IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Takaluukkublogi avattu!Sunnuntai 04.12.2005 23:19

http://koti.mbnet.fi/blenheim/blogi/index.htm
"
Takaluukkublogi

Virallisesti avattu

Olkoot tämä ensimmäinen koskaan julkaistu teksti takaluukkublogissa. Tähän pitäisi keksiä jotain ylvästä (...) muttei mitään tule mieleen. Tyypillistä... Mutta sen kummemmitta jorinoitta kerron jotain itsestäni sekä blogista.

Joillekin ehkä sanoo jotain tuo blogin nimi, mutta sekin voidaan ymmärtää niin monella tapaa. Autoista kuitenkin on kyse. Intohimonani on pidemmän aikaa ollut autot, sekä radio-ohjattavat että oikeat. Tämä blogi sai alkunsa eräänä pitkänä pimeänä yönä, jolloin mietin muun muassa omia ajotottumuksiani sekä muiden toilailuja liikenteessä. Siitäpä lähtikin kehittymään idea keltaisilla "dementialapuilla" sivustosta joka esittää kritiikkiä autoilusta, autoista ja muutenkin liikennetekniikasta. Autourheiluakin on tarkoitus sivuta, muttei kuitenkaan ruveta miksikään urheilun keskusteluforumiksi.

Itse olen vastikään kortin saanut nuorukainen, joten vanhat parrat saavat esittää asianmukaista kritiikkiä (niin, ja mikseivät myös nuoremmatkin) asioista, joista kirjottelen. Maailmankatsomus ei vielä ehkä ole se laajin mahdollinen. Tietämykseni autoista on rajallinen, kuten meillä kaikilla. Tietoa saa ja pitääkin jakaa, siis ne joilla sitä tosiaan on niin ei muutakuin kommentoimaan!

Blogi tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa niin ulkoasullisesti kuin teknisesti kohtuupaljon. Riippuu myös tämän saamasta suosiosta että missä muodossa tätä jatketaan. Tulevaisuudessa lisättäneen myös mahdollisuus pieneen kuvagalleriaan sekä tekniikkaosioon johon wikipediamaisesti saisi käydä heittelemässä autotietoutta. Nämä ovat toki vain ideoita (niillä tosin on ikävä tapa toteutua..) joten ans kattoo kui äijän käy.
"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.