IRC-Galleria

Rättiväsy...Perjantai 29.02.2008 21:25

Käytiin tänään neiteen kans mun duunipaikalla tervehtimäs työkavereita ja lapsia.. Mukana oli myös toinen poksahtanu duunikaveri pikkumiehensä (6vko) kanssa.. Kiva reissu oli <hymy>
Lapset tykkäs Inkasta ja Inka rakasti huomion keskipisteenä olemista. Monta silittävää kättä ja ihailevaa nauravaa ja irvistävää naamaa tungeksi prinsessamme edessä kilpaa. Likka innostui myös höpöttämään ja nauramaan. Toinen vauvavieras olikin sitten hieman uneliaampi versio..
Poislähtiessä tytyä rupes ramasee, mutta pääättäväisesti kesti vielä reilu tunnin kyläreissun mun siskon luona... hän niin nauttii kyläilystä.. Nyt sitten uni maistuu ja neitee nukkuu vieläkin...

mörö.Sunnuntai 24.02.2008 21:25

siel sit oltiin ja ihan mukavaa oli... Jatkoil käytiin paikallises.. Ihanaa oli saada tyty kotiin tänään!! Oli kova ikävä... Mukava oli myös kuulla et hoidossa mennyt tosi hyvin.. <hymy> Vähän tässä nyt väsyttäis...

Sydämeni lähti hoitoon...Lauantai 23.02.2008 14:08

Kauheeta. Nyt sit ollaan ihan yssin.. Likka läks Villen mukana Mummilaan hoitoon... Järkyttävää olla taas päivä erossa omasta mussusta. Täytyy vaan yrittää ajatella et kyl siel pärjätään.. Mut siltikin hirmunen ikävä vaik lähdöstä vasta ½-tuntii... No tänään sitten sinne Huumaan ;)

obs!Torstai 21.02.2008 14:45

Ja sitten kaikki kynnelle kykenevät!!Huom. Töllö auki la klo 20.00 ja mtv3. Siellä ollaan taas yleisön seas ... Jos vaan luoja suo...

Eripuraa..?Torstai 21.02.2008 12:59

Tänään me sitten suututtiin sille verholle ja komennettiin ja kiukuteltiin sille ;)

voe elämä :DKeskiviikko 20.02.2008 21:16

Näkisittepä miten tää yks kiljuu ja juttelee meitin suihkuverholle.. heeh...

Kääks.Maanantai 18.02.2008 21:14

Tappotunti spinninkiä takana..huoh!! lääh!! Mukava päivä sikäli et lähettiin likkaporukalla Ikeaan shoppailee. Sisso, mie ja meidän tytyt. Ihan yllättynyt olin miten hienosti Inka jaksoi ja viihtyi niin pitkällä reissulla.. Syötiinkin siin välis ja jatkettiin taas ostoksiih. Hauskaa.. Nyt tiedän et voin huoletta mennä jatkossakin neiteen kans isompiin kauppoihin <hymy>

Rakastaa...Maanantai 18.02.2008 21:11

Nuori nainen ajaa autoaan. Hän on nauttinut alkoholia ja kyyneleet valuvat pitkin hänen poskiaan. Hän uskoo ettei kukaan välitä hänestä. Hän uskoo että hänet on hylätty.
Samassa nainen kuulee kovan äänen ja näkee edessään rekka-auton ajovalot. Kuuluu rysäys. Nainen pudottaa lompakkonsa jossa näkyy kuva pienestä pojasta.
Kaksi päivää myöhemmin tämä sama poika istuu orpokodissa ilman ihmistä joka peittelee hänet nukkumaan. Ilman ihmistä jonka suusta kuulee joka päivä maailman ihanimmat sanat.
Lapsi ei puhu koskaan paitsi tiettyyn aikaan illalla jolloin hän nousee pöydälle seisomaan. Hän katsoo ylös lähettäen lentosuukon ja sanoen: "Hyvää yötä äiti. Mä rakastan sua."

Kopioi tämä omaan blogiisi niin muistat että aina on niitä jotka välittää
<3

Tirättekös...Perjantai 08.02.2008 16:52

Mulla oli eilisestä asti migreeniä ja tännä jatkui mokoma vielä. Sit mentiinkin likan kans kävelyl ja sen jälkeen vetäsin ½-litraa aetoo cocista niin hedari on tiessään. En sit tiedä kummal oli enempi osuutta asiaan. mut Jee!!!!! Huomen mahollisesti käydään ikeassa vähän hommailee likan huoneeseen täytettä..

Jousimies vauva/lapsiPerjantai 08.02.2008 12:33

Aikuisena maailmanmatkaaja, huoleton rajojen ylittäjä ja suurisuuntaisten hankkeiden promoottori, lapsena ikiliikkuja ja törmäilijä. Jousimies-pikkuinen ei ole useinkaan tunne-elämältään vaatelias vaan irtaantuu vaivattomasti sylivaiheesta ja alkaa maailmaan tutustumisen innokkaasti ja huolettomasti. Pikku Jousimies on kärkkyjä. Hän osaa olla siellä, missä tapahtuu jotain uutta ja erikoista, joka panee sekä mielikuvituksen että käytännölliset kyvyt liikkeelle. Hän ei tule tyytyväiseksi ahtaissa oloissa aineellisesti eikä henkisesti. Hän valloittaa äkkiä uuden reviirin, tutustuu aidan yli naapureihin, vierailee äidin ja isän kanssa muissa maissa tai kokee asuinpaikan muutoksia. Hän varustautuu siihen, että maailma on avara paikka ja siellä on paljon nähtävää ja koettavaa. Miksi jäädä paikoilleen kun maailma ympärillä kiehuu ja kuohuu jännittäviä asioita? Lapsena Jousimies-tenava voi imeä vaikutteita jo laajemmasta ympäristöstä. Vanhemmat voivat olla mukana jossain yhteiskunnallisessa toiminnassa, aatteessa tai keskustelevassa oppineessa piirissä ja lapsi ymmärtää että elämän tärkeät asiat ovat yhteisiä ja yhteisöllisiä kysymyksiä, arvoja ja päämääriä. Jousimies-tenava on utelias ja laaja-alainen ja kyselee herkeämättä. Hän voi olla aina avoin uusille vaikutteille ja virikkeille ja hän ”kuluttaa” äkkiä vanhempiensa antaman henkisen pääoman, asenteet, tiedon ja uskomukset ja kaipaa lisää. Vanhempien pitää silloin avata Jousimies-lapselleen uusia ovia tiedon ja ymmärryksen maailmaan olematta liiaksi tiellä omine asenteineen ja mielipiteineen.

Pieni Jousimies taapertaa koulutielle varmana siitä, että ”kyllä se kotiolot voittaa”. Koulu on portti suurempaan maailmaan, satama, josta lähdetään purjehtimaan laajemmille vesille. Tämän Jousimies-lapsi ymmärtää ja haluaa saada kokonaiskuvan maailmasta ja maailmantilasta. Se on jonkinlainen yleinen kannustin menestyä koulussa. Hän voi olla tosin koululainen, joka ei panosta pelkkään menestykseen kouluaineissa vaan hankkii siinä ohella paljon muuta elämänkokemusta koetellen rajojaan ja harrasten ja osallistuen aktiivisesti. Jousimiehen vankkoja alueita ovat usein yhteiskunta, joskus historia, valtio-oppi. Suurten hankkeiden ja yritysten edustaminen ja kansainväliset suhteet kiinnostavat usein myös ammatiksi asti. Luovista alueista draama ja näytteleminen tuntuu kuuluvan Jousimiehen ohjelmistoon.

http://www.horoskooppi.com/lapsen_luonnekuvaus.html#