IRC-Galleria

bejbe

bejbe

~ Mikon omaisuutta ~

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.06.2006 18:51

Vittu, perkele, saatana, helvetti ... Ku piti tulla takasin tänne Suomeen . Voisin niin hyvin jättää tän maan taakseen ja muuttaa Turkkiin tai ihan mihin etelään vaan, mut ei ku on työt täällä ja kouluki kesken, ja vanhemmat ei haluu et jätän ne ja lähtisin kokonaan menemään ...

Turkin loma (1o-17.6.2oo6) oli iiihan älyttömän makee... Sanoilla ei voi kuvailla tunnetta :)! Ne maisemat ja meri, yli iiihanat <3! Mutta ne miehet, parhaimpia <3... Tummia, ruskee simmusia (löyty kyl yks miljoonista sinisilmänen turkki) ja ja ja löytyy hymykuoppasia (hulluna sellasiin uroksiin), ne on niin täydellisiä :D!

Aluks Lauralla hävis matkalaukku, mut onneks se löyty...

Sit meille "vanhingossa" annettiin täyshoidon rannekkeet ja me oltiin kyllä aika pihalla et, miks mut eipä se respa tyyppi osannu selittää ;) ! Loppujen lopuks meil oli ne 2 päivää ennen ku joku pikkupomo tuli repii ne pois, jonka jälkeen loppu loman jouduttiin selvittelee et miks ne oli mein ranteissa ;) !

Tuli ryypättyäki mut ei baareissa (1 drinkki baareissa), ihan törkeen hintasta siellä! Velotettii kyl kerran ihan pelkästä appelsiini mehusta 6 €, kelaa?! Mullaha meni hermot ni kilisin siellä ku päätön kana ;) !

Käytiin siellä kuuluisassa "Pamukkalessa" jonne piti matkustaa 6 h yhteen suuntaan :(, oli sinänsä aika turha reissu mut ainaki paikallisten (ja myös oma) mielestä kokemuksen arvosta ku se on hoitavaa... Kuullemma auttaa astmatikoille, kaunistaa ja muutenki hoitaa...

Tuli kerran sit palattua kunnolla mut onneks ei lähteny ku neneästä ja otasta nahkaa, mut Laura, se palo rinnasta ja selästä, ja oli kyllä aika pahannäkönen :( !


Varmasti palaan sinne uudestaan, ellen sit vaikka vielä tänä kesänä ;) !

:D Tiistai 23.05.2006 20:54

Kuvaile minua yhdellä sanalla... Siis vain yhdellä(!) ja laita sitten tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut sinusta ajattelevat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.02.2006 23:15

Ytävänpäivä tuli ja meni! Ihan turha päivä sikäli... Oli kyllä aika itkun pidättämistä, koska siinä vaiheessa tuli oikeesti sellanen olo et oon ainut yksinäinen ihminen...

noh, jos lähtis vaik piristää itteäni johonki raflaan ja (divassa) ois tänää luvassa "Kadetti kurssijuhla! ;) !

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.02.2006 01:14

KAIKKI JÄÄVÄT KOTIIN 27.3. MISSÄ KOULUSSA SITTEN OLETKIN, MISSÄ KAUPUNGISSA SITTEN ASUTKAAN, SANO KAIKILLE JOTKA TUNNET NIIN KATSOTAAN JOS PÄÄSTÄÄN UUTISIIN!!! KOPIOI TÄMÄ VIESTI JA LÄHETÄ NIIN MONELLE KUIN MAHDOLLISTA!!!

Sinulle <3Sunnuntai 12.02.2006 01:07

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.


[Ei aihetta]Lauantai 07.01.2006 20:02

Apua, "joudun" tänään reffeille . . . Millo viimeks sitä ollaankaa käyty :D ?!
Mut mikäs siinä ku miekkonen tarjoo ravintola-illallisen ja muutenki koko illan ;) ?!
Kai sitä on mentävä ku ilmasiks saa :) . . . Mut mitä jos alkaa ahistaa. . .
- Vanhemmat »