiveestä, ja laskeneet muutakin.

Tämä oli alla kuvassa olevista laatoista keski-pystyrivin "hokkus-pokkus" -idea.

____________________________________________

Keskilaatasta saisi folke kansa mit, jos ajattelisi, että viistoon four:sta -tarkoittava kuva olisi tämä 8 /\. Mutta ei voi olla, että kaksiosaisen merkinnän toinen merkki olisi koko merkinnän kuva. Tai ehkä voikin?
Keksin taas uuden säännön: Peukalot= keskellä, etusormet= ympärillä, keskisormet= keskellä, nimettömät= ympärillä, pikkusormet=keskellä. (Mää-keskeinen, ilmakehä ympärillä, kuristava luuppi ympärillä, keskisormi viittaa aurinkokeskeisyyteen sun:n vuoksi, sormus on ympärillä, 4 tämä voisi olla ympäröimämme Itämeri, avanto, ja on suu ja ovi, eli reikä. 9, mahtaako pitää sisällään myös alkuelämän säännön: reunat valmistetaan ensin, sitten vasta muna. Pikkurillit osoittavat keskus-sanan Pohjantähdellä, pohjois-navalla, sillä että 5 on puolessa välissä.) Medi-keski-alue... mediterr... midas miduas mid-vas ... reikä väli, väli-aukeama. AAK-KUUS, voisi olla keskellä... tai "kolmio". Tai musta fin. Alimmainen keskellä voisi olla sam-sara, elämän ja kuoleman kierto. Tai re-kons/3kulmaa. Jos samsara, niin voisiko ylhäällä olla sitten jokin karma/kalma? Kalmari, niin meren peto sametti-viitalla ja mustalla evällä löytyy keskeltä...
Ylimmäinen voisi olla "sai" - 7, tai eben-tree. Keskimmäinen oikealla voisi olla "ympyrä, pyöreys" tai jotain sellaista, reunan liukkautta, aurinko, kuu, tai ram. "sameti-viita... musta fin..." <-- ihania ideoita :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.