IRC-Galleria

Ennen virallista peliä höntsäiltiin kovilla tehoilla. Jäähallin kostea ilma kertoi, että pojat olivat tulleet hikoilemaan ja tekemään armotonta työtä joukkueensa puolesta.
Antsikka haki loistavasti paikkoja keskikentän tuntumasta ja oli hyvässä avaajan roolissa. Loppupuoliskolla työn kuva muuttui ja hänet siirrettiin vastustajan maalin eteen tekemään likaista työtä, joka tuottikin aika ajoin tulosta. Peruspeli hyökkäyspäätyyn on erittäin hyvissä kuosissa tällä meidän omalla "Hanssonin" veljellä. Agre ylilyönnit olivat jääneet siviilin puolelle ja malttia oli tänään matkassa, jonka ansiosta avautui hyviä maalinteko paikkoja pelikavereille.
Toinen "Hanssoni", eli Yaakko oli mukana puolestaan hyvässä ja pahassa. Suht hitaasta liikkeestä huolimatta hän tuntui etsivän loistavasti maalinteko paikkoja. Taklauspeli oli rajumpaa kuin edellisellä kerralla. Yaakko leipoi törkeällä tavalla Wingerin naamaa, johon poliisin oli vastattava. Yaakko otti myllyn butzzya vastaan. Muutaman oikean suoran Yaakko pääsi upottamaan ennenkuin butzzy nykäisi knock out lyönnin hennosti vasurilla. Totuuden nimissä kuitenkin Yaakon polvessa tapahtui jotain. Lääkärit tutkivat tilannetta ja jatkotietoa tulossa viikon sisään joudutaanko polvi operoimaan.
tuks pelasi tutulla tavalla viileäpäisenä koko ottelun läpi. Mieleenpainuvia jalkakikkoja nähtiin useampiakin sekä Crosbymaista mailataituruutta oli havaittavissa. Tilastot puhuvat puolestaan; jos tuksilla oli kiekko niin lavasta lähti joko maali tai maalisyöttö. Selkeästi yksi VGG:n vaarallisempia hyökkäyspään pelaajia. Tänään tuks väläytti myös puolustamisen osaamista. No muutama hasardi mahtuu aina joukkoon, mutta taistelu oman maalin takana oli ihailtavaa.
butzzy jatkoi puolustus-keskikentän blockaus peliään. Alku oli erittäin kankeaa, mutta muutaman kunnon taklauksen jälkeen lihakset suorastaan rentoutuivat. Maali paikkoja siunaantui kiitettävästi, mutta nyt mies kyllä jäätyi liian usein. Kaksinkamppailu tilanteissa kuitenkin kiekko pysyi lavassa ja vastustaja jään pinnassa. Muutama ilmiömäinen maalisyöttö ja muutama Laraquemaisesti tehty maali. Plus/miinus tilastot jopa plussan puolelle!
Winger oli aivan liekeissä. Syöttö-maali-syöttö-syöttö tahdilla mentiin koko kolmituntinen. Pientä nokkapokkaa muutaman vastustajan kanssa, mutta suht hyvin hän pysyi jäähyboxista pois verrattuna edellisiin kertoihin. Tänään oli Red_Oceanin kanssa ehdoton tutkapari. Winger on löytämässä takavuosien sulavan "Nummelin" liikkeensä. Alhaalta ylös loistavia nousuja ja oivallisia ratkaisuja josta pelikaverit eivät voi enää epäonnistua.
Red_Ocean. Nimi kertoo jo kaiken. Tänään hän teki seurahistoriaa takomalla 19 maalia. Joku voisi sanoa, että "ahne paska". Totuus on kuitenkin, että laukaisuprosentti oli lähes täydellistä ja ei sitä enää tyhjästä paikasta aleta säätämään. Vaikea löytää sanoja tämän pelaajan kohdalla tänään. Peli oli täydellistä. korkeintaan joku olisi voinut käydä kuvaamassa Red_Oceanin peliä ja kasetti voitu sitten lähettää Juhani Tammiselle.

Vaasan Sport juniors 4-9 VGG (3-1,0-4,1-4)

Sitten historialliseen hetkeen. Voiton lisäksi tästä historiallisen teklee se, että jokainen VGG pelaaja täräytti vähintäänkin sen yhden maalin.( Red_Ocean 3+2, butzzy 2+1, Winger 1+2, tuks 1+2, Yaakko 1+1, Antsikka 1+1).
Alku näytti kankealta koko VGG porukan kannalta, mutta jälleen kerran fyysinen peli nousi avainasemaan. butzzy teki kovaa työtä kaksinkappailuissa ja taklauspelissä. Winger ja tuks alkoivat lisäämään hiljalleen luistelunopeutta, Red_ocean laukaisutarkkuuttaan. Antsikka ja Yaakko pitivät vastustajat kaukana omasta maalistaan ja puristivat itsensä hyökkäyspäähän tukemaa tutkapariamme.
Mielenkiintoinen episodi nähtiin kun Sporttilainen yllättävästi haastoi butzzyn tappeluun; "nyt mennään? butzzy: "ota kypärä pois niin pääsen kiskoon sua". Pienen tunnustelun jälkeen nyrkkiä alkoi paukkua butzzyn leukaperiin. Hieman odotettuaan butzzy nosti pelaajan ilmaan ja kiskaisi hänet jään pintaan.

tässä legendaariset tilastot tältä päivältä:

Red_Ocean_______19+5=24___0 pim___+4

Winger___________8+12=20___4pim___+4

tuks______________8+8=16___0pim___+1

butzzy____________5+8=13___50pim__+2

Yaakko____________5+5=10___25pim___0

Antsikka___________3+7=10____0pim___0


ps. Kiitos kaikille pelaajille, otetaan pian uusiksi!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.