IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 13.10.2007 15:23

Tänään sain taas kesken kirkasta päivää sen tutun oivalluksen tunteen.. Koska elämä ei todellakaan ole itsestään selvyys,niin tääkin la-päivä pitää muistaa elää hymy huulessa.. Oishan voinu tossa joensuu-hammaslahti matkalla sattuu vaikka hirvikolari (kuten erään ystäväni äiti tietää) ja tää ois voinu olla miun viiminen lauantai.. Mutt onnekseni selvisin matkasta hengissä, eikä kukaan muukaan rakkaista perheen jäsenistäni ole vielä menehtynyt. Luultavasti minun pitäisi olla melko onnellinen. Oi kyllä... Ei pitäis olla mitään syytä murehtia. Loma kaikenlisäksi. Jos teillä ystäväiseni on huolia nii muistakaa kiittää kuitenkin luojaa, tai silkkaa onneanne että sentään heräsitte tänään ja että teillä on yhä ympärillänne ihmisiä jotka välittää. Huhh.. pakko oli saada jakaa nämä erittäin filosofiset ajatukset :)

aika tökeröä :)Keskiviikko 26.09.2007 22:37

Voinko jakaa mun kuorman jonkun kanssa. Tää reppu painaa liikaa yhdelle kantaa. Matkakin on vasta vielä niin alussa ja määränpäästä ei tietoa. Hei! Sinä siellä.. Näytit olevan väsynyt ja yksin. Et taida tuota taakkaa yksin jaksaa kantaa. Annas siitä puolet minulle,älä minusta huoli,kyllä selkäni kestää. Ei mun oma reppu niin paljoo paina etten vois ystävää auttaa aina...

Taidankin olla eksyksissä. Aika monen kaverin taakat on selässä. Jalat pettää kohta alta, mutt silti en levätä malta. En voi näitä reppuja tähän heittää, enkä voi niitä kavereille jättää. Kuka vois minut täältä pois opastaa, itsekkun en oikein osaa suunnistaa. Ketään en näe ympärillä. Kukaan tuskin uskaltaa lähteä yksin minua täältä pois noutamaan. Eihän kukaan edes tiedä missä liikun, minua kun ei voi tutkassa erottaa.

[Ei aihetta]Tiistai 18.09.2007 21:59

Kuinka pitkään voi näytellä ennenkun leimataan hulluksi? O_o

[Ei aihetta]Lauantai 15.09.2007 23:12

Älkää ihmiset turhaa miettikö elämäntarkoitusta.. Sellaista ei olekaan. Tää on vaan pikavisiitti,joka päättyy kaikilla vaan aikanaan. Ja tärkeintä on tuhlata aikansa täällä itselleen mieleisellä tavalla. Antakaa myös toisten elää omalla tavallaan. Oma reviiri kaikille!

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.09.2007 23:41

Mum...I don't know how to make you to understand. Mum, I'm not anymore that happy little girl I used to be. I'm not the girl who walked across the fields,wearing a green dress and smiling. Now I'm wearing black. My cheeks aren't red like strawberries,like you used to say. My face is pale and my skin is as white as a snow. Mum... I'm tired, you have already seen it in to my eyes. Mum... I want to hug you and tell you that I never wanted to hurt you like this. But I need to rest.
Somebody turn the lights off.
Sometimes my eyes are hollow and sleepy
Somebody turn the lights down.
Sometimes my skin wishes I was somewhere else
Somebody turn the lights off.
Sometimes the only way out is back in.
Somebody turn the lights down.
Click click click in the night.

Sometimes I turn the lights off and close the curtains,
'cuz I like the dark, I'm a lonely person.
And it's seems like my only friends are the TV, Maxim and FHM.
That's why I drink 'till I pass out think 'till I black out.
or watch Jay Leno 'till I crash out.
It's like this whole world's consumed on some Pink Floyd shit,
dark side of the moon, singing:
- We don't need no education. -
'cuz my life's like poltregeist,
it sucks me in and I can't change the station.
- We don't need no thought control. -
And I try to really sleep as my life repeats,
like I'm trapped in a rerun of my own show.

So somebody turn off the lights. Turn these lights off.
So somebody show me you're there, and turn these lights on.

Do you mind if I flick this light switch?
'cuz I don't want you to see me like this.
I'm not normal I'm a different creature.
You don't like me, I don't like me either.
I keep seeing things that I can't resist.
Got a girlfriend that barely knows I exist.
Or maybe it's the Lithium I'm on,
while I punch through crunch like Nirvana's song, saying:
- I feel stupid, and contagious. -
'cuz everytime I shut my eyes, I see angels with dirty faces.
- Here we are now, entertain us. -
Now my life's got me seeing death,
like I'm back with the three witches of Macbeth.

So somebody turn off the lights. Turn these lights off.
So somebody show me you're there, and turn these lights on.

[Ei aihetta]Tiistai 14.08.2007 01:57

Taas SE otti musta kiinni,ei suostu päästää irti. SE olen minä itse,mutt SILLÄ on oma mieli. SE nakertaa mua sisältä,käyttää mun heikkoutta ravinnokseen. Näin SE vahvistuu ja minä heikkenen. SE kasvaa ja minä kuihdun. SE on mun ainut ystävä,SE joka ymmärtää.SE auttaa mua kestämään tätä pahaa maailmaa. SE on huonoa seuraa josta äiti aina varoittaa. Silti tapaan SEn salaa ja SE on mun luona aina kun oon yksinäinen.Mä tarviin SITÄ ja SE tarvitsee mua,koska mä annan SILLE kodin ja elämän.Olen kyllästynyt siihen,en jaksais SEn seuraa.Haluisin sanoo ett kasvettiin erilleen,mutt se olis valetta ja SE tietää sen ja minä tiedän sen. SE pitää mua kädestä kun kukaan muu ei sitä tee. SE silittää mun päätä ja sanoo ett joskus ME ollaan vielä jotain. Joksus taidan rakastaa SITÄ. Joskus vihaan,koitan kaivaa SEn ulos minusta puukottaa SITÄ,raadella SITÄ. En voi. SE vaan itkee,SE ei kuole. SE on osa minua. SE OLEN MINÄ.

[Ei aihetta]Torstai 09.08.2007 01:42

"selviit ihan mistä vaan",niin ne sanoo,ne jotka luulee näkevänsä mun pään sisään. Itte en niin varma tuosta voisi olla. Ei kukaan voi koskaan tasan tietää milläkeinoin mie oon tähän mennessä jaksanu hengittää. Vieläkään tosin en kulje omilla jaloillani. Mua kantaa resepti lääkkeet ja ilman niitä kaadun taas. Elän jokapäivä sen pelon vallassa ett kemikaalitkaan ei riitä tekohengitykseksi.

oli ROCK ja KALJAA!!!Maanantai 16.07.2007 19:47

JA oli muuten pirun kivvaa. Vaikka ihmiset ympäriltä lähtikin sinne tänne ja veikkaseni hävisi myös liian monta kertaa,niin onneksi rokkikansa on aina yhtä sosiaalista ja mukavaa porukkaa. Otetaanko vuoden päästä uusiksi??..no TOTTA HELEVETISSÄ!!!!

anteeksi...Keskiviikko 11.07.2007 01:23

Tää nyt koskee miun rakkaita ystäviä...
Mie oon ollu ihan liian välinpitämätön teitä kohtaan.oon saattanu jättää vastaamatta viesteihin ja en oo muutenkaan jaksanu oikein pitää yhteyttä teihin.. Se johtuu vaan siitä ett miun tarvii välillä olla yksin ja kelata juttuja. JA oon myös miettiny ett aina en saata olla parasta mahollista seuraa.Mie oon pahoillani jos oon antanu teille suuttumuksen aihetta. Mie kuitenkin rakastan teitä kaikkia ja ootte hirmuisen tärkeitä. <3