IRC-Galleria

TämmöstäMaanantai 24.09.2007 21:48

No Sunnuntaina tuli biletettyä siskontytsyn 2-vuotis synttäreit. Mukavaa oli ja paikalla kaikki maholliset ja mahottomat kanssajuhlijat :) Kotio ajettaessa meinas hirvi tärähtää mun konepellilleni. Onneksi ei vauhtia ollu yhtään sen enempää ja oma reaktio oli super! Taas pitää muistaa et nuo pimenevät illat tuovat nuo isommat elukat vaarallisen lähelle tietä. Kyllä vähän tärisytti tapauksen jälkeen, mut onnella siitä selvittiin.

Pitää täs viel hehkuttaa sitä et tuli viime viikol käytyä hampilääkärillä ja yllätyin iloisesti kun reikiä oli pyöreät nolla! Voitteko uskoa ? Näin vanhaksi olen elänyt ja ilman yhtäkään reikää!!! Minäkun kammoan, vihaan ja pelkään hammaslääkäreitä niin oli helpotus kuulla että suu on kunnossa :)

Kaksi viikkoa olis töitä sit vielä tiedossa. Ja uudesta asuunnosta olis tarkoitus saada selvyys ja sopparit tehtyä ens maanantaina. Sit katostaan koska pääsee muuttaan :) :)

Tämä yksinäiselo sais kyl jo loppua! Ihan tuntuu sekavalta tämä kaikki. Masentaa ja masentaa! Mielialat ailahtelee tuon tuostakin. Hommaan tänne kohta alivuokralaisen!!!

Dodii, oiskohan märehditty tän päivän märinät? Nyt hetkeks huilimaan... adioz!

Vanha lihapulla.Maanantai 17.09.2007 21:02

Jaa-ah. Vuosi taas vanhempana muttei suinkaan viisaampana. Tämän tylsän ja masentavan päivän pisistysruiske oli nähdä täällä kaikkien teidän ihanat onnittelut. Kiitoksia kaikille minua muistaneille <sydän>

Tuo ikä kuulostaa kammottavalta. Ei tunnu omalta. Ollappa vielä sweet seventeen...
NO EI SENTÄÄN! onpahan koulut takana ja työelämässä roikutaan. Ei tarvitse miettiä viikonloppuisin viinaksien hakijaa eikä kulkuvaikeuksia. Onpahan mammalla oma auto!!
Paljon on takana mutta paljon on vielä edessäkin. Ja se suurin käännekohta kaikista on ihan piakkoin :)

Yksinäistä on hieman ollut. Hmm. siitä ei päästä minnekkään. Mitenkä sitten selviän kun kolmen viikon päästä mua ei huolita enää töihinkään?!?! -huokaus-

huhhuhh.Torstai 13.09.2007 00:53

Päätä paukkas eilisestä tähän aamupäivään asti.. argh, luulin etten pääse töihin, mut sit kun menin klo 12.45. niin pikkuhiljaa siin sit parantu.. Autonketaleeseen oli työmatkan aikana uponnut ruuvi takarenkaaseen ja tyhjäksihän se meni... Tulipa paniikki et mitä teen!?!? Onneks Villen kultaset porukat sit tuli hätiin vaihtamaan mulle renkulin kun paiskin töitä.. Mullehhan noi renkaanvaihdotkin olis muutenkin ihan ufo-juttuja. No vararengas saatiin ja vanhempainilta vietiin kunnialla loppuun. Pitäis varmaan painua pehkuun? öitä!

Susu lähti ny sitten.Maanantai 10.09.2007 10:09

Elikkäs Suzukii ei enää ole. Tai on mut ei minulla.. snif!

Ei ne hommat taida sit hoituakkaan...Sunnuntai 02.09.2007 21:18

blah.

Ei mitään uutta...Lauantai 01.09.2007 18:53

blah.
blah.

Hommat hoituu...Torstai 30.08.2007 22:49

Asiat kerrallaan hommat taitaa alkaa hoitumaan.. viel on tosin turha hyppiä riemusta, mut näyttää siltä et saan suzuki rakkaani myytyä nyt. Ikävä tulee yhteisiä hetkiä ja halpoja ajokilometrejä, mut hän saa nyt mahdollisesti uuden omistajan...

:)Tiistai 28.08.2007 19:24

Jesh! Nyt on sitten asunto varmistunu.. Tai ainakin niin on hommat et meille on varattu satolta kolmio täst läheltä. muuttoon asti on viel aikaa koska sit kun nykyiset on muuttanu asunnosta pois, niin isännöitsiä katsastaa tarvitaanko asuntoon remppaa.. ja jos remppaavat niin menee viel kk. Mut kivi on pudonnut mun syömmeilt. Yks stressinaihe vähemmän ja iso sellainen :)

Virkkalan hammaslääkärisysteemi...Maanantai 27.08.2007 23:10

ottaa kyl hieman koteloon.. kun jo neljäs lappu peräkanaa tipahtaa luukusta ja ilmoittaa että "olemme jälleen siirtäneet sinun hammaslääkäriaikaasi.." EI OO TOTTA! Sama juttu ukolla... Minä joka poden hirveetä fobiaa hammaslääkäreitä kohtaan, otin härkää sarvista ja varasin ajan tarkastukseen. nyt sitä lykätään ja lykätään... varmaan oon ootellu 5kk. Nyt ei oo kyse mistään sairasteluista tms... sillä tuppaavat siirtämään jo ennakkoon paria viikkoa aiemmin kun aika olisi...
Millä ihmeellä ne lyhentää siellä jonoja? No sori jos tän nyt sattuu lukemaan joku hammaslääkäri tai hoitaja tai muu vastaava...Mut voispahan vähän sanaa viedä etteenpäin et HOPI HOPI!!!