IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 30.09.2019 17:52

Kuvien tutkiminen ja hahmottaminen vie aikaa - ja sitten löytyy.
Sen kiven päällys ylhäältä päin, jossa piti muka olla vaaleanvioletteja sienijuuripaketteja. Sama kivi, jonka "katkaistusta" seinästä kasvaa kirkkaanpunaisia lehtiä. Vasemman reunan ruttu-säkki ei välttämättä ole kovin vanha (?), koska se on päällimmäisenä.


...karhukaisen suu ... enhän minä mistään tiedä, mutta minulla on muistikuva, että imusuiset, nivelen omaavat oudot tikkuolennot ovat karhukaisen sukua, ja, rantakiviä paketoivilla on joillakin ollut vähintään 1 nivelen tapainen + siitä lähtevä luumainen osa.
Värit korostavat - meinasin sanoa "ruotsalaista lego-elämää" - kun tarkoitin Marsilaista: liitoksia/"venttiileitä" näkyvissä. Lego-elämää on tässä, kuva Marsista: https://atari.irc-galleria.net/get/?source=/fi-i/00/00/58/11/130487682.jpg?i=$5$OxnASIWWiBaXo$pFJyXBbv9unIbCf5d4V.fgx5EX07cKEoryY2rNhvWS4&key=130487682.jpg NUOLEN PIIRSI NASA, OMISTA SYISTÄÄN


Oudosti rakentuneen näköisiä, outoja punaisia paksuja lehtiä, joissa on reikä. Ovat n. 6,5 cm leveitä. Lehdet kasvavat katkenneen näköisen kiven päädystä. Katkennut kivi on kuin metrin pituinen pedon kynnen pää, terävä lehtihelma roikkuu sivulla puolimatkassa ylös, ja kiven päällä makaavat edelllisen kuvan muinaiset paketit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.