IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

blinkme

blinkme

my sign is vital, my hands are cold

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 03:24

CONTROL! siiiis mehän oltais haluttu mennä kattomaan se sandran kanssa jo sillon kun oli R&A, mut _ylläri_ liput meni näin nopeesti. jooo kyllähän se harmitti aik paljonki sillon, ku ehdottomasti yks niistä R&A leffoista jonka olisin halunnu nähdä, mut mut en sit jääny sitä mitenkään erityisemmin nyyhkyttämään. MUTTA sit sandra sano että se tulee tennariinkin myöhemmin ja silleen. ja sit nyt oon näkyilly kaikkia arvosteluja ja mainoksia jne jne ja sit innostuin uudestaan. mentiin sit lauantain kattoo. . .
ja en nyt tiiä mitä sanoisin. suoraansanottuna olisin halunnu mennä kattomaan mielummin Atonementin, koska oon nyt niin ihastunu keiraan(hehs, jos mulle oltais sanottu vuos sitten et "tuut muuten tykkään MELKO paljon keirasta vuoden päästä" nii oisin ollu sillee "no en vitus" . . .anyways). MUTTA, CONTROL oliki sitten just sopivaan aikaan. en ollu sillee kauheesti tutustunu, et ketä siin näyttelee jne, ja oli esim kiva ylläri et samantha mortonki oli siinä. mut nii, sam reily. en yhtää ihastunu tai mtn HEHHE. se oli vaan nii.........no kannattaa katsoa leffa, niin ymmärtää =)))
oli tos leffas vaik mitä mist olin ihan sadasdas, ja toi oli paljon parempi mitä odotin. en nyt jaksa ihkuttaa tai mitään. sit tykkäsin erityisesti niist kaikist kuvakulmist! ja siitä et se oli kokonaan mustavalkonen. huomas kyl et ohjaaja on valokuvaajaki hehsdfs. ja sit musiikit ;_OOOFDS
tajusin myös et kuuntelin joskus joy divisionii, ja mul on tul jossain tiedostojen kätköis vaik mitä biisei. oon wammane ku oon iha unohtanu.
ja rakastan aina ku leffois joku kuuntelen bowiee<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.