IRC-Galleria

daleee !Maanantai 01.05.2006 23:31

Hyvaa vappua kaikille!

Joop, ma en oo kirjottanu tanne PIIIIIIIITKAAAAN aikaan, olen ollut kiireinen.

Olin sitten rannalla, tarkemmin sanottuna Puerto Vallartassa, Arturon perheen kanssa, oon ma siita varmaan kertonutkin jo. Oli ihan super super super kivaa!

Meilla oli tossa myos VIIMEINEN VIIMEINEN (ma en kestaaaa) rotarykonferenssi! KAMALAA. Ma nautin olostani kaikkien vaihtareitten kanssa. Heti kun nahtiin toisemme (meit on jotain 80 vaihtaria tas meijan piirissa) alettiin luomaan "desmadrea" huudettiin, naurettiin ja .. juotiin. :) Itku tuli, kun kaikki piti jattaa, meilla oli ollut todella ihanat 4-5 paivaa yhdessa. Biletysta ja sillai. MIELETONTA..

Nyt kuitenkin kaiken matkustelun jalkeen oon taas kotiutunut tanne Saltilloon. Noi brassit on Cancunin matkalla ja sit mun yks thaimaalainen kaveri Giff on Chihuahuassa yhen kaverin luona. JOten mut on jatetty tanne ihan yksin. EI PELKOA, onhan mulla kaikki meksikolaiset kaveritkin.. ;)

Perjantaina olin baareilemassa, mut mul oli ihan tylsaa.. Ei ollu hyva menininki. MUTTA LAUANTAINA! oli sairaasti parempi meininki. Mentiin ekaks yhteen baariin, jonka nimi on LUA, mut se oli ihan taynna, ei siel pystyny ees kulkee, saatika sitten hengittaa. Olin Marisolin,Naomin,Oliverin ja Auguston kanssa. Yritettiin tapella LUA:ssa yhdesta poydasta jonkun superbimbokeltahiuksisenblondin kanssa, ja havittiin, koska se vitun amma tunsi omistajan! Damn! Ma tunnen vaan yhen tarjoilijan, koska ma kavin sen kans joskus syksylla ulkona ja sillai (oli pienta pelii.. ) ja Marisol ja Oliver yhen portsarin .. Mut ei me sit voitu mitaan ku joku tuntee omistajan! DAMN .. hehe. Kyllastyttiin sit siella seisomiseen ja alaikasten katsomiseen, koska LUA:ssa oikeesti on kaikki tyyliin jotain 15.. (ma en vaita et ma olisin super suuri, mutta ulkomaalaisella AINA etuoikeudet. hih.) ja lahettiin JOY:hyn..
saatiin poyta edesta, koska mun ja Marisolin ei enaa tartte ees maksaa sisaanmaksua, niin usein me ollaan siela kayty ja kaikki tuntee meijat. joo, kivaa. Sit tilattiin litran pullo bacardia ja alettiin lykkaa. Bandi nousi lavalle, alettiin tanssimaan ja lauleskelemaan, SUPER kivaa, miks mulla ei ollut kameraa??? Sit bandil tuli tauko ja 2 kitaristia (Alex ja Gael) tuli tervehtimaan mua.. Sit juteltiin siin hetken aikaa, kunnes Oliver sanos mulle et nyt mennaan taas LUA:an.. Ma sanoin et "ala viitti, taasko te haluutte menna sinne.. ? kello on 2!" ma en enaa halunnu menna LUA:an, joten oilver ja noi heitti mut kotiin..

Sitten kotona.. mina laitoin viisaasti pienessa tuiskeessa mesen paalle ja aloin juttelee heinin kanssa webkameran avulla. joo. hyvin meni, mul ainakin oli hauskaa.

MItas muuta.. Joo, tanaan on maantantai, mullakin on lomaa koulusta, mut en kyl yhtaan tiia et miks! heh huomenna sitten kouluun, niin siella kuin taallakin.

Katotaan mita tanaan tekisin, kello on vasta puol 1 paivalla. Ehka meen syomaan sushii tai jotain. Katellaa.

6 viikkoo aikaa jaljella taalla. Kuolen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.