IRC-Galleria

my weekend.Sunnuntai 22.02.2009 20:50

Äiti on vähän enemmän tänään väsynyt. Mul on taas ollu aikamoinen weekend. Ensinnäkin kauanodotettu Hangon reissuni uhkasi peruuntua kun Inka otti alkoi oksentamaan pe-la yönä. Ja nosti kuumeen melkeen 40 asteeseen. Loppuyöstä en sitten nukkunut mitään kun piti valvoa ja kuulostella ettei oksenna enää.. Onneksi jäi yhteen kertaan. MIKSI KUMMASSA MEILLÄ AINA ÖISIN???


Noh huonosti nukutun yön jälkeen päädyin tarkkaan harkittuani lähtemään Hankoon koska tyttö voi jo paremmin vaikka kuumetta tosin olikin. Inka pakattiin Villen kera mummilaan jossa oli sitten hyvin mennytkin ja viihynyt. Meitä oli Hangossa 4 sisarusta ja aloitettiin ilta singstaria laulellen.. Aivan mahtavaa :) !! Syötiin hyvin kun oli vähän niinkuin nyyttärit ja kaikki tehnyt jotain herkkua. Salaattia, suolaista piirakkaa, coctailtikkuja ja suklaatikakkua...

Sitten piti lähteä karaokea jollottamaan paikalliseen mestaan. Muutama tunti siellä ja vanhin sisko läks jo nukkumaan. Jatkettiin muut vielä johonkin raflaan jonne piti jonottaa sisään. Ei kumosempi mesta edes ja ihmiset siellä... sori vaan nyt kaikki hankolaiset.. Mutta tosi sisäänpäinkääntynyttä ja juroa porukkaa! Yäh! Melkein sai pyydellä anteeksi että oli muualta kuin hangosta.

Kotia snakarin kautta ja alkuyö pikkiriikkisellä sohvalla joka jumiutti mun niskat. Argh! raivasin keskellä yötä veljeni varastot ja löysin pienen lastenpatjan jonka päällä sitten yritin nukkua. Mut nuku nyt sitten kun yksi pieni kiimainen kissanarttu ahdisteli mua koko yön. Nauku nauku nauku, raapi ja läpsi minkä kerkes. En nukkunut sitten pahemmin. Kissa ilmeisesti viehkoontui meidän Paavon hajusta ja siksi otti minut silmätikukseen..

Että tällainen reissu. Mukavaa oli kuitenkin viettää laatuaikaa kaikki sisarukset kerrankin yhdessä. Kiitos vielä kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.