IRC-Galleria

Nenä..Nenä..Nenä..Nenä!!!!Torstai 30.10.2008 19:24

Meillä osataan sanoa nenä...!! äiti.. nenä!! Äitin nenä.. Hih!!!

hellouhellou..Lauantai 25.10.2008 16:14

Päätä puskee. Meinaa kai lyödä taas migreenin päälle. Nyt Oon kyl tooosi tyytyväinen itseeni. Sain hilattua tilaavievän hoitopöydän vessasta ja tilalle ostin hobbarilta uuden puisen laatikoston johon sain tungettua kaiken pikkuroinan ja krääsän. Hoitopöytä löysi uuden paikkansa meidän makkarista ja odottelee että saan aikaiseksi myytyä sen. Shoppasin tänään sotkalta pari mattoa meidän luukkuun. Inkan huoneeseen yhden ja olkkariin toisen. Kummastakin sai alennusta kun olivat vikat ja näytekipaleet.

Mua on puraissut nyt joku kumma sisustuskärpänen. Eihän tämä laatukoti ole mutta itsellä ainakin mukavampaa kun vähän saa uusia ja järjestellä. Ku ois nyt sitä rahaakin.....Blaah!

Leivon leivon leipäsiä...Torstai 23.10.2008 16:52

Oli tytyllä pikkasen kuumet/lämpöö eilen. Jäätiin kotsaan sitten ja katastelen tilannetta. Omaa päätä särkee ja yskä jäytää. Mut jos kummallakaan ei kuumetta niin mennään töihin ja hoitoon. sit huomenis. Tein historiaa ja aloin tekee sämppäreitä. NJAM! Jotain hyötyä tytön pitkistä päikkäreistä. Yritin levätä mut perkskutan itkuhälytin ottaa liikenteen melunkin ja siis en saanu huilattua.
Väsyttää ja pöhnöttää pääs.... varmaan vaa se migreenilääke.. sais jo auttaa!!

Elämän kevät!Maanantai 20.10.2008 21:53

Kiva kun ollaan jouduttu sikmätikuiks. Mua mustamaalataan kun kerran erehdyin kyseisen rouvan.. siis harakan lapsille sanomaan että katsovat etteivät Inkan päälle hyppää. No on mua varmaan sitä aikaisemminkin katsottu kieroon. Nyt sitten ollaan ukkelon kans muka edelliseltä kapakkareissultamme saapuessamme riidelty niin kovaa ja kuuluvasti että oli vähällä soittaa poliisit.. Lapset muka ihan heräs siihen meteliin. Tultiin siis jo puolenyön tienoil takas..

Kih kih! Ajatella että en muista mitään riitelyä. Meil oli mukava ilta ja suht normaaliäänisesti puhuttiin kun kotio päin käveltiin. Ei kai sit oltais saatu " hänen pihansa poikki kävellä." Mitä tuollaisille ihmisille voi tehdä? Miksi jotkut ovat syntyneet puhumaan muista pahaa?

AAARGH!!Lauantai 18.10.2008 20:28

Siis voiko olla todellakin niin vaikeaa?!? Mistään en löydä vaikka kuinka haen ja haen. Nyt tarttis suht hyväkuntoisen pienikokoisen ja punaisen vuodesohvan!!!!!! Varaa uuteen ei oo mut käytetty kelpaa josh vaan kunnos on. tarkoistus sisustaa Inksulle huonetta aika käy vähiin kun tavoite olis synttäreille saada valmiiks. Vinkkejä kehiin jos on.. kiitti.

Vp ilta!Lauantai 18.10.2008 19:50

No nyt on tyty hoidos ja pitäis vähä orjentoituu lepoilemaan. Itse vähän oon kurkkukipuinen jne.. On onttoa mut toisaalt ihanaa ku huomen on lupa nukkua! Pizzat tilattu ja odottaa saapumistaan.. aiaiai....njam! Tätyy vain oikeasti joskus antaa itselleen lupa levätä....

blyääh!Maanantai 13.10.2008 10:05

Taas pitäis jaksaa töihin... Onneks vain 3 päivänen viikko mul. Täytynee mennä herättää neiti.

Kyl ny ketuttaa!Maanantai 13.10.2008 01:46

Alkanu vanhat harakat arvostelemaan ja kyyläämään.
Kuulinpa vain että anti olla viimonen kerta kun hänen lapsikultiaan "komennan" Heh heh.
Olinpahan vain joskus varoitellut kiipeämässä kiipeilytelineessä niin ettei Inka jää alle (tykkää könytä muiden lasten seurassa). Lapsikullat sitten äitylilleen menneet kertoman että paha jennitäti komentaa...! Hah hah! Ja kun lähdehaalla asutaan niin ei varmaan jää kovin epäselväksi näille täkäläisille että kenestä kyse. Mua ei haittaa vaikka näkisikin tämän. Tulkoon jurputtamaan päin naamaa. minä odotan.

10kk + väsy mammaSunnuntai 05.10.2008 19:37

Neito täyttää tänään 10kk!!! Kyllä aika menee hurjan nopeasti.
Äipyli ollut viikonlopun tosi väsynyt ja pahaa pelkään että väsyneemmäksi muuttuu kun ensiviikon työpäivätkin pitenee. Tosin saan keskiviikot sitten vapaiksi ja tietty tyty on kotosalla myös ! . Kun vaan sitten malttais vaan olla ja rentoilla!!!

vä-sy-nyLauantai 04.10.2008 01:45

Eka työviikko takana. jippiii! mut nyt on nii väsy. Ensviikost alkaa pitkät työpäivät mut keskiviikot olis vapait. jihaa.!! Inka seisoi tänään hetken ilman tukea ja pyllähti sit pepulleen. Ihana oli aamul viedä hänet hoitoon kun pihalla annoin tädin syliin ja Inka siin käännähti ja heti alkoi iloisesti vilkuttaa..hei hei mutsi. mees jo! Hyvin alkoi työt siis.

Yksi asia edelleen mietityyttää ja tässä jauhan kun on niin ylitsepääsemättömän uskomatonta että Vuosientakaiset ystävät unohtavat sinut. Johtuuko se lapsesta? Johtuuko se minusta? Mistä helvetistä se johtuu?????!!!!!!!! Välillä niin masentaa kun heitä kuitenkin on useampi ja jäljelle nyt jäänyt se muutama hassu mutta sitäkin tärkeämpi ja arvokkaampi ystävä. Äitiys ilmeisesti karsii raa-alla tavalla todelliset ystävät näistä teeskentelijöistä. Täytyy kyllä hehkuttaa että äidiksitulon myötä on tutustunut uusiinkin ja löytänyt uudelleen kavereita/ystäviä. Tästä olen kiitollinen. Kiitos teille kaikille jotka vielä kuulutte elämääni<3

ny nukkuun..! natinati