IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Map raw version FUNGISunnuntai 31.01.2021 05:01

Kuvan pysty linjaa "radiobear - vampyyri - locaris" piti vähän korjata. Merisulka oli ensin täysin väärässä paikassa.
Pitää tehdä uusi "peruskartta", kun linjojen välit kaipaavat tasoitusta eläinkartassa. Siispä kokeillaan seuraavaksi tasaista pyöreää karttaa.
KARHUKAINEN tulee oikeaan alanurkkaan trilobiitin, merimakkaran ja käsnäjalkaisen jatkoksi, ja sulan muotoisen pehmytkorallin on pakko asettua vaaleanpunaisen pehmytkoralli-vaunun ja karhukaisen lähistölle, ehkä peilaamaan vastapuolen merisulkaa.

Ryömivällä merimakkaralla, sukua käsnäjalkaiselle ja karhukaiselle, on sekä vinolinja- että vaakalinjayhteyksiä tähän uuteen sulan sijaintipisteeseen. Senkö vuoksi merimakkaralla on sellaiset jalat, kuin mustat lieriöt tai mustat trumpetit, kun merisulalla on "oksansa" alapinnassa musta lieriö näkyvissä? Jotain samaa noilla on.
("Radiobear" on lumihiutalemainen säännöllinen pieni pyöreä radiolaria-rengas, jolla on 6 sakaraa. Ajattelin, että voisi olla ikäänkuin tyylitelty karhukainen. Ehkä luonto on epäelävän kidemäisen osan risteyttänyt puhalletun kumihanska-sulan kanssa, en tiedä miten se teki. Mutta sijainti matchää. Erilaiset eliöt risteytyivät ehkä ennen paljon helpommin keskenään. Eivät olleet niin eri, olivat enemmän yhtä.)


Oudon eläinsulan lähimmät sukulaiset silloin kartassa olisivat "puhaltaja-pedon suu" (Madagaskarin kiekkojen kaltainen eli yorgiaa muistuttava, niitä alkumailoja... mini-lammasta muistuttava, Turkish towelia? muistuttava, pitkulainen litteähkö paksu lehden mätjäke),
yorgia, ja sulkamainen anomaLocaris. (Minusta tuntuu, että sulka ja sulkamainen locaris irrottelivat itsestään irti punaisen-pultin remora-oksiaan / karhukaisiaan... se on tehnyt samalla tavalla, kuin se Borneolainen puu. Sekin pudotteee oksiaan, joihin ensin rakennetaan vieraan oksan kanssa kiekko.
Ei sulan salaisuudet ehkä ole vielä siinäkään kaikki? Ehkä sen tapaisesta voisi tulla sellainen "lilan valkea veneenlaita-kuppi"... kääntää vaan niitä outoja oksiaan jokaista 90 astetta, ja liisteröi kiinni sillä limalla ... no ei se niin mennyt... mutta onko sukua niille sieniveneille... )

Minä aloitin tutkimukset 10 v. sitten etsien otuksia, joilla olisi päälaella aukko. Löysin silloin kilpikonnan näköisen syvänmeren madon, jolla on nokkamainen suu. Ja löysin inhottavia punaisen lieriön matojakin silloin. Merisulalla on remorakalamaisissa oksissaan punaisen pultin liittymään sopivia asioita, oksilla on "reikä päässä", ja niitä "pultataan" allekkain limaputkella. Oksat vaikuttavat sopivilta kääntymään rullalle "punaisen pultin kiekoksi", ja olemaan kala tai karhukainen. Oikeaan alanurkkaan asettamani "ekskavaatti-kala"... sillä on reikä päässä. Ja se näyttää kilpikonnalta. Se on siis reikäpää-syvänmeren "kilpikonna"-madon sukua... pakko olla. (Ei tässä vielä kaikki... em. otus on lähellä sekä lusikkajalka-trilobiitteja että hyönteisiä... ja matelijoilla on hyönteisen ruumiinrakenne. Ehkä kilpikonnamaisuus ei olekaan sattuma??!! Merikilpikonnalla on lusikkajalat... ja syvänmeren madon nokkakin löytyy, ruumiin muodon lisäksi. Se kuulostaa hullulta, mutta oikeasti kalatkaan eivät ole kaloja :D vaan yorgioita, kilpikonnia, hyönteisiä, matoja, karhukaisia, putkimatoja, ja äyriäispunaleviä. :)

Oikeaan alanurkkaan ei saata tulla mato- ja kalarykelmiä, sinne tulee sammalta, punainen anomalocaris-sammal, leviä, limasieniä, hyönteisiä, sirkkaäyriäismäisiä olentoja, merimakkara, tuhatjalkaisia, trilobiittejä, vihreä anomalocaris-"allas". Sekä uusimmassa skenaariossa syvänmeren matoja, (ja kilpikonna niiden ja hyönteisten väliin!)

Pirunpesän otuksia = oikean alanurkan sirkkaäyriäismäinen lima-sieni -soppa joka jatkuu oikean ylänurkan bakteerina ja putkimatona, jopa oikosarvi-nautilusmaisenakin?
Pirunpesän pohjalla makaa muhkea suuri kiekko, joka, ympäristöineen päivineen, on minusta yhdyskunnan rakentama. Maaginen kaikki-näkevä sokea "näkymätön" käsi rakensi. Kiekon sisällä on seuraavan sukupolven geenisekoitus, mutta en oikein tajua, tuliko kiekoista yleensä ulos monta pientä vai 1-2 isoa.

Minuutin pituinen pätkä tällä videolla, alkaen kohdasta 33.55,
maailman ihanin kala, ihana elukka. (lusikka-jalat, muuten)
Suu on kuulemma nenän alapuolella. :) They bond closely with their mates. Sanotaanko siinä, että miljoona? vuodessa pyydetään lääkkeeksi? Eiköhän kelpaisi jauhaa tavallisemman kalan nahkaa ja ruotoa siihen lääkkeeseen, eikä tappaa noita, joita nyt näen ensimmäisen kerran. Sympaattinen, kömpelö, avuton ja viaton olento.
https://www.youtube.com/watch?v=nJMZ6reOB0E

______________________________________________________

Sienet, eläinten, kasvien ja korallien päälle ulkonäön mukaan aseteltuina, miltä näyttävät maallikon silmään. En tiedä, jaksaako kukaan katsoa tätä.
Muutenkin arvailtavissa olevat eliöiden "nimet" jäivät tässä nappien alle. Näytän myöhemmin kuvina, mitä vieruskaveri-sumat sisältävät.
Punainen tähti on "alkupuhaltaja", Leppävirran mustien saaren puhaltajien, muinaisen sammalpesän reunapuhaltajien, avaruuden pesien täyttäjien, merimakkaroiden, kalmarin, juotikkaan ja vampyyritursaan äiti. (Sammal-puhaltajalla on 4-haarainen tähtisuu.) Minulla on muutama asia näytettävänä, näytän tulevina päivinä.
Pienet punaiset ympyrät tai ympyräparit, symmetrisesti 4 taholla, tarkoittavat putkimadon & merimakkaran sijaintia. Lamb tarkoittaa meren pientä valkeaa "laiduntavaa lammasta".
KUVA ISONEE HIEMAN, JOS KLIKKAAT SITÄ HIIRELLÄ. Selaimissa on myös "lähennä"-toiminto.



Twist napin alla lukee Twisted Puu. Tarkoittaa sellaista saniaista, jonka "kädet" ovat kuin kaktuksella, eli lähtevät eri paikoista. Se on niiden lisäksi vanhojen sammalten, viherlevien, kesken kehityksen olevan artemia-äyriäisen ja anomalocariksen piirre. Saattaa olla käden näköisen poriferankin (vai mikä koralli se on, merenneidon kädeksi sanottu). Moni otus on peittynyt napin alle, mutta vain tässä sienikartassa.

Mietin, että mahtaako tuo maksasammal ylettää mustan sienikourun ja mehikasvin yli tuonne lähelle putkimatoa ... jollakin maksasammalella on jokin koukku, joka muistuu mieleen putkimatojen "nahkiais-suun" isoimmasta hampaasta, joka on joskus paljon muita isompi. Lisäksi maksasammalella saattaa olla lehden kärjessään jotain, ... joo antaa olla. Se joka tuntee ne, arvaa mitä tarkoitan.

"Panz exc" tarkoittaa kalaksi luettua, kilpikonnan näköistä olentoa. Nimesin panssari-excavaatiksi. Ja asetin 4-tuulen excavaatti-nurkkiin, sekä trilobiittien sukulaiseksi. Vain 3:lla kulmalla ekskavaatteja, - ellei sellaisia löydy tarttumalevien läheltä, joiden paikka on huokoseläimen ja meritupen välissä... G tarkoittaa huokoseläin, "Läisk tuppi" tarkoittaa "läiskitty tuppi", minusta kirkas kannu oli rakennettu yhdyskunnassa oikein vanhaan malliin läiskimällä siihen ulkoa päin jotain limalehtiä... STAR = meritähti. Sen alapuolella olevan napin alla lukee CHR. Se viittaa lähinnä tarttumaleviin, ellei bakteerinkin kaltaisiin. <-- silloin voitaisiin asetella lähelle sitä puuttuvaa ekskavaattiakin.

Sen lähellä, "Isoputki Amfi" ja "Trilo" .... edustavat minun silmissäni sitä, mitä nakyy SUOMEN VANHIMMAN KAIVOKSEN POHJALLA JA AMFITEATTERIMAISILLA SEINILLÄ. Jos en väärin nähnyt uutiskuvasta, niin amfiteatterin seinillä on ikäänkuin jotkin teurasrivit, ja pohjalla seisoo yksinään iso / ISO "koppakuoriainen"/trilobiitti, tai jokin sellainen, jonka jalka(-rivit) ovat kuin lusikka(-rivit).

En ole tarkkaan etsinyt ,että keillä on lusikka-jalat, keillä räpyläjalat, ja että vastaako lusikkajalka merimakkaran trumpettijalkoja, vai ovatkin merimakkaran jalat sittenkin lusikat (?), keillä muilla on trumpettijalat... räpyläjalkoja on kaloilla... ja limasieni-hienoja-pylväsjalan räpylämäisiä jalantynkiä on limasienillä ja Patagonian otuksella, jolla on dinosauruksen pitkä häntä... Ai niin ja sitten ryömivällä limasienelläkin on jalkoja, ihmisen saappaan muotoisia.
Käsnäjalkaista muistuttava merimakkara asettuu mukavasti näköisensä trilobiitin ja karhukaisen väliin. Kaivoksen koppis lähemmäs hyönteisiä. Mutta täsmääkö niiden jalat... trilobiitillä (litteällä, perään kapenevalla, lukuisten vaaka-uurteiden peittämällä, jolla on kuin 2 pitkittäis-uurretta selässä) kuuluisi silloin olla ollut jalat, jotka olivat lusikkajalkojen ja merimakkaran jalkojen välimuoto.

Huomaa hienojen symmetrioiden joukossa mm. tämäKIN neljän tuulen nelikko: Ammoniitti, alkunilviäinen, paperivene, sekä kultanapin alla piilossa oleva helmivene.

Sirkka-äyriäisiä lasken olevan viittä eri kokoa. Isoin on kymmeniä metrejä, pienin on limasienissä. :) Niiden lisäksi on hämis-punalevä-kolo -sirkkis, sitten on tavalliset sirkka-äyriäiset, ja toiseksi pienimmät ovat merimakkara-karhukais -buildereitä. Alkupesän puhaltajien sukua, ja mitä ne duunaavat niitten keltaisten vaahto-torvien kanssa? Hyönteisillekin ehkä sukua, niinkuin taitaa olla tavalliset sirkka-äyriäisetkin.

"Aizo-pori" oikealla ylhäällä sekä vasemmalla alhaalla, tarkoittaa sitä vihreää putkea, joka mötköttää kulman muotoisena pohjalla, ja poriferaksi väittävät. Limasienissä voi nähdä Rugosan ja tämän putken ... sukulaisuutta.
Sillä putkella oli jokin piirre, joka muistutti Aizo Aceae -mehikasvin alfa-kaarta, ja hyvinhän tuo asettuu lähelle muita Aizo-juttuja...
Oliko kotiloksi sanottu, hento läpinäkyvä tuutti, jolla paksut lehden näköiset "melat". Nimitin sitäkin aizoksi niiden alkeellisten "lehtien" vuoksi. Ko. muoto esiintyy kartassani vain oikean yläkulman putkimatona. Mutta sen ympärillä leijuu vanha sana ja vanha olion tekele aizo.

Näkinpartaisleviä ovat ylhäällä aivan keskustan yläpuolella nämä:

MONISILMÄ - tarkoittaa monisilmäputki. Koiranputkimaista oli...
KÄÄPÄLAUTAS - korallin näköisiä, litteän käävän näköisiä
MANSI-MYKER - kuin kourussa levystä leikattuja nuolia,"mansikoita", (koiras), ja samassa kourussa kuin lumpeen se yks mykerö....(naaras)
ISOPUTKI-AMFI - putkia, joissa on seinät sulkakoururakennetta ja sisällä ehkä vinosti asettuneita yksiköitä?

yksi näkinparta unohtunut kartasta:
ÄYRIÄIS-HARAVA - Hanhenkaulan ja keskustan välistä jäänyt pois. Pitkäsorminen harva hento harava, näkinpartaislevien kuvista löysin. En tiedä, kuinka se näkinpartaislevä sillä sitten koukkii ja mitä. :D

Keskustan oikealla puolella lukee L-co ... Se tarkoittaa L-collar - LUMPEEN JUUREN VIILTOMAINEN AUKILE, JOKA MUISTUTTAA BAKTEERIN "KAULUSTA" (ja Andien jätti-möykkyjen "hymyileviä suita") sekä suomalaisessa luolassa kököttävän kiven "hymyilevää suuta" - katsoin kivisäkin ekskavaatiksi suineen, sisältään tunkevine mykeröineen ja säkin muotoineen. Lumme ansaitsee tämän sijainnin monen eri piirteen vuoksi. Laitoin tämän L-collar -lumpeen peilaamaan keskustan läpi vastapuolelle sellaisen saniaisen osan, joka on kuin ulpukan lehti. Sekin lehti ansaitsee sijaintinsa ammoniittien lähellä muotonsa vuoksi. Minulla on sellainen "aavistus", että lehden muoto noudattaa erikoisia matemaattisia sääntöjä, joita liittyy ammoniittiinkin.
Mieltäni kyllä hieman kaihertaa se, että liittyvätkö Kuopiossa valokuvaamani vastakkain seisovat kivi-"kädet" lumpeen juuriin miten läheisesti (?) ... ... kädet ovat oikeassa paikassa, mutta onko lumme ?!
Oh my god, se sopisi PUNALEVÄ-HÄMIKSEN (jolla on hämisjalka-juuret), DICKINSONIAN (joka juurtui ja kylvi kai juurtaan siihen missä kulki) ja HANDS -väliin. Silloin Lumme tulisi viherlevän ja sellaisen anomalocarikseksi nimetyn sammalen väliin, joka eteni kuin ananakseen pureutuvat symmetriset sakset.
Kumpaanko paikkaan lumme kuuluu ?????????????????????????
... ehkä dickinsonia ei juurtunut, vaan vain söi vähän pintaa? ... Lumpeen juuri muistuttaa keskustaan tarkoittamiani Himalajan kiertyviä vuoria ... ehkä sitä lumpeenjuurta on vaaka-keski-viivalla enemmältikin ...? eikä vain yhdessä paikassa ...

KARTASTANI PUUTTUU JOTAIN HYVIN TÄRKEÄÄ. Siitä puuttuu se kelluva? (lilan valkea?) veneenlaita-kuppi -sieni /-sammal, jonka näytin lähiaikoina, että Helsingissä on erään kallion pinnassa. Se näytti tarkennetussa kuvassa aivan elävältä, nahkealta, puolikuivalta, oudolta. Se on samanlainen melkein, kuin Cern:n hiukkaskiihdyttimen alueen maassa upoksissa olevat suuret veneet. En nyt löydä ilmakuvaa niistä, mutta muistan, että aina yhden sisältä on kasvanut seuraava leveä lyhyt venho. Muistaakseni niissä ei näkynyt "nukkuvan kissan" kiinnitys-nauhoja, niinkuin vuorien ympärillä on. Vene. Reunat ovat maan pinnassa. Uuden alku kasvaa päältä päin, en ole varma, että onko ollut olemassa sellaisiakin, joissa .... joo on niitä ollut, että uusi kasvaa niinkuin "leuan alta". Helsingin ja Cernin kupit kasvattivat reunan yli ja eteenpäin, uuden. En muista Cernin veneiden kokoa, mutta iso joka tapaukessa, vähintään kymmeniä metrejä. Isoimmat sellaiset ovat saattaneet olla hyvässä lykyssä niitä Grönlannin 3km pitkiä paketteja. Mihin asetetaan, elämän puussa? Laittaisin sen 5-kulmioon:
KESKUSTA
BAKTEERI
BLACK(-yhtymäsieni-kouru)
PIRUNPESÄN PINKILLÄ karttaan merkitsemäni JÄTTI-MANTIS -LIMASIENI
ALKU-NILVIÄINEN
paluu keskustaan.

Harppuunasieniin kuuluu kelluvien veneitten näköisiä asioita. Hyvin pieniä, mutta koko voi muuttua menneisyyden valtavasta tämän päivän mikroskooppiseen. Koko ei merkitse yhtään mitään. Koot ovat muuttuneet, sen näkee jo maastokartasta, avaruuteen katsomisesta puhumattakaan. Harppuunasienten veneet eivät tosin näytä "yhteen laitettujen sormenpäitten veneenlauta-kupeilta".

Spedenkin tutkiman, Jalasjärven Pirunpesän vieressä on 25 metriä leveä "yhteen laitettujen sormien veneenlaita-kuppi". Kaikki alueella kasvaneet, aivan eri näköisiä olentoja, vaikuttavat olevan yksi ja sama eliö. Bakteeri = limasieni = sirkka-äyriäinen = pehmytkoralli (=karhukainen) = merimakkara = putkimato = musta sulkakourumainen aizo-pari = musta litteä sulkamainen "lehti" (=helmiveneen esi-isä??). Musta aizo-pari elelee tänäkin päivänä isossa vaaleanpunaisessa massassa nimeltä pehmytkoralli. Pehmytkoralleja on muunkin näköisiä kuin sirkka-äyriäis-vaunuja: niitä on myös puhalletun kumihanskan näköisiä --> karhukainenhan se siihen liittyy, eikä mikään muu.
Tämä "musta aizo-pari" ... kertokaas, yhtyikö pari madoksi, vai lähteekö juutas kolostaan 2-haaraisena? Se syntyi kai 3-kulmaisena pötkönä? Aika inhottavien, piikikkäiden putkimatojen olemassaolo Pirunpesän maastossa on aika selvä. Katsoo vaan karttakuvaa, joka on valokuva todellisuudesta. En ole varma, mutta putkimadon pää on voinut olla 20 metriäkin leveä. Jos yksi versio on varhainen helmivene, tässä elämänmuodossa, niin se on siinä Pirunpesän vieressä 50 m pitkä, kerälle-kiertyneisyyttä vähemmän kuin bumerangissa tai korkeintaan sen verran.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.