IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Olipas taas kovat pelit, jos ajatellaan montako kilometriä tuli luisteltua. VGG:n edustus oli jäänyt hyvin suppeaksi tänä aamuna. Muutama takinkääntäjä mahtui joukkoon, mutta pelaamista se ei estänyt. Korkeintaan hidasti, koska puolustuksessa ja hyökkäyksessä yhtä aikainen pelaaminen ei aina ole niin helppoa.
Antsikka ja Yaakko olivat varsinainen tutkapari. He kuljettivat kiekkoa paljolti Teresan kautta ja rakensivat yhdessä loistavia maalitilanteita. Välillä kiekko löytyikin maalista;välillä kiekko olisi ollut maalissa, mutta maali oli jossakin muualla. Fyysistä peliä ei tänään nähty, joka on harvinaista VGG:n peleissä. Winger lähinnä nosteli veljeksiä laitaan ja Yaakko antoi butzzylle muutaman kelpo pusun. Voidaan todeta, että peli oli juuri sellaista mitä aamujää sanan varsinaisessa merkityksessä tarkoittaa.
Teresalta ei tänään hirmutehoja nähty, mutta juuri täydellisen peruspelin takia hänet on avauskokoonpanoon nostettukin. butzzy puolestaan kämmäsi alimpana pelaajana muutamaan otteeseen perinteisesti antamalla vastustajalle ilmasen maalin. Wingerin kova puristus toi huikean määrän maaleja.
Tilastointi petti 10 maalin jälkeen; varsinkin +/-. Tässä kuitenkin epävirallisiin kansioihin lisättävät tehot:

___________maalit____syötöt____pisteet____jäähyt____+/-____

Winger______7________4_________11________0_______0_____

butzzy_______2_______7__________9_________0______0______

Yaakko_______4_______4__________8_________0______0______

Antsikka______3_______5__________8_________0______0______

Teresa_______1_______3__________4_________0______0______

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.