IRC-Galleria

että semmottiis..Tiistai 17.06.2008 01:15

Oltiin tänään rämäpäällä neidin kanssa kylässä. Siel oli myös melkeen Inkan ikäinen poju..Kiva oli käydä ja turista kaikennäköstä. Outoo taas se ettei meidän neiti oo nukkunu tänään ku taas pätkis hyvä jos edes tuntiakaan. Silti jaksoi ilman kiukkuja koko päivän.

Niin kiltti ja iloinen on. Hän vaan ei kertakaikkiaan malta niitä päikkäreit nukkua ja neukkutäti arveli että nukkuu sit yöllä sen mitä tarttee. Ja jotkut päivät kyl sit nukkuu muutamat tasoittavat. Ihanaaa et hän jaksaa kaikesta väsyst huolimatta olla niin iloinen ja aurinkoinen. <3

Sit neitees on sellainen piirre et kun on valvonu ja valvonu ja ku pitäis mennä nukkuu illalla niin hän on tavallaan yliväsyny ja ihan "piripirtee" Vääntelee naamaa sängyssä, pelleilee ja virnuu... Kiljahtelee ja öyrii.. nuskuttaa nenällä ja tekee "kipparikalle ilmeen" Koita siin sit pitää pokkaa ja nukuttaa neiti rauhallisesti.. heh heh... Tervetuloo kokeilee.. ilmaiset naurut ainakin saa ;)

Jokohan nuo hampit alkais vihdoin tulemaan. Nyt on 3 yöt ollu vähän levottomampaa. Ihan kummia itkukohtauksia jotka menee ohi vain viereen ottamalla.. hmm?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.