IRC-Galleria

bubble-wrap

bubble-wrap

not one of those who can easily hide.

NYT EI MEE HYVINKeskiviikko 30.09.2009 00:38

TOSITILANNE PÄÄLLÄ EIKÄ MESE TOIMI KALNCLACBAASDASDAAAAAA

meinaan TOSI tositilanne

wellTiistai 29.09.2009 00:51

Aattelin et ihan huvikseni lisäilen Cesarsin nettikaupas kaikkee mitä haluisin ni ostoskoriin ja kaikkien niitte kynsijuttujen hinnaks tulis sellaset 140,65 € + postituskulut. Tota äityli mite ois?

ohoSunnuntai 27.09.2009 17:02

ainiin ja vielä vaan ettäSunnuntai 27.09.2009 03:16

en tajuu miksen oo jo kyllästyny

what a night for a danceSunnuntai 27.09.2009 02:36

Tälleen vähän jälkijunassa sanon, että eilisilta oli ihana. Hyvää musaa, kivoja ihmisiä ja pieni tanssitila aah. Oli nii epätodellinen fiilis hehh ja kaikki oli mukavia ja epävarautuneita jajajaja kaipasin tätä NIIN paljon ;ww; Kiitokset tästä.

mut joo. mua surettaa ihan kamalasti.

[Ei aihetta]Lauantai 26.09.2009 05:34

vitun siistiiiiiiiiiiii aaaaa
Listaa ja selitä Top 10 biisit, jotka muistuttavat jostain tärkeästä hetkestä tai ajasta.

1. Placebo - Special Needs
- No ensinnäki tää muistuttaa mua Provinssista '09 erityisesti siitä Placebon esiintymisestä, mikä oli *--* However tästä on tullu sellanen biisi et ku kuuntelen tätä ni mieleen tulvii samalla koko se Provinssin viikonloppu kokonaisuutena ja ne kaks ekaa viikkoo viime kesälomaa, jotka oli varmaan mun elämäni onnellisinta aikaa so far.

2. Metro Station - Seventeen Forever
- ULLLATUUUUS ::D öö niin joo, tää oli eka biisi jonka kuulin Metroilta, joten se tuo heti mieleen kesän ja syksyn 2008 joten jeee~ Sen lisäks tietty hehehe ne MS keikat, jotka sit taas oli ihanimmat keikat ikinä. Ja muutenki tää biisi vaan on jotenki onnistunu olemaan mukana aina välillä ku jotai jännää on tapahtunu...

3. Susumu Hirasawa - The Girl in Byakkoya
- Reminds me of koko viime talvi ♥ Kuuntelin tätä aina ku olin haikeella päällä (=melkein joka päivä) ja istuin vaikka bussissa ja ulkona pyrytti täysillä ja ah. Niin täydellistä.

4. skankfunk - CHAIN (Underwater Mix)
- No siis. Oli kevät '09, kuuntelin tätä jostain Huhtikuusta aina kesään asti. Voitteko kuvitella se jo valmiiks ihana kevätfiilis joka tulee joka vuos ku lumet sulaa ja ;;_;;!!! ni siihen vielä toi biisi. Voisin itkee. Viime kevät oli kyl niin ristiriitanen, tavallaan ihana tavallaan HIRVEE mut tää biisi srsly pelasti sen.

5. Paramore - Decoy
- Kuunneltiin tätä 24/7 ku oltiin Annikan ja Lotan kaa Joen_suussa Karkilla ekaa kertaa Elokuussa '08. Eli joo, pitääkö enempää sanoa...

6. ゾロ (ZORO) – KITSUNE
- Tästä taas tulee mieleen syksy '08. Seki oli niin ihanaa aikaa jotenki ku musta tuntu sillon et mun elämä oli muuttumassa johonki suuntaan. Sillon ainaki tutustuin uusiin ihmisiin paremmin (esim. Reettiiis) ja oli Aidenin keikka. Kuulostaa nii tyhmältä mut se keikka iskeyty mun tajuntaan ja aa en tiiä..! (JA EI Lotta en nyt puhu SIITÄ XD)

7. globe – Genesis of Next
- :D Tää herättää niin järisyttävät nostalgia-vibat etten kestä! Kesä 2006: suunnittelin koko sen loman telkkarin mukaan. Katoin joka päivä Cyborg 009, Digimon, Dragonball Z, 6teen ja oli vielä joku jota en muista mut kummiski. Mä vaan rakastuin noihin sarjoihin ja siihen rutiiniin mikä mulla oli ja Genesis of Next oli siis Cyborg 009:n tunnari ja emt se oli vaan niin huoleton kesä ♥

8. Jordin Sparks - No Air
- Saatte nauraa. Tää on outoo. Tää biisi oikeesti melkeen VIE mut takas siihen aikaan ku ysi oli loppumaisillaan, oli niin haikeeta ja aaäaäaäaää en kestä tätäkään kuunnella. Muistan ne ajat ihan järkyttävän elävästi kunhan vaan kuuntelen No Airin... Hrr.

9. Uh Huh Her - Explode
- Tän tuomat muistot sijottuu vähän päällekkäin 4. kohan tapahtumien kaa mut tää liittyy kummiski niin paljon vahvemmin yhteen yksittäiseen, uuteen juttuun mitä koin sillon. Se oli jännä tunne. Mut kiva tunne none the less.

10. Pakko sanoa että tietyt Disney biisit / lastenohjelmien tunnarit täytyy tunkee tähän loppuun :'D Ne kaikki muistuttaa mua mun lapsuudesta ja sen eri vaiheista, kunhan vaan on oikeella kielellä laulettuna. Esim Leijonakuningas ykkösen bisiit on oltava suomeks ja kakkosen portugaliks muuten ei heru!!1 :<en tiedä mutta kuulin näinTiistai 15.09.2009 23:38

JEE orjapäivä tänään, onnistu niin hyvin >8) muahaha ykköset oli ihanii!

sit menin polttaa vähä rahaa and I seriously neeeed to stop buying joka ikinen koru mikä muistuttaa mua Air Gearista MUTKU ;_; ♥

ja nyt vituttaa

tsajajajaMaanantai 14.09.2009 01:25

ehkä rennoin konfisjuhla ikinä

- BR!! SHUYJA NANAHARA x taku ja sillee
- ruokaa
- juomaa
- ruokaa
+ yleistä rehaamista ympäri netin ihmeellistä maailmaa ja Annikan tiedostojen saloihin tutustumista jättiskriiniltä >:----)

jeejee ja olen INNOISSANI syksystä koska a) keikat b) tsuki c) viro JA ens kesänä tapahtuu hyvin kummia aaaa en malta oottaa ::D

oli muksa viikonloppu

tää on mahtavaSunnuntai 13.09.2009 05:44

bubble-wrap

kommentteja myöten