IRC-Galleria

Futiskausi pyörähti räväkän kankeasti käyntiin ainakin omalta osalta. Papa saa olla tänä vuonna onnekas avausmaalintekijä. Muutenkin hyvän pelin puolustajan tontilla pelannut papa ei osoittanut minkäänlaista väsymystä pelin aikana. Loistavia spurtteja nähtiin hyökkäyksen tueksi.

Illan maalista vastaa kuitenkin Sbutnik, joka saksalaiseen tapaan survoi olkapäällä butzzyn keskityksen voimalla maaliin. Winger pääsi myös puskemaan selkä maalia kohti maalin Sbutnikin arvaamattomasta keskityksestä.

Kohokohtana voitaneen kuitenkin pitää neljän naisen osallistumista illan peliin. Teresa, Johanna, Heidi ja Tiina toivat oman ulottuvuutensa peliin ja ansaitsevat ehdottomasti kolme tähteä tältä illalta. Teresan pystyjuoksut, Heidin peliäly, Johannan kuoletukset ja Tiinan puskut olivat aikaajoin myrkkyä itse kullekkin.

Olli pelasi heti omalla tasollaan. Muutama kepes huuto kajahti, mutta joukkoon mahtui Ibrahimovicmaisia kantapää maaleja sekä varma rankkari yläkulmaan. Olli hyökkäsi myös vaarallisen näköisesti butzzyn kimppuun, joka tallentui Al Jazeera TV yhtiön videonauhalle. Tapausta käsitellään seuraavien harjoitusten yhteydessä.

Uusina naamoina kentällä vilisti myös Timo ja Mika. Mikalta varmaa työskentelyä alakerrassa. Kaveri heitti pari kertaa kroppaa eteen uhrautuvasti. Timo puolestaan yllätti nopeudella. Ketterä kaveri ja peliäly enempi kuin kohdallaan. Ei kaihtanut fyysisiä tilanteita. Mahtavaa futisseuraa kunhan saadaan tosipelejä alle enempi.

Jupe oli liivittömien viimeinen lukko maalilla. Pari vaarallista nousua kulmatilanteissa sekä muutama telomisyritys, jotka kohdistuivat butzzyyn. Liekö valmentaja käskenyt laittamaan jalat poikki Eto'olta?? Pelihuumori oli ehdottomasti tallella.

Oma peli oli kyllä syvemmältä kuin anaalin pohjan seinämä. Ei jaksa edes analysoida. Laskeskelin, että oikeassa jalassa on tällähetkellä kaksi rakkoa ja vasemmassa kolme sekä witun kipeä isovarvas, josta myös kuvakoosteessa todiste.

Liivittömät:(paljon maaleja)
Jupe
Olli
Tiina
Timo
papa
Heidi

Liivit: (vähän maaleja)
Winger
butzzy
Sbutnik
Teresa
Johanna
Mika

tähdet:

*** Teresa,Johanna,Heidi,Tiina
** Liivit
* Olli

lampaat:

### butzzy
## kaksi juniorikokoista liiviä
# tuksin puuttuminen avauksesta

ja homma jatkuu sunnuntaina klo 18...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.