IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AnunakiTorstai 27.08.2020 05:20

Katsoin taas sitä huuhaa- tv-sarjaa. Siinä sanottiin, että Anu(n)nakit olivat jumalia lähi-idässä, ja että ne olivat ihmisiä isompia, ja niillä oli siivet.
Kun wikipediasta katsoo, se on kaikki jumalat, ja ainakin 7 kpl niitä.
Siinä on kohokuva niistä, ja näyttävät epäilyttävästi luonnonvoimilta, niinkuin 5 on wis,wes - onko nopan 6 pisteellä ja tuurilla tekemistä 6:n kanssa, niin että siinä olisi tuulimylly ? Voisi ajatella niinkin, että jos menee navalle, niin paremminkin EI naurata, ja puree varmasti.... Mutta kun tuulen eli ilman paikka olisi 10:ssä, jossa se veisi venettä, niin ... Järjestän tämän niin, että tulen voima tulee maan sisältä, numerosta 1. Lav-a, muun muassa. 6:een jäisi jonkinlainen maavoima. Vaikka niin, että kiinni/kosketuksissa = ei voimaa, ja putoamisväli = ei kiinni toisessa = vetovoima olemassa. Tai jotain massan ja liikkeen voimaa. Tai oikeita tai vääriä uskomuksia siitä, että maapallon navoilla tai päiväntasaajalla on tai ei ole "voimaa". (Ajattelin ensin, että anunakit olisivat olleet jotain isoja ihmisiä siivillä, eli muuttolinnun muuton tehneet kuin kurjet ainakin, ja että nimi tarkoittaisi a-nu "muinoin", na Qii "lähellä voimaa"... tai että "etukäteen näkivät"...)(Sitten korkean linnun tutkimukseni alkoi elää omaa elämäänsä, ja arabian kielinen kurki, [raafsjaa], esittäytyi, joka muistuttaa sanaa raabija ...joka muistuttaa sanaa arabia ja raapija ....joka, raapija, on kymriksi, eli Walesiläittäin [treisho] ... niin suuri siivekäs jumala muuttui kurjesta raapijaksi ja oudoksi treisho- /\ deltaksi ... Kutsuvatko amerikkalaiset pilvenpiirtäjiä taivaan raapijoiksi? Kyllä, niiksi juuri. Eli korkea vuori olisi raapija. Ja kurki myös. Taivasta raapiva = treisho .... 3 kuninkaan kukkulat ... suomalaiset merkitsivät tuotteensa kolmiomerkillä ... kolmio joka on 4... pyramidi... taivasta raapiva ... ai niin, kurjet myöskin lentävät AURANA, joka on kolmiomainen. Sen mukaan raabija on treisho ? Se raapii taivasta kahdellakin tavalla, oikeastaan. Seistessään korkeudellaan, ja reissutessaan kolmiolla. Ehkä ne eivät mitään jumalia kenellekään olleet.) (On olemassa hyvin korkea taivaan raapija, joka raapii kertaa 2: risukarhi. Se on kuulemma kuusipuu, ja savolainen keksintö, väittävät.)


1 ANU ________________________ NU,NOW NYT,NIT,NET 5
(EI NYT, MUINOIN?) _________________ YHTEEN, VERKKO, VI(I)S
VID-I (periaatteessa "luona" vasta-
kohta, eli kaukana)


6 RA _____________________________________ NAKI
RATAS ? ______________________________________ VE-NI 10
NA RATATA = PORTIN LUONA _____________________ VIS-I 10
___________________________________________ VIDI (I SAW)
NAARATTAA... "ONKO KOIRA KOTONA?" _____________ VE-NE 10
_____________________________________________ LÄHELLÄ
BI-VO=PYÖRÄHDYSAKSELI (vai pivo 7) _____________ VOIMAA ?
vois olla napa ...
näyttää jouselta
kiertorata
Taivaan raapija 6 = taivaan raapija komeetta, "aval"-radallaan?
Ukkonen voisi olla taivaan raastaja. Se on joku "rad".
Va-ra-us asettuu kohtaan 6, samoin kuin va-raas. Paitsi jos [raaz] on ukkonen Ra, niin varraas olisi 2 tai 5. 5 on monen pienen voimaa, niinkuin vaikka ompelutikkien, yhtyvien purojen, tai puun juurien.


Yllä käännös-yritykseni, outo horina. Poikkeamia sanakaavasta, melkein ja lähes -juttuja niinkuin na & ra (jollain kaavalla sama)... pakotin palat sitten olemaan noin.
Anunna:n sanotaan tarkoittavan sikäläisillä kielillä jotain "jalosukuista" tms. Ki:n lisääminen hyppäyttäisi paikkaa sanakaavassa 1 vinoon (mikä ei kerro mitään, jos ei tiedä, missä jalosukuisen paikka siellä on). K voisi tehdä saman, ehkä, ja loppu-i hyppää vastapuolelle.

Samassa "avaruusolento-ohjelmassa" puhuttiin jättiläistarujen ja jätti-luurankojen yhteydestä Sardiniaan, ja näytettiin patsaita, joilla oli robottimaisen lautasmaiset silmät, niitten yläpuolella vahvat kulmaluut, kapea siro pieni leuka pienehkössä päässä. Patsaiden arveltiin myös edustavan niitä jättiläisiä.
Minulla on hyvä selitys juuri tuohon ulkonäköön: Tiedän yhden 195-senttisen tyypin, joka on englantilaisten, suomalaisten, ja varmaan parin muunkin kansan risteytymä, jolla on vahvat kulmaluut, ja silmät suuret kuin lautaset. :D Tiedättekö Liikerit ... risteytymät, jotka ovat suurempia kuin vanhempansa...
Pieninaamaiset ja pienileukaiset patsaat olivat minusta kuin
Henry Cavill
https://hips.hearstapps.com/esquireuk.cdnds.net/15/37/2048x2730/2048x2730-henry-cavill-43-jpg-3efbd12a.jpg?resize=480:*
tai Gregory Peck
https://vignette.wikia.nocookie.net/genealogy/images/5/5f/Gpeck01.jpg/revision/latest/top-crop/width/360/height/450?cb=20140705220703
On niitä täälläkin, eikä vain Britanniassa, "niitä". Suuri pituus ja kauniit kasvot sopivat mitä parhaiten myös Afrikkalaisiin, mutta robottisilmät, sisäkkäisten ympyröitten "lautaset", viittaa Eurooppaan.


other shlt:

(Jos 10 olisi na-ki, niin ki olisi periaatteessa 5, jota voimaa lähellä 10 sanoisi olevansa sanalla naki.
Vidi tarkoittaa latinassa "minä näin". Jos se olisi ruotsin vid-sanasta muotoiltu vid-i, se oikeastaan tarkoittaisi luona-sanan vastakohtaa.
Lisäksi periaatteessa a-nu olisi 4, jos nu=5. Anun sijasta Una sopisi kohtaan 1, koska 7 on jollain kielellä nana, ja siitä seuraa, että na=2, josta seuraa, että una =1. )

(Sitten on tällaista ideaa, aivan erillään tuosta ylläolevasta, että Ra, tämä pyörähdys-homma, olisi niin, että siinä olisi munan muotoinen kiertorata... ratata olisikin rata.... sitä tukisi sellainen juttu, että oval-sanassa olisi käytetty väärää alkukirjainta. Että oikeasti oval olisikin ollut A-VAL = VAL-A (=valu). 7, val on akseli..... voi olla, että 6 onkin kiertorata, eikä pyörähdysakseli .... Miksi minä löysin vuosia sitten jostain sanakirjasta sellaisen jutun, että 6 muka olisi japaniksi muddu ? ... sekoittuu toisen kiekuran, numeron 9 kanssa, niin, että mytty = pahka = solmu, jonka olen asettanut 9:ään sanana knot ...

ja minulla on uusia viritelmiä numerolle 9: "siem-el" = jotain silmuun, solmuun ja silmään liittyvää. Kirveen silmä. Eix, terä, ter. Musta, piilossa oleva, salainen? ...levy, plaak. 9 voisi olla myös hurrikaani, jättiläinen, jolla on 1 silmä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.