IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jos 1 väär,niin seuraava 2 oikeinKeskiviikko 23.01.2019 00:53

Lisäsin Ganges-kuvan alle tekstin... :)

En tiedä, onko tuolla hennolla pienellä alkeellisella kasvilla sitä, "vinoa paloittumista". Kuvassa näyttää hieman siltä. Vaikea tosin uskoa, että kasvin varret olisivat paloittumaisillaan vinosti. Toisaalta voisi vannoa vihreän kasvin varressa olevan vuoristojen pitsihelma-paloittumisen. (Näköjään minä vihjaan, että kasvin varsi olisi ehkä? rakennettu kuin poikittais-nauhoista, muistona muinaisten rakentajasienten rakentamista sienijuurista.) Isojen vuoristojen pinnassa ja pinnan sisässä on jätti-putkia, jotka viistosti ovat paloittumaisillaan, tai katkeavat osittain tai kokonaankin. Harvemmat ovat mustia, mustat näkyvät hyvin. Ovatko ne sienijuuria, vai väitetäänkö laavaksi? Kahden päät liittyvät kaviomaisina, joskus eivät. Saatan olla väärässäkin, mutta tällaista löysin tällä kertaa.



Mitä varten liitos on joskus vino ja eri suuntiin putkia kampeava, ja joskus, jollakin, jossain, monesti suora? Mitä varten toinen putki on harmaa ja toinen valkoinen? Eikö liittyminen ole maittanut, ja se on tehty väkisin, eikä siitä pääse irti? Vai tuliko toisesta hedelmätön ja tyhjä, turha, kuollut, nielu kuivuuden kuolemaan, ja yritti kammeta irti, mutta liitokset ovat pysyviä? Vai onko niitä eri sukupuolia, että tarttuu eri tavalla... toisella nökö pieni suppusuu, toisella suorakulmalla varustettu iso aukko? Ne ovat kyllä taitaneet keinot, rakantaa välikappaleen, jos tarvitaan.

VIHREÄ KASVI KUVASSA ON HAARUSANIKKAINEN
Monet kasvitieteilijät pitävät haarusanikkaisia alkeellisimpina nykyään elävinä putkilokasveina, sillä niillä ei ole lainkaan juuria tai lehtiä. Lehtien sijaan niillä on pienet lehtimäiset ulokkeet, joiden sisällä ei ole johtojänteitä, kuten oikeilla lehdillä. Juurien sijaan niillä on maavarsi, joka on yhteydessä mykorritsaan eli sienijuureen.
"...luokittelu on ristiriitainen... fossiileja ei ole ..."

Vihreän kasvin alapuolella olevassa kuvassa on vihreitä jokia. Katsoin, että joki on hennon muotoisen alkuelämä-jatkumon jättämää (kaksoislanka-ketjun ) painaumaa. Se on itse kadonnut. Jos ei ollutkaan alkuelämäketjun jättämä, niin en tänään löytänytkään mitään uutta (ellen sitten sen paloittuneen kasvin varren). Jokikuvan otin tästä: oikea ylänurkka:


Jytkähti tuollaiset kone-vieteri-tassut yhteen... silloin loppui liike, jähmettyivät. Mitä ne ovat? :)
Keskimmäinen kuva oikealla: Eräässä Marsin maisemassa on 2 asiaa, jotka ovat tuossa jokikuvassa. Ensimmäinen on "mustavalkea", valko-massuinen, [Merenneidon Kukkaromainen] ihme-massakka, ja toinen on veden äärellä seisova lehdykkä, jonka jalka on kuin [Marsissa kakun muotoinen] paino. Tuossa kuvassa viimeksi mainitulla näkyy olevan se jalka kuin rukkanen, käpertymässä oleva lihan pala. En mitään väitä, mainitsen vaan, että muistuttavat niitä...

Merenneidon kukkaro https://media.mnn.com/assets/images/2016/06/sharks-in-eggsacks.jpg.838x0_q80.jpg

Massakka https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-l/10/44/8d/cb/ballaro.jpg En tiedä onko

Nassakka https://www.finna.fi/Cover/Show?id=musketti.M012%3AKK35S%3A145&index=0&size=large

Nyssäkkä https://static.zara.net/photos///2018/I/1/1/p/5610/304/070/2/w/560/5610304070_2_29_1.jpg?ts=1541414858063

____________________________________________________

Uskon, että elämänrakentaja-teipit, nuo valkeat kiiltävät ylimmässä kuvassa, muodostavat meidät. Yksittäinen ei ole kokonainen organismi. Ne pystyvät muotoutumaan vaikka minkä muotoisiksi. Niitä näkyy ihossa. Teipit voivat kulkea molemmin puolin alhaalta ylös Alppien vuoren laelle, ja rakentaa vuorenkin. Ne lähtevät maasta, ja ovat torven muotoisia sieniä. Repaleet, jotka roikkuvat montun harjalta Marsissa, ovat todennäköisesti niitä: suikaleista koostettua rakentajasieni-mattoa. Nousee läpykät Eurooppa-kuussa pitkän paketin ympärille ... Himalajalla seisoo yhä 1 rakentajasieni pystyssä, torvisienenä, sen kaverit paketoivat vuoren. Kaivetaanpas se kuva esille... tässä se on.




On siinä useampikin pystyssä, ovat vähän lahonneet ja repaloituneet. Vaaleat ovat rakentajasieniä, kai. Tavallisesti ne peittävät tiiviisti vuoren, eikä niihin tavallisesti voi kurkkia, että mitä siellä on. Mustat eivät ole 2,5 km pitkiä torakoita, vaan kasveja. Koko höskä on kai peitetty lasilla? Alhaalla on 3km pitkiä ja sitäkin pidempiä läpinäkyviä, karvaisia kasvin varsia. Selvä pystyssä oleva vaalea torvisieni sijaitsee oikeassa reunassa, ylhäältä laskettuna heti 2.:n mustan alueen alapuolella. Senkin kuuluisi litistyneenä kaartua vaalean paketin rakentajaksi. Rakennettu paketti, se on sama kuin se sienijuuri... sama kuin alkuelämän pihdeistä toinen. Isä tai äiti, pihti- tai kaulusparista. Rakentavat keskelleen kammion jossa sekoitellaan seuraava sukupolvi, ja joka myös suojaa toistuvilta elämälle epäystävällisiltä kausilta... jotain sellaista, luulen. Sehän sitten muuttuu, eivät kaikki kasvit tee enää niin kuin juuri kerroin.
Mustat ovat olleet kiinni paketeissa, suurilla pyöreähköillä liittymillä sivusta käsin. Irronneet kuin letkut Keanu Reevesin selkäpiistä Matrixissä. Näkyy ainakin 1 reikä, josta irronnut.
Kuva on totta, mittakaava on totta. Sienet on totta. Läpinäkyvät 3km pitkät kasvinvarret ovat totta. Paketointi on totta. Kaikki on totta. Näkyy siinä joku paikannimikin.
________________________________________________

Kun kerran lettukäärö nimeltä massakka (en tiedä onko olemassa "lettukääröä" nimeltä massakka, hain googlesta, niin tuli taitettu lettukin) on sukua nassakalle, nyssäkälle ja pussukalle, niin onko moussakan tarina sama? Piimäleili, nassakka ... Jos tästä menee menneisyyteen, niin voisi kuvitella, että nahkaan on saatettu kääriä mukaan ruokaa... se olisi nyssäkkä, joka olisi massakkamainen, ja olisi nassakan edeltäjä... muus mous, puus, pouch... lo-hi pomppaa ylös... e-lo-hiir, al-la-hii, hiiri, rii-hi, ... kyy kier... tii-kier ... tii-kier-pou tiker tiger ... kyy kier ja tai kier. Gravitaatiota vastaan = kyy kier? Tai kier = tii kier ...
Joo, tämä tarkoittaa, että gravitaatiota vastaan käydään reellä, joka perustuu kaarevaan, joka on käärmeellä. Sen vuoksi saitana=liukas=pahee. Koska käärme on "paha", käärme edustaa kaarta, ympyrän kaarta, pyöreys on leke-rekitet, liukas, varsinkin piin sisältävä täydellinen ympyrä. Ehkä jokeri todella nauraakin 3:sta vastapäätä, siellä on aika. Pahan pelko liittynee ehkä myös täydellisiin matemaattisiin juttuihin niin kuin ympyrään ja piihin, tai matematiikkaan, tai muihin tieteisiin ja salatieteisiin. Liukas saitana... voisi liittyä myös psykopaatteihin, jättiläiskalmariin, tai sairaitten ihmisten näkyihin.
"Tai kier" .... että "miten estetään tai"? Tau? taika... tiker... noita... tai suojelumerkillä 4, voi estää taian. Taudinkin voi estää 4:llä, sillä eikö se ole tasapainon merkki jos mikä? NEKA DEKA DIKA 10. Se tarkoittaa nyökkä. Käärme. 10 on sama kuin 3. Tervehtiä10,kiittää3. 10 ja 3 ovat myös tin/ten. Kuinka neka-3:sta saadaan neli-neljä-negi-nechi... se on ...ööh... eel... edellä. Sydäm södäm sedum set-dome, (sodoma), asettaa kaari, vääntymä, bendumi. asettaa aika, asettaa sydän oikeaan rytmiin.... <-- södäm on puolan kieltä, "seitsemän". Septyni (saap tyyni?), se on liettuan 7. Kuinka saada kantavaksi? Seep tiini. Asettamalla bendumin (siltaan). Kuinka saada bendumi... hmmm... Kuinka saada tiineeksi? Sep-tini. Asettamalla ben-domen. See daam, kuinka nähdä aika, hait, sait, ...? Iil... ankeria... kaikki ympärillä....
Eechi neetchi.... 7 4... Etsi jäle... ase bati beit bait hait.... Kaarella pyydetään, sen vuoksi silloin saa sulho asettaa ben-domen ja pyytää, kun aurinko tekee puoliympyrä-kaaren. Seedam, sedan. Södäm sydän. En kyllä täysin tätä ymmärrä, että miten sydän on 7. "Major, main"? Kai sitä on ajateltu, että ihminen itse/"sielu"/mieli, asuu sydämessä? Suonet lähtevät sieltä, joten niitä seuraamalla voisi päätellä ihmisen pääpaikan ja keskuksen olevan sydän. Ja sydän kai voi sykkiä itsekseen. Tunteet... tunteet 7 sydän, laskeminen 4. Oveluus 2 4. 9 kuoletettu ruumis. 2 pettää (=peettäjä, ilmakehä)
4 päättelee, 5 näkee. 2 9 jotakuinkin psykopaatti. 4 9 viileä. ...
16 27 massa, 38 aika&valo, 49 5-10 avaruus.
1=ma, savi, 6vaina paino, 27 kevyt ja painava, 3=3yhdes, 8=aika,valo,.. 49=ava-ruush, 10 erilleen maasta ylöspäin,5 viistosti ylös
"Neljän", 4, nimen salaisuus... neli negy. Jos 3 kerran on neka, siitä seuraa, että 4 voi olla ne-ku. Ne-gu. Voisi hyvin olla. Se tarkoittaisi 9 vastapäätä, 9-ku. Ner-ku, neet-ku, när-ku, near-ku, nir-ko, nis-ku, niis-ku. Jos se on vastakohta lähellä-merkitykselle, niin silloinhan se on "kaukana". 4 olisi silloin sekä four että far. Ehkä four, 4, tulee sanasta far, kaukana.
Kaukana levy/kiekko. =44. 4= Mus-ta = ne-ku = nir-ko = nis-to = niis-tä = niit-to = niit-tu (voi ei niitty onkin 4 eikä 7) = nie-tos? = net-to = plaak = levy = table = bord ... tasainen ... megyen tasan, negyen ... needzen Mädchen. = nej-to. =noi-to, noi-ta. Edelleen numerossa 4.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.