IRC-Galleria

AutsSunnuntai 20.09.2009 17:04

Kissojen yöSunnuntai 13.09.2009 01:24

Eilen 11.9. 2009. Oli tuokin pakko kokea. Ihania elukoita ja paljon elävämpiä kuin heinäkuun helteillä <3 Ens vuonna sit uusiks ja tytski tulee mukaan :)

ja-ahKeskiviikko 15.07.2009 02:09

Täytyis vähän ahkerampi kai olla täälläkin ? No elämässä mitään kummosempaa tapahtunut. Kaiken kesäiset Rantajamit takana ja tsillaattiin..... Oon kyl yrittäny aloitella uutta juoksuharrastusta.. Sai nyt kalliit salit jäädä... On sitä kiskottu menemään reilun 1kk ainakin :) Ja vähän kai on knto jo kohentunu...kai?

Helvetti valloilansa.Lauantai 27.06.2009 01:18

Salkkarit:Tiistai 02.06.2009 01:28

Oho?!?!
Miksiköhän? Onko facebook vienyt voiton? Noh ainaki miulla, mut ei tääl näy käyvän tuttujakaan :(

Tänään on nautittu ihanasta auringosta. Tällaisiana päivinä olen etuoikeutettu kun saan olla ulkona paljon lasten kanssa, siis työni puolesta :) Säälin vain kaikkia sisätyöntekijöitä. Huomenna suunta Siuntioon rakkaan sisson luokse kun hänel asuntovaunun kunnostustalkoot.

Onneks tää päivä alkaa olee ohi.Keskiviikko 15.04.2009 20:51

Tää oli sitten se kauanpelätty tuomion päivä. Multa ronkittiin Kaks viisuria vasemmalta puolelta. On kiva kun poski ihan tunnoton ja jomottaa särkylääkkeistä huolimatta. Vieläkin ihan diapampöhnässä tai väsyttää Meikäläisellä on hammaslekuripelko ja en olis suostunu operaatioon ilman esilääkettä ja ilokaasua. luojan kiitos niille!! Taas oli yks siedettävän positiivinen käynti mutta nää jälkipirskeet ei paljoa helpota.. yhyy.

Ouboy! :) Sunnuntai 08.03.2009 12:49

Ei tullu kultaa eikä tullu kunniaa eilses turneessa, mutta eihän me olla harjoteltukkaan mitään talvella. Oli tosi kovatasoisii joukkueit jotka oli treenannu säännölisesti, ommas valmentajan jne.. me lährettiin vaan kylmiltään.. Sen kyl huomas. Olo on kuin jyrän alle jääneellä. Lihakset huutaa armoa ja sellattii.

Turneen jälkeen mentiin yhden karvislaisen luo saunailtaan missä tanssimattoa ja singstaria.
Osaporukalla lähettiin Rokkariin jossa tämä täti ei kauan jaksanut vaikka seura oli mitä mukavinta.
Päädyinpä sitten ah aina niin ihanaan Virkkalan paikalliseen. Ihan ikävä oli ollut ja onnekseni siellä paaaljon ihunii ihmisii ja sai laulaa ja sai tanssahdella.

Olin jo jalkeil tänään ennen seiskaa.. Ei pysty-kykene nukkumaan ilman ihanaa tuhisijaa joka oli isinsä kans mummilassa. Hyväolo on jos lihaskolotusta ja särkyä ei lasketa. Kiitän siitä illan aikana ahkerasti nauttimiani vesilasillisia.... Suosittelen...

Kiitos vielä kaikille karvakuomille eilisestä ja hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille!! &lt;sydän&gt;

OkeyTorstai 05.03.2009 22:52

tarkoitus olis mennä La. Karvisporukan kanssa pelaileen naistenpäivän futisturnaukseen Nummelaan. Ei oo kuntoa, ei oo sihtiä, mutta onpahan ainaki hauskaa :)