IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Torstai 17.01.2019 09:18

Nyt on taas höpö-juttuja. Ajattelin, että onko Voyager-häkkyrä tullut takaisin maahan, ja mennyt menneisyyteen. Levyä ei olisi voitu paljoa lukea, ja sehän olisi palanut ilmakehässä... eikä sellaista tapahdu... Mutta eräät muut ovat saattaneet matkata menneisyyteen.


Tajusin, että Kebnekaise saattaa olla 234.
Ket/2/keb/kevyt/ilma
neka = vinoon vastapuolelle siitä, joka on nee,nej,neet,neer,near,nir,9, Saavutaan 3:een.
(Mikä "neka" 3:ssa on, saattaa olla auringonnousun nenä, nokka, kerman kaatoon tehty nekka, käärme-njuokka-zuokka, saattaa olla deka, koska 3 ja 10 ovat molemmat tin, niin voivat olla molemmat myös deka.)
ise = itse utchi uchi uxi läpi aukko ovi suu = 4. Saattaa merkitä myös maapalloa.

Jos nikama olisi sama kuin pala, bit, piece... ehkä nika silloin olisi 10. En jaksa katsoa sanakirjasta. "Kevyt nostaa itsensä" ? Niinhän se ilma nostaa itsensä, maasta ja vedestä. Vuoren nimi on kevyt nostaa itsensä? ... nikkaroi ja rakentaa itse? ... tai se voi olla 3 tasoa, keb= silmätaso/ilma, neekka on nokkataso/vesi, ja ise on suutaso/maa. Entä tämä, että kepeä-nej, ka-ise. Gibt nej, ka-ise. (Ei anna periksi painokilpailussa, niin joutuu maajalaksi? /\ )
Ai niin, nega näyttää olevan takaperin Auki ja Hopea. Silloin nega olisi 9. Hopeasta kultaan (7) hyppääminen tekisi negasta 7:n. 7 kyllä on meje, joka on lähellä sanoja mega ja nega. Meidän neli-negi on siellä, missä on se vastakohta, auki ja hopea. Otapa siitä sitten selvä. Ehkäpä sekä 4 että 7 ovat "merkki" ja "kulma". Tai 4 on merkki, 7 paino. Ja molemmat ovat myös härkä. Tai 4 on härkä, ja 7 on Osiris, joka asetti bendumin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.