IRC-Galleria

blooderi

blooderi

https://www.youtube.com/watch?v=whlvwg-e7nY DN:n uunituore demo! Check it

Blogi

- Vanhemmat »

TDWP@NosturiKeskiviikko 04.11.2009 23:57

TÄN VIIKON SU!!! :O

Ois kiva lähtee, mut kuka mun kaa hengais niinku...? ;<< byhyy.

ps. pitää vetää kännit ku maanantain o vapaat<3

=))))))))))))99

False Halo Above Us HALLOWEEN SHOW.Perjantai 30.10.2009 00:10

YYYYEAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Huomen viel duunii ja sit vkl ja biletys voi alkaa.... ::)))))))))

31.10 lauantaina Tuusulan Mestalla False Halo Above Us esiintyy Halloweenin kunniaksi _NAAMIAISASUT_ päällä! Mukana myös For Regret. Soitto alkaa 21-22 tjsp, tule hengaamaan ajoissa. Tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille ja on PÄIHTEETÖN. Afterparty on asia erikseen.

Tule pitämään hauskaa meidän kanssa, ja pukeudu itsekkin.. ;););)

teh MUSIC provided by:

www.myspace.com/falsehaloaboveus
www.myspace.com/regretband

Ohjeet paikan päälle löytämiseksi:

http://kartta.kuuma.fi/kuuma/map.php?x=2556708&y=6698644&px=5.0&kieli=1&txt=Nuorisomesta

CYA THERE!

studiooooooooo 3Tiistai 20.10.2009 00:01

Nonii, musat on nyt nauhalla, vielä editoinnit, mixaus ja masterointi jäljellä. Niin ja lauluäänitykset ofc! Eilen sama hurja tahti nauhotuksien kanssa jatkui, tänään koko paska saatiinkin valmiiksi roimasti etuajassa, jäi viimeinen studiopäivä kokonaan käyttämättä=pienempi lasku meille! Mikä on törkeen hyvä, kun ollaa puoliks sossupummei... :)

Ehkäpä juuri hurjan ja raskaan työtahdin takia myös ryyppääminen aika heavyyyyy. Eilen illalla meni kossua ku vittu vettä, jengi sekos vielä pahemmin ku lauantaina tai perjantaina, nähtiin näkyjä ja kuviteltii juttuja. Mä selitin et me heitetää siellä mökissä keikka, ja sohvalta daivaa jengii. o_O Oskulla on siitä vielä videoo gallerias, eiv...

Saunoakin piti, ja minä itse siinä vaiheessa viel pirteänä aloin sitä täysiiii lämmittään. Meinasin tappaa meidät kaikki kun jätin hormin kiinni. No kyllä se aika nopee tajuttii ku mökki rupes täyttyy savulla. :DD Haha. Siinä sauna sit lämpes(hyvä et ees joku lämpee mulle<3), mut meitsihä sammu ennen koko paskaa. Muut äijät sauno ja kehu hyväks, harmittaa ku itel jäi ny kokematta. :( Noh, tulipas ainakin univelat kuitattua, mitähän kuorsasin, jotain 12 tuntia putkeen. Puol päivää. :D Ku heräsin nii kaikki oli jo melkei purkissa, hyvä pojat!

Muuten ilta on aika hyvin hämärän peitossa mun muistin osalta ainakin, jotain juttuu kuulin et Osku oli pihalla hillunu munasillaan yms shit. Se voi varmaa ite kertoo siit enempi jos haluu haha.. :D:D Mut jepajeeeeee, viel laulut pitää äänittää, sit EP takasi studiolle mixaukseen ja masterointiin, ja jotai pient paskaa pitää viel editoida ja raitoi crossfadee yms.

www.myspace.com/falsehaloaboveus - tonne tulee sit koko paska, siellä on jo muutama preproduktion pätkä. EIku kuuntelee vaa!

Mä meen ny sänkyy makaa ku ei jaksa mitään... :)

studiooooooooo 2Sunnuntai 18.10.2009 18:22

Joo, eli eilen lauantaina oli ensimmäinen äänityspäivä studiolla, Cloneworkilla täällä Siuntion metiköissä. Täytyy sanoa, että paikka on kyllä niin syrjässä kuin olla voi, täällä voi vaivattomasti ja täysillä toteuttaa nimeen omaan sitä itseään. Roudaaminen ja mikittäminen sujui nauhoittaja/tuottajaltamme Stefanilta vaivattomasti ja nopeasti, muutenkin todella rento ja rauhallinen äijä, kokenut. Kotiutuminen tilan saunarakennukseen sujui myös hyvin.

Ensimmäisenä päivänä saatiin rummuista 3/5 nauhotettua, todella hyvin aikaan nähden, miten kauan siihen sitä meni. Vajaassa päivässä suurin osa rummuista, hyvä Tomi! 18:00 oli päivä pulkassa, ja lähdettiin mökkiin kyhäämään sapuskaa ja korkkailemaan vähän janojuomaa. Runsaasta viihdykkeen määrästä paikalla piti kumminkin kutsua ja hakea bileseuraa, mut ei siinä mitään, just kivaa, enempi parempi!

Biletettiinkin sitten aivan helvetin rankasti, mehuu meni kaikkien kurkusta alas ja täysii. Kori kaljaa ja 3 kossupulloo meni aivan hetkessä. Sitten alko sekoilu, eikä meinannu loppuu yömyöhälläkää. :D:D:D Kaikkii pelotti vähä ulkona oleva loputtomalta vaikuttava PIMEYS, missään ei näkyny mitään ja ihmiset rupes kuvittelee kaiken maailman mörköi sinne ulos. Röökille meinannu uskaltaa. :<

Onneks pitkän päivän jälkeinen väsymys pelasti, ja jengi rupes rauhottuu viimein. Vuodesohvan kanssa tuli kyllä painittua ja tapeltua varmaan tunti, meitä oli 3 miestä eikä vaa tajuttu et MITEN SEN SAA AUKI. Minä olin alla ja revin sitä auki, Tomi hyppi ja pomppi pääl ja huus ku hullu, Tupe oli työnjohtajana, MUT ei vaa onnannu, perkele. Osku sitten vähän enempi selväpäisenä tuli selvittämään tilanteen lopulta, ja päästiin kaikki yöpuulle. Peittoja ja tyynyjä ei riittänyt kaikille, eli osalla oli vähä natsii eka yö, toivotaa ettei tullu kipeeks... ;<

Mut jepajepa, oli kiva kirjotella tännekki jotai. Kuvii/videoit ei jaksa ainakaa viel uppaa, oskulla on jotain videoo rummuista ja bassoista, nick RokkiOsku. Sieltä voi käydä ziigaa jos kiinnostaa. Sekoilukuvat ja videot on ehkä enempi mun juttu ku se itse fakta. ;) BILEET JATKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Huomenna lisää raporttii, tänää vois ehk saunoo.. ;) o//

studioooooooooPerjantai 16.10.2009 16:26

Huomisesta lähtien False Halo Above Us lukittautuu Siuntiossa sijaitsevaan Clonework Studioon neljäksi päiväksi nauhoittaakseen 5 biisin debyytti EP:nsä. Tulossa siis armotonta mökkidokausta ja sekoilua nauhoituksien ohessa! Kuvamateriaalia ja mahdollisesti myös videomatskua tottakai tulossa... ;) EP ulostautuu toivottavasti vielä marraskuun puolella. Seuraava keikka on reilun kahden viikon päästä lauantaina 31.10 Tuusulan Mestalla, ja se on kaikille ikäluokille sallittu + päihteetön. Koitetaan järkkää vielä baarikeikkaakin Tuusulaan tämän vuoden puolella vähä niin ku hometown-EP-release-party hengessä. Muuten uusista keikoista löytyy infoa irc-galleria yhteisöstä tai facebook ryhmästä, kumpaankin saa liittyä! Mutta mutta, marraskuu/joulukuu pamahtaa kaikki myspace, merchandise ja iTunes härpäkkeet eetteriin! Paitojakin on suunnitelmissa pistää painoon, kunhan saadaan taas paalua kasaan tarpeeksi.

Stay fucking tuned!

Tänään BMTH! jjeee :)Keskiviikko 14.10.2009 18:53

jejee tänää nossee kattoo bring me the horizon w/ adept. gonna be a blast! :)

FIRST OFFICIAL GIG.Sunnuntai 20.09.2009 19:49

3.10 Launtaina, keikka @ Heavy Corner, Hellsinki Kamppi, Hietaniemenkatu 2.

http://www.myspace.com/splitsecondeyeswide + meidän bändi (ei vielä matskua, mut marraskuun lopul jyrähtää 5 biisin EP ulos).

KAIKKI KAVERIT TÄNNE! SUPPORT! :)

Soittoajat tarkemmin lähempänä, narikka ja bissen hinta YMS.

<3

<3Lauantai 19.09.2009 18:07

I'd bite into your face just to be close to your eyes. I've discarded such beauty in a past lifetime. I'll stitch my own insides to the highest tree. A keepsake of this rusted love you wish upon me.
- Vanhemmat »