IRC-Galleria

Elämäni paskin päivä...Keskiviikko 11.04.2007 02:14

Kaikki alko siitä hemmetin vesilasista.. *huoh*

Eli aamupalalla onnistuin kaatamaan täyden vesilasin tarjottimelle mistä se tietenki levis pitkin pöytää.. Sen jälkeen meni ihan kaikki päin puita. Tallissa ei sujunu mikään, mitään en osannu muka tehä oikein ja paskaaki lappasin hitaasti.. Erittäin hyvä ystävä jätti hyvästit ja hevonen astu kantapäälle.
Kolme tuntii olin tallissa viel sen paskan jalan kanssa, minkä jälkeen meninki sit lääkäriin.. sieltä tietenki lähete Kotkan keskussairaalaan ja siellä meniki sit melkein koko loppupäivä, tulos viikko sairaslomaa ja kepit.. Kyllähän siel sairaalaski tietenki piti jotain tapahtuu, eli mun viereen tuli joku alkoholisti joka ensin kerto kaikki mitä se oli tehny itelleen vähän aikaa sit (viiltäny ranteet auki, yrittäny hirttäytyä ja yrittäny viiltää kaulavaltimoitaki paskaks..) ja sen jälkeen se uhkas tehä kaikki samat mulle, koska se joutuu mielisairaalaan ja mä olin muka jotenki syyllisenä siihenki.. Onneks kiltit lääkärisedät vei sen siitä sit pois..
Kaikkee muutaki hauskaa tapahtu, mut niitä en jaksa alkaa erittelemään..

Katellaan nyt viel mitä kerkee tapahtuu, onhan tätä päivää viel 45min jäljel.. Luultavasti kaadun rappusissa, halkasen kallon ja kuolen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.