IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Poraudutaan kiviin 3Tiistai 20.08.2019 17:53

Senat sakaisin on täällä kivikuvien seassa:

Korjaan: 234: beeta beet peto. <-- viimeinen sana todistaa, että beast kuuluu kohtaan 4. Agin sen sijaan ei kuulu kohtaan 3, vaan a-kiin kuuluisi kohtaan 1, jos kiin =2. (Jos hopea taas olisikin a-king, eikä agin... se olisi nyt oikealla paikallaan 3:ssa.... Paitsi että jos majo=7, niin silloin "my/minun" olisi 6, ja tagalog-kielen "minun" = aking: hopea tuon muotoisena olisikin 6, ja samalla kuningas hyppäisi takaisin numeroon 7, jonne sen kuukausia sitten laitoin. Mikä on kuninkaan paikka? Nämä ovat arvon paikat, 4 ja 7 :) Shakissa kuningas ei juuri liiku, sen puoleen 4 sopisi. Jos yor=major, silloin roi,kuningas, olisi 2. "Xer":n mukaan rex saattaa olla oikeassa paikassa nyt 4:ssä, mutta vain, jos xer=zer.) Vesikin on kulkenut numeroon 1, viimeksi se oli 10:ssä, ja sitä ennen 5:ssä... On järkeenkäypää, että "oli" =1, ja "on"=2, ja samalla ver ja ves on sama - ovatko ne sitten oikein? Englannin [blad] toisaalta kuuluisi sinne, kun sanoin että i-blat olisi talbi:n vastakohta... ehkä se talbi=vin=ter? ja iblad olisi 4, sama, jossa haavoittuneen pedon verijäljet. Ai NIIN! Nyt muistan: lehden ja haavoittumisen yhdistää haaba & haawa. En jaksanut laittaa live/laav -sanoja kunnolla tuohon: 2 on metsä, elämä ja rakkaus. Jos se on leva, niin silloin leew/leeb pitäisi olla 3. Mikähän apinanLEIPÄ-PUUK lienee? Lav & Lov 2 ovat akselin, val/vol 7, vastakohta. Järkeenkäypää on kyllä, että 1 savi, 2 leepoo, 3 leep(ä). Samaten menee peräkkäin maa(massana)/2metsä/3puu/4lehti. 5:stä taaksepäin menee palm/(w)rist/kyenär/o-loka. Kaiken huipuksi idea: kun zwölf, 12, saattaa olla wolf, niin numeroa saattaa edustaa tuplakakkosen eli kirsun kuva, kier-suu, "su:sta vinoon". Yritin löytää muita peilautuvia tuplanumeroita, niin löysin vain taistelevat kyynärpäät 33, jäniksen suun +, perhosen imukärsän 6, ja kotkansiipi-nimisen saniaisen 9. Olivatkohan ne Sumerin kaupunkeja, Girsu, ja toinen kaupunki joka oli kuin "minä haluan/ei riitä"... jälkimmäinen on kuin kyynärpäätaktiikkaa. Numero 3 tarkoittaa yhteenottoa, törmäystä, kaikua, peilautumistakin tod.näköisesti.
Itsi tatsi, yksi kaksi

Jos mummo on 9, on muu-sana kuulunut ennen "mum". Jos muumio kuuluu "mum-i", tarkoittaa se "sama". 8 Ait on tietenkin äiti. I-sä =7. Sis-ko/sis-ta =1. U-ki on sama kuin a-gin, ehkä? ..."tarttuu ta-ti" 45? kyllä, jos tii=10. Jos täti=5, siitä seuraa, että 6 on ontto kuin kotilo. Jos täti on tähti, siitä seuraa, että 10 on ontto kuin origami. Mutta oikeasti tyhjä on 9, kirveen reikä?

Mer-kki = Mer-ke = Mer-ka = Mer-ak. Ehkäpä "merkki" ja "4, karhu", liittyvät Otavaan, samoin kuin supakabra* ... <-- sanahan on melekeen selevä soppakopra, ja takaperin arvaa kapus(tat). "Arvaa tikapuut" voisi tarkoittaa, että "tietää ja osaa helmitaulun käytön" - ellei tikapuilla sitten tarkoiteta sormia. Arw/quess saattavat olla 5. Helmitaulu abacus (vaiko acabus) kääntyy toisinpäin alkamaan kuin supacabra. Ruotsalainen helmitaulu kulram: loppuosa muistuttaa mer:iä väärinpäin, silloin se olisi 5. Ai niin, se oli se haak-kuus, baak-kuus, fili agus, irlannin "unohdetut" agus, unohdetut ukus, ja kuukuuspuu... ja matama-tikas.
* X-files:ssakin käsitelty taruolento Amerikan mantereella.

Jos sanakaavassa olisi jollain ilveellä piilossa olevaisen kuvausta, niin se voisi mennä näinkin:
1 maapallo aine savi massa alkuelämän kuva: alfa - 6 massa aine aurinko ympyrä
2 erillään luona luna pinnassa syöjä (levä?) kahdenvälinen - 7 vetovoima voima god kaari kupu sieni?!
3 matelija taistelu elintilasta törmäys - 8 hyönteinen kuoriainen äestäjä alue eekkerit
4 nisäkkäät pedot karhu steady - 9 jos vaikka ne saniaiset? Vai mikä sunny-eye? Se on musta, ja tyhjä, olisiko iso varoitus niinkuin haavoitetun pedon kohdalla: tyhjän silmän jälkeen tulee toinen myrsky
5 kädellinenhän se siinä - 10 tieto ylös mittaus tarkkuus kehittynytYhdyskunta
Tyhmääkin käännellä näitä, mutta on ollut löydettävää, ja tämä uusin löytö: "asetti bendumin" olisi sieni, niin on aika hyvä :) Kuin salakieltä, että mikä kaikki asettaa "bendumin", niin vastauksia on muitakin, niinkuin kosija. Kulman ja kaaren asettaja on mielestäni myös harppi. Ja Osiris.


_____________________________________________
Rantakivemme ovat näköjään suorastaan "madagaskarilaista labradoriittia" (jota on tuossa oikeassa alanurkassa). Käyn katsomassa lähiaikoina, että mikä on näitten osasten koko. (Sivumennen sanoen: maailman hienoin ja kallein labradoriitti muuten löytyy Suomesta, Lappeenrannan tienoilta tietääkseni.) Kaikesta päättelen, että näiltä Kuopion otuksilta on lasitus estynyt. Ei ole sinisiä sulkia eikä pää pyllyssä. Kuolintapa on ollut erilainen, kai. Kuuluvatko 2-reikäpäät Madagaskarin kiekkojen sisälle, vai ovatko ne ulkopuolelta eläessä tullut sieni, joka käytti otuksen massan, ennenkuin jäi ikuisiksi muumioiksi ikkunalliseen kiekkoon? Sitä näkee aika paljon kivettyneissä muinaisissa eliöissä, että (ne eivät kasva koiranputkea vaan jotain muuta).



Alhaalla vasemmalla on vaalea pötkö, jonka keskellä on kuin liitos. Ehkä 2 reikäpäätä liittyi yhteen? Saattavat olla sukua niille, jotka peittävät täsmällisen säännöllisen verkkomaisesti suorakaide-laattoina Andeja, tai niille, jotka vuoren laelle kasvavat. Elämänrakentaja-sieniä... minähän arvelin ikkunasta katsovien Madagaskarin kiekko-matkaajien olevan niitä, kun ne ensimmäisen kerran näin - sillä perusteella, että niiden pää jakaantuu kahdeksi, jollaista olen nähnyt vuorten "nippusiteissä".
Mikä mahtaa olla näitten sukulaisuus-suhde matoihin? En usko madon olleen olemassa ennen "elämänrakentaja-sientä".
(Onko tuo jokin karhukainen, tuo kiekon puolikas?)
Alla olevan kuvan mehikasvimainen, kaktusmainen, alasinmainen juttukin on voinut kehittyä samanlaisesta reikäpäisestä sienestä... miten vanha ollee tuokin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.