IRC-Galleria

voe mun päiviä.Lauantai 29.07.2006 18:54

Perskele! Älkää sitten ihmetelkö jos must ei vähään aikaan kuulu mitään...On sitten vajottu maan alle ja syykin on hyvä... Noloo! Veetuttaa jne...kehtaankos kertoakkaan.. No kävin shoppailemas tänään säästötalo latvalalla...tyytyväisenä tein ostokseni ja hain auton kirkkokentälätä parkista. Sitten suuntasin cittariin jossa nopsaa ruoat koriin ja menox...KÄÄKS! Siinä vaiheessa vasta tajus että se säästötalon kassi ei olekkkaan kyydis...!!!! Eikun kaasu pohjaan ja takaisin kirkkokentälle tähystelemään pussukkaa... Yllätys yllätys ei juu löytynyt... Käväisin vielä koputtelemassa juuri sulkeutuneen säästötalon ovia jos vaikka joku rehellinen suomalainen olisi sen sinne tuonut..
HMPH!! No eipä tietenkään.. Nolona sitten vain ryömiten takaisin autolle ja kotio häpeemään...
Joku sitten on tosi tarpeeseen saanut ehtaa tavaraa: 1 prk kissan ruokaa, 1 jalkahöylä, 1 sini teippirulla, 1 kynttilä ja 1 lasipurkki, 1 hammastahna ja pussillinen koristekiviä...

Entinen siipirikkoPerjantai 28.07.2006 12:33

Elämä on välillä niin arvaamatonta... Joskus itsellä menee päin peetä ja tuntuu ettei mikään nostaisi siitä ylös... Olet masentunut, surullinen ja väsynyt kaikkeen. Haluaisit vain nousta bussiin ja jättää kaiken mihin olet vajonnut. Minä olen ajatellut usein tällaista, mutta en siis nyt... Ei ole ollut tarvetta. Elämä hymyilee <hymy> Asia nousee vain mieleen kun kuulet että läheiselläsi on ongelmia, samanlaisia kuin sinulla joskus... Muistat sen tuskan, surun ja yksinäisyyden...
Haluat auttaa ja teet parhaasi. Osaat eläytyä ja tuntea kuin hän, koska olet kokenut saman...
Toivot että osaisit lohduttaa. (Kaikille siipirikoille...)

Yhdet häät ja yhdet ristiäiset.Maanantai 24.07.2006 10:21

jees.. Nyt on sitten nekin pippalot takana. Vanhin siskoni meni naimisiin ja samalla hänen poikansa ristittiin... Kivat häät... Ensin vain hääpaikalla odotettiin et missäs se morsiuspari viipyy ja kaikil tais olla kiljuva nälkä...sittenkun 19.00 jälkeen alettiin syömään niin ei paljon muuta tehtykkään...Huhh, oli niin hyvät ruuat että itse kukin oli lopussa haljeta.
Jäimme yöksi kylpylärakennukseen ja laitoin kellon soimaan 8.00 aamulla että ehdittäisiin aamupalalle hyvis ajoin, mut arvatkaahan!!! Aamulla kun simmut aukesi niin kello oli jo 9.47!!!!
Eipä keretty aamiaiselle ja puhelimeen asetettu herätys tais jättää herättämättä...
Kyllä se vähän aikaa kismitti, mutta kotiopäin lähtiessä kipaisimme teboililla pikku aamupalalla...

Nyt enää yksi viikko lomaa jäljel ja oh my good, kun stressii pukkaa!

10-Kirosanaa.hehTorstai 20.07.2006 13:52

Kirjoita tähän kymmenen sanaa, jotka mielikuvasi mukaan liittyvät jollakin tavalla minuun. Lisää tämä sitten omaan päiväkirjaasi.Ainaki te _rika, dihii ja Morsan!!!!
Niin ja muut jotka miut tuntee tai uskoo tuntevansa...

Dodii!Tiistai 18.07.2006 17:46

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Jami-viikko ohi...Sunnuntai 16.07.2006 23:22

Huhhuh on paljon kerenny sattuu ja tapahtuu ihan muutamas päiväs...enimmäkseen iloisia muistelun arvoisia asioita... täytyy sanoo että hyvä ku on ohi...ei tätä enää ois jaksanu pitkälti.
Syrrä tuli eilen meil ja lähdettiin hänen ja Annan kanssa kaupunkiin Jamiteltan liepille. Yhes vaihees hee sit sai niin mainion ajatuksen et sil välil kun kävin vessas, olivat nämä tampiot karanneet jonnekki... Kuului siitä pukukopista hirveetä hekotusta ja osasin suunnistaa sitä kohti, mistä nää sit löyty... Mentiin sitten myöhemmin takaisin virkkalaan paikalliseen jossa ilta jatkui mukavis merkeis...Meitä oli kiva pieni poppoo siinä ja sisko sitte pokas tost noin vaan itselleen seuraa... Yöllä sitten saatiin ihmetellä sitäkin kummallisuutta että siskon laukusta löytyi avaimet jotka ei kuulunu kellekkään...kukaan porukasta ei niitä huolinut. Oli varmaan joku onnellinen saanut nukkua ulkona sinä yönä jos oli avaimensa hukannu..

JamejaLauantai 15.07.2006 13:26

No heipä hei... taas jamiteltiin eilen... Annan kans mentii toriterassil ja sinkin liihotteli jostain siihen <hymy> Meil oli alkuillast ihan privat- jamit siin rannan tuntumast... Saatin kutsu kuuntelemaan parin tosi lahjakkaan häiskän lauluu ja kitaran soittoo..hienoo oli..Kiitosta vaan jos tämän näkevät <hymy>...
Myöhemmin sisälle mentäessä löytyi loputkin poppoosta...Kiitosta teil myös _rika_ ja 4hm4..
tämä pahoittelee muutamaa välikohtausta...tiedätte.

Kahtoo sit jos tänään viel jaksais rantaan vääntäytyy..Sinä dihiiseni kun tarvitset viihdykettä näille kahdelle lomapääivällesi <hymy> Tänään sit nähhää!

SemmostaTorstai 13.07.2006 11:05

No eilen Jamiteltiin tuan _rikan_ kans... <hymy> Kuunneltiin korentoo, irinaa ja 4-ruusua...
Muutamii kuviakin saatiin otettua ja kivaa oli!! Ilma oli lämmin ja toosi hieno. Kiitos siulle rikaseni hienost illast.

On se kumma että nua naapurit rupeaa heti klo 8.00 porailee ja naputtelee seiniä.... Ne ei sit tajuu että on ihmisii jotka haluu "ehkä" viel nukkua... no mie en kuulu niihin vaik väsyttääkin viel...
en vaa osaa enää kun on jo kerran heränny.. on nii pirun KUUMA!

HehhKeskiviikko 12.07.2006 15:40

No Tuli oltua täs vuorokauden arestis noitten "hupikuvien" takia...Plääh kai se sitten on uskottava ettei niit saa laittaa... grrr!
No muttapa tänään sitten kokka kohti Auralahtea ja Jameihin :=D

Jeah sommartiden hei hei!!Tiistai 11.07.2006 13:21

Nyt on mokomat nääs niin että huomenna mennään _Rikatsun_ kanssa Auralahteen vähän Jamittaa... Siel tais olla 4-ruusua ja irina.. UUh ja ei unohdeta ihastuttavaa salkkarisetää Tuomas Kytömakeä,se on siel juontajana... No mutta positiivista kuuluu siinäkin suhteessa että on nyt ihan oikeesti otettu härkää sarvista ja ruvettu kävelemään pienii lenkkejä <hymy>
reissuja oon tehny noin 4Xviikos ja askelmittari on mukana aina näyttämäsä ettei suoritus vaan jäis liian lyhykäiseks.. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan ihan pakolliselta toiminnolta..jees.
Kuukauden päästä olis taas duunin järjestämä kävelytesti saahan nähdä onko kunto parantunu sitten viimevuodest.