IRC-Galleria

boboliini

boboliini

*triumphant music*

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Perjantain kiireitten keskellä.Perjantai 02.12.2005 18:27

Mua väsyttää, mua nukuttaa, mua unettaa. Kunpa vois vaan nukkua koko päivän. On niin paljon tehtävää ja toisaalta taas sitten ei mitään tekemistä. On monia juttuja kesken, mutta ei vaan millään jaksais alottaa niitten tekemistä. Kaikki on väsyttävää ja tylsää. Kuitenkin mä huomasin tänään, että kun tekee niitä asioita pois tieltä, tulee hyvä mieli. Tulee sellanen helpottunu ja kevyempi olo, kun on saanut jonkun asian pois mieltä painamasta.

Viikonloppu lähestyy ja haluis mennä vaan pitään hauskaa ja rentoutuun. Toisaalta sitten pitäis ehtii hoitaan jouluostokset. Sitten on tietenkin vielä mun harrastukset ja koulunkäynti kiusaamassa. Kuka muka oikeesti jaksaa kaikkee tätä?

Ehkä jonain päivänä mä saan pitää vapaata ja tehä mitä huvittaa. Ilman mitään velvollisuuksia ja ilman mitään rajoituksia. Hyvässä seurassa tai yksin, ihan millanen olo sattuu olemaan. Sillon saan sanoa mitä haluan ja kuunnella just sitä musiikkia mitä mä haluan. Silloin saan ilmaista mielipiteeni vapaasti. Puen päälleni mitä itse haluan ja oon just sen näköinen kun huvittaa. Kukaan ei mua enää sillon käske, kukaan ei mua enää pakota. Mä teen sitä mitä haluan, en sitä mitä käsketään. Koska se, että saa olla oma itsensä on vapaus.

Mutta, pidän tän muistissa ja unelmissa. Sinä päivänä mä saan sit tuntee millaista on olla vapaa. Sillä loppujen lopuks, vapaus on oikeus, vapaus on velvollisuus, vapaus on unelma ja vapaus on elämä.

Nanné

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.