IRC-Galleria

VPS FC 1-5 VHUS (1-1)Perjantai 08.06.2007 02:04

Aika laiskasti alkoi peli ja saipa vastustaja sit perinteisen rankkarin vartin tahkoamisen jälkeen. Eka laukas siis upposi. Kun ekaa puoliaikaa oli 5 minuuttia jäljellä niin "sähkis" pääsi sekavan tilanteen jälkeen tuikkaamaan tasoituksen. Laukaukset tässä vaiheessa kutakuinkin 5-2 meille.

VHUS rynnisti toisella puoliajalla ja teki 4 maalia about 7 minuuttiin. Ehkä molarin piikkiin joku?, mutta kyllä pelipaikat oli pelaajilla ihan hakusessa ja vastustaja sai 3-1 tilanteita yllättävän paljon. Pari rankkarin paikkaa tuomari jätti vislaamatta, joista olisimme peliin vielä päässeet mukaan, mutta parempi voitti. Laukaukset meille jokseenkin 9-7. Tästä on vitun huono lähtee seuraavaan peliin FC Yläselkää vastaan, mutta lähdetään kuitenkin.

Omasta pelistä sen verran että laukauksia pääsin tulittaan 4 kipaletta, mutta sihti petti jälleen. Toisaalta pelaaminen oli ihan hyvääkin, mutta ei tällä jengillä kylläkään voittoja oo tiedossa. Ainoa toivo on lisävahvistukset?