IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jumaluuksiaMaanantai 16.09.2019 13:06

EELBOW PLEASE - SIILBUOBLEE

UKONDOA (baskia: kyynärpää). Nyt on "Ukko-Noa" lähellä... Onkohan tämä Ukkosesta hyppy vastapuolelle + 1 askel taakse ? Myös suomen kyynär taitaa lähteä samasta 9:stä, mutta siinä ei sanota ukkonen, vaan "Viistoon när:stä" (lähellä-sanasta), ja oikaistaan vinosti 1 hypyllä, eikä 2:lla nelosen kautta. Englannin "eel-bou":n on pakko olla "taivaankaaren edellä", jos se on samassa kolmosessa kuin nuo edelliset. Tai jos se tarkoittaa samaa kuin tree, on eel merkityksetön - ellei bou/puu ole ikivanha metsää tarkoittava sana... voi ollakin, koska myös wood tarkoittaa sekä metsää että puuta. Silloin elbow ei olekaan "eellä taivaankaaren", vaan "edellä metsän". Ja/tai voisiko se olla aura, kulmapuu joka menee (ihmisen) edellä... 8:n niittuaan jykertää sillä. Jos niin, niin onko se eel-bow sitten sama kuin meidän 3:n kyynär, vai ei kai se vaan ole 7-bendumia eellä oleva aura, jota käytetään siinä 8:n pellossa ja se laite itsekin on 8? (Äitini sanoo "kynnespiä"... se on sama kuin kyynär, när on siinä ei neer vaan nes.) Kyynärpää omaa kulman, ja siksi on kolomessa eli kulumassa. Luulisin, että nainen pyytää auraa, eel-puuta, kun pyytää elbow:ta. Sama kuin sanoisi, että Hei paappa ripa.

_______________________________________

Tiijättäkö mittee ne tek enne' intternettiä sielä luoliin perillä.... Tämmöstä.

Vita eel eedchi /searchi fitu tu-ju
7 . . 7 . . 7 . . . . 7 . . . . 7 . . 7
Vihta eeellä etsii (sopivaa?) (rasti-i).

"On aika asettua aloilleen, ja etsiä katto pään päälle/ suoja, joka vääntyy ko iil."

"Nyt on se hetki, kun pyytää sinua minun sydämen ... special ... haat hait södäm siem ..." *asettaa ben-domen*

"Sattaa. Eetchii searchii bendum:n, kunnes sattee sees."
Zazpi saat pi. Saetta pittää.

Vas-pi. "Ei mitään tekemistä 3:n kanssa."

Vas-pi. "Kaikkea muuta kuin pettäjä tai (metsässä) piileskelijä. Sydän. Ilko, ei salattavaa. Ei vehkeile."

7 Zazpi.... Saas pii ... saa kierron ympäri. Verenkierron ympäri kehoa saa södäm = 7. Se iartaa eli ahkeroi, hjärtaa. Yard:sta 1 taaksepäin.

"Saa piin", jos olisi että "saa ympyrän", paheen sileän ympyrän, niin olisi harppi. Kierrä täydellinen ja sileä, koska se on pahee, peettää. Silloin "zaz" pitäisi olla vas, ker, tms. Sat-pii, Saap-tii. Sep-tii. Hmm... SHAAP-TII, olisi "käärme-tieto", jossa shaap olisi bengalia. CHAAP-TII: PAINO- JA PAINE-TIETO. Set bendum.... asettaa vääntymä/kulma.

Nyt uskonkin että baskin zaz-pi on joko "käärmetieto" tai "painotieto". Ehkä molemmat? Alkuvokaalit ovat päinvastoin kuin kielissä: romania latvia liettua katalaani kreikka latina ranska. Romania: Shaaptee.

Sydän... käärmeiden puremat lamaannuttavat hermoston ja sydämen... terävä tieto ... pistetään... akupunktio .... painetieto ... leikkaukset... samanlainen, lika,

samanlainen voisi liittyä tasapainoon. Tai anatomiaan. Tai parin löytämiseen. Zombi...
Kaaren voima ... yhdistävät voimat, erottavat voimat...

Pitäisi tutkia tätä tarkemmin, että mitkä asiat 7:ssä välähtelevät.

___________________________________________________

Laitoin sulkakäärmeen kuvan Eel-jumalaksi.



Meidänkin sanoja kyllä löytyy tuolta Intiasta, ja varmaan kaikkien.
Ani voisi olla myös 8, ja An voisi olla edellisestä johtaen 3, tai se voisi olla na eli near takaperin eli 4... mutta koska A-nu kuulostaa ruotsin nyt-sanan (nu) kautta katsottuna olevan "ennen nu:ta", niin se on silloin ennen 7:ää, eli 6. "Asetti bendumin"-seiskan palasia jos suomentaa, niin sieltä paljastuu "nyt on se hetki, sinun pyytää, nyt on se hetki kun".
Jos Anu olisi varmuudella 7, niin melkein-Anu-sanojen voisi olettaa pyörivän siinä lähellä. Toisaalta uxi-uchi-läpi-suu voisi olla 4... ja eekker, 8, on käyttänyt härkää: a-ni kuulostaa puhtaalta kahdeksikolta. Varmaan olen taas jotain virheitä tehnyt. Tai joku menneisyydessäkin on voinut aina joskus harvoin tehdä "virheen".

_________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.