IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jätitTorstai 10.09.2020 18:59



Sama kartan paikka kuin edellisessä kuvassa.

Ympäristö osaa rakentaa olennon. Oikeasti... tajuatko, ympäristö osaa rakentaa olennon, josta tulee liikkuva. Merituppeja sanotaan meidän lähimmiksi sukulaisiksi kalojen jälkeen. Ne ovat yhdyskuntamassaa, vaikka saattavatkin lähettää sukusoluja tms irti.
Minusta kalat ovat lähinnä viherlevän sukua. Leväeläinten, joilla oli jalat joilla mönkiä. Eikö sellaisia muka ole ollut olemassa? Ihan takuulla on ollut, eikä kukaan ole huomannut. Ne olivat isoja. Kukkulan kokoisia, kolmasosa vuoresta, tai mitenhän tuota mittaisi. :) Ei tämä ole edes mikään vitsi, vaan uskon tähän täysin. Ne värikkäät viukulahäntä-kalat eivät paljon eroa niistä luiruhännistä, joita oli. Muistuttavat ihmistä, ne kalat ja sirkka-äyriäinen.

Sitten riennetään eteenpäin: Mikä se on se suuri vihreä "lohikäärme" Jupiterin Io-kuussa ? Se, jolla on "the pipe-hand" -pää. Jos moinen pipe-hand Himalajalla todella olisi puhaltanut "siitos-kuomun", niin onko se jotain joka on jo lähellä bakteereita ja äyriäisiä? Iossa näkyy myös jotain kauhoja, kuin varrellisia kääpiä, joiden kauhat ovat neliömäisiä. Muistaakseni niiden päälle kasvoi toinen kauha kanneksi. Muistuttaa ehkä Himalajan laatikko-koloisia kiertyviä sienirakennelmia + kiertyviä yorgian sukuisia pakelloksia, joilla saattoi olla kansi. Teen päätelmän, että Ion kauas näkyvät muodot ovat olleet lähes samanlaista elämää, kuin ennen oli Himalajalla.

Eliökartalta voi myös (yrittää) osoittaa paikkoja maapallolta.... etsiä Suomen tai Australian. Ehkä sen kanssa voisi myös juosta seilaavien mantereitten mukana... Jos järjestys on oikea, sukulaisuudet selviävät.
Asetan Suomen kohtaan: Alkusieni(juuret) & sarven muotoiset korallit - leväolentomaiset madot - madot - laakamadot - alkeellisimmat mahdolliset elämän rakentajat - limasienet - theBlack:ksi kutsumani sienet - sienimäiset ja sammalmaiset mehikasvit (jos sellaisia on tai on ollut).

(Limasienen tasoinen elämän rakentaja kirjoittelee täällä.)
(Hihii, ne löytävät ulos labyrintistä. :)

_________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.